4 راه تقویت حافظه تصویری
حتما برایتان پیش آمده است که گاهی اوقات با تلاش بسیار به ذهنتان فشار می آورید تا یک خاطره یا تصویر صورت شخصی که جایی دیده اید را به یاد بیاورید. تقویت حافظه تصویری باعث می شود تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتوانیم آنچه را که می خواهیم به یاد بیاوریم.
بسیاری از انسانها برای یادآوری اطلاعات مختلف که روزی در ذهنشان ثبت شده است باید بسیار تلاش کنند و خیلی اوقات هم اطلاعات ثبت شده به خاطرشان نمی آید و نمی توانند آنها را یادآوری کنند. بعضی اوقات پیش آمده است که در یک جمع می خواهیم یک خاطره را برای بقیه تعریف کنیم ولی در این کار ناتوان هستیم.
دلایل بسیار زیادی هستند که باعث کند شدن روند یادآوری اطلاعات به ذهن می شود. از طرفی راهکارهای متعدد و مختلفی نیز هستند که برای تقویت حافظه تصویری کاربرد دارند. با بالا رفتن سن طبیعی است که حافظه انسان (از هر نوعش) رو به زوال می رود و به کندی می گراید، بنابراین مراقبت و پیشگیری از زوال حافظه می تواند کمک بسیار زیادی به سلامت روح و روان فرد بکند.
در یادآوری اطلاعات ثبت شده گذشته و تقویت حافظه تصویری انسانها با هم متفاوتند. بسیاری از افراد به راحتی و بدون فشار آوردن زیاد به ذهن و مغزشان می توانند اطلاعات و خاطره های ثبت شده گذشته را به خاطر بیاورند و حتی توانایی به یاد آوردن جزییات آن خاطره ها را نیز دارند. در صورتیکه برخی افراد ممکن است حتی با شرایط بهتر مثل تحصیلات بیشتر توانایی به یادآوردن کلیت یک خاطره یا یک تصویر را نیز نداشته باشند.
در این مقاله قرار است نکات زیر را بیان کنیم:
- مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری
- راه های تقویت حافظه تصویری
- چرا بالا بردن و تقویت حافظه تصویری اهمیت دارد؟
- ویژگیهای یک تمرین عالی برای مغز و حافظه
- از چه راهکارهایی برای تقویت حافظه کوتاه مدت بزرگسالان استفاده کنیم؟
- چگونه حافظه قویتری داشته باشیم؟
دریافت
اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات است. در این مرحله ذهن فرد ابتدا اطلاعات و تصاویر چیزها را به صورت پازل وار وارد خود می کند و آنها را ثبت می کند. یکی از مهمترین فاکتورها برای به خاطر سپردن تصاویر و اطلاعات در این مرحله رنگ است. اصولا افراد اگر چیزها را با رنگشان به خاطر بسپارند مدت زمان ماندگاری آن تصاویر بیشتر می شود.
علاوه بر اینها برجستگی ها و مفهوم های متمایز و ابعاد اطلاعات و تصاویر نیز در ثبت شدن آنها در ذهن نقش اساسی دارند. اهمیت به خاطر سپردن رنگ ها آنجا معلوم می شود که همه انسانها تصاویر را بهتر و مشخص تر نسبت به یک متن به ذهن می سپارند و در یادآوری تصاویر نسبت به متون زحمت کمتری به خود می دهند.
پردازش
مرحله دوم عمل کردن حافظه تصویری پردازش است. مرحله پردازش در واقع بلافاصله پس از دریافت تصاویر و اطلاعات آغاز می شود. در این مرحله تصاویر و اطلاعات مثل تکه های یک پازل در کنار هم قرار می گیرند و از هم گسسته می شوند و در مرحله بازیابی دوباره در کنار هم چیده می شوند.
در این مرحله تصاویر و اطلاعات ثبت شده در ذهن کد گذاری می شوند تا در زمان بازیابی و یادآوری ذهن با کمک این کدها تصاویر را باز خوانی کند و دوباره به یاد بیاورد. در این مرحله جزئیات یک تصویر مثل رنگ چشم های یک شخص در ذهن ثبت می شود تا در زمان یادآوری با قرار گرفتن در کنار دیگر جزئیات تصویر صورت آن شخص در ذهن یادآوری گردد.
یادآوری
در مرحله سوم که از آن به عنوان مرحله یادآوری یاد می شود ذهن سعی می کند اطلاعات و تصاویر ثبت شده را دوباره به خاطر بیاورد و یادآوری کند. در واقع در این مرحله کدها و نشانه هایی که ذهن در مرحله دوم آنها را ثبت کرده است به کمک می آیند و در نهایت باعث یادآوری خاطره، اطلاعات و تصاویر مختلف به ذهن می شود. هر چه ذهن در مرحله قبل بهتر بتواند کدها و نشانه های تصاویر و اطلاعات را در خود ثبت کند در این مرحله راحت تر می تواند به بازیابی و بازخوانی تصاویر بپردازد.
راه هایی تقویت حافظه تصویری
تصویر سازی کنید
یکی از راه های بسیار موثر و مفید برای تقویت حافظه تصویر سازی است. تصویر سازی در واقع یک مهارت است که هر شخص برای تقویت حافظه تصویری اش باید از آن کمک بگیرد. بهتر است انسان برای یادگیری هر چیز پیش از آنکه مراحل یادگیری تمام شود آن را در ذهنش تصویر سازی کند. تصویر سازی کمک می کند که اطلاعات و تصاویر بهتر و برای مدت طولانی تری در ذهن انسان نقش ببندند.
نقشه های ذهنی
سعی کنید در ذهنتان نقشه بکشید. یکی از مواردی که نقشه ذهنی می تواند موثر واقع شود هنگام مطالعه است. به عنوان مثال شروع به خواندن یک رمان جذاب و پرکشش کنید، پس از جندی سعی کنید تا می توانید خودتان را جای شخصیت های مختلف رمان بگذارید و به مکان های گوناگون آن رمان ببرید و برای خودتان نقشه ذهنی از کتاب و فضاها و شخصیت های آن بکشید. این کار باعث می شود حافظه تصویری شما تقویت گردد و تصاویر مختلف را به خوبی به ذهن بسپارید.
به تغذیهتان اهمیت دهید
بسیاری از انسانها فکر می کنند تغذیه فقط می تواند سلامت جسم و بدن را تامین کند در صورتیکه تغذیه مناسب و خوب می تواند تاثیر مستقیمی بر روی ذهن، حافظه و مغز انسان بگذارد. یک برنامه غذایی خوب می تواند باعث تقویت حافظه تصویری شما شود. به عنوان مثال جای دادن مغزهایی مثل گردو در برنامه غذایی روزانه بسیار مفید است. علاوه بر اینها استفاده از پروتئین و ویتامین کافی و امگا 3 می تواند تاثیر مستقیمی بر تقویت حافظه تصویری داشته باشد.
چرا بالا بردن و تقویت حافظه تصویری اهمیت دارد؟
شده فردی را ببینید و فکر کنید که جایی آن را دیدهاید و به چشمتان آشناست اما آن را به جا نیاورید، درسی را بخوانید، کتابی را مطالعه کنید اما مطالب و کلمات آن را به یاد نیاورید؟ میدانید که ماندگاری حافظه تصویری بسیار بیشتر از سایر حافظههاست؟ یادگیری که شما از طریق چشم و با دیدن دارید بسیار بیشتر از سایر یادگیریهاست؟
حافظه تصویری به شما کمک میکند مطالب، چهرهها، آدرسها و … زمان بیشتری در حافظه شما باقی مانده و هر گاه که به آن احتیاج پیدا کردید راحت به آن دسترسی داشته و از آن استفاده نمایید.
ویژگیهای یک تمرین عالی برای مغز و حافظه:
1. چیز جدیدی به شما بیاموزد.
مهم نیست آن تمرین چقدر ذهن شما را درگیر خود میکند اگر از قبل در آن مهارت کسب کردید یک تمرین خوب برای حافظه محسوب نمیشود. تمرین شما باید چیز جدیدی به شما بیاموزد و ناآشنا و خارج از محدوده فعلی شما باشد.
2. چالش برانگیز باشد.
حتما باید فعالیت ذهنی که انجام میدهید باعث تفکر بیشتر شود. مثلا حفظ یک قطعه موسیقی جدید خیلی بهتر است از اجرای یک قطعه موسیقی سخت که قبلا به خاطر سپردهاید.
3. از سخت به آسان پیش بروید.
فعالیتهایی انجام دهید که مرحله به مرحله پیش میروند. وقتی در یک مرحله احساس راحتی کردید سراغ مرحله بعدی بروید.
4. پاداش بدهد.
پاداش از فرایند یادگیری شما حمایت میکند. هرچقدر علاقه بیشتری به آن فعالیت داشتهباشید احتمال انجام آن بیشتر است و مزایای بیشتری کسب میکنید پس فعالیتهایی را انتخاب کنید که همیشه دوست داشتید تجربه کنید.
خوب بخوابید
گاهی احساس میکنیم باید کمتر بخوابیم تا همه کارها مطابق میل ما پیش بروند. شاید این توصیه خلاف باور شما باشد اما اگر بیشتر بخوابید عملکرد بهتری خواهید داشت چون خواب کافی تاثیر فوقالعادهای برروی عملکرد حافظه خلاقیت تفکر و مهارت حل مسئله شما دارد.
برنامه خواب منظم داشته باشید.
هر شب ساعت مشخصی بخوابید و هر روز صبح ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید. سعی کنید این روال را حفظ کنید.
حداقل یک ساعت قبل از خواب به صفحات نمایشگر نگاه نکنید.
نور آبی که از تلویزیون و تلفن و رایانه ساطع میشود باعث سرکوب هورمون خواب میشود.
مصرف کافیین را کاهش دهید.
کافیین تاثیر متفاوتی بر روی افراد میگذارد اما برخی از افراد بسیار حساس هستند و حتی یک قهوه صبگاهی هم میتواند روند خواب آنها را مختل کند.
اگر شک دارید که باعث اختلال در خواب شما میشود مصرف کافیین را به حداقل یا صفر برسانید.
تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان
برای تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان راه های زیادی وجود دارد. به کار گیری این راه ها و عمل کردن به آنها می تواند تا مقدار قابل توجهی ما را در رسیدن به خواسته مان یعنی تقویت حافظه کوتاه مدت نزدیک کند.
البته که ممکن است عمل کردن به این روش ها برای همه به یک مقدار مفید و نتیجه بخش نباشد. اما در این که این راه ها می تواند به تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان منجر شود هیچ شکی نیست.
تقویت حافظه کوتاه مدت بزرگسالان با رژیم غذایی
در بین تمام راه های تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان شاید این راه سالم ترین و طبیعی ترین راه باشد. بدن ما از جمله جسم و روح ما بیش از هر چیزی به تغذیه مناسب و البته سالم نیاز دارد.
اگر توجه کرده باشید و پای حرف دل انسان های کهنسال که از حافظه و بهره هوشی مطلوبی برخوردارند نشسته باشید به یک نکته پی می برید و آن هم تغذیه سالم آنها در طول عمرشان است. غذاهای حاوی پروتئین، ویتامین و امگا 3 و استفاده از مغزهایی مثل گردو می تواند گزینه خوبی باشد.
تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان با واژه ها
همیشه سعی کنید در حال یادگیری باشید. با واژه ها بازی کنید و تا می توانید واژه های جدید یاد بگیرید. یکی از بهترین راه ها برای تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان به کارگیری حافظه است. داشتن یک حافظه پویا و فعال که مدام در حال آموختن است می تواند ما را در سنین بالاتر از بیماری هایی مثل فراموشی دور کند.
تصویر سازی کنید و نقشه ذهنی بکشید
برای داشتن یک ذهن فعال و پویا و همچنین تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان بهتر است اطلاعات و وقایع را در ذهنمان تصویر سازی کنیم. به عنوان مثال وقتی که یک داستان می خوانیم بهتر است وقایع و اتفاقات آن را تصویر سازی کنید و با استفاده از نقشه ذهنی جهانی دیگر در ذهنمان رسم کنیم. همین کار باعث عملکرد بهتر حافظه کوتاه مدت می شود.
تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان با کمک حواس
سعی کنید تا می توانید از همه حواس پنج گانه تان استفاده کنید و از آنها کار بکشید. حواسی مثل حواس بویایی می تواند ما را به سال های دور ببرد و خاطره ای را در ذهنمان یادآور شود. یا مثلا وقتی به یک آهنگ خاطره انگیز گوش می دهید حافظه تان به طور ناخودآگاه فعال می شود و ممکن است اطلاعات و وقایعی را به خاطر بیاورید.
تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان با ورزش
می توان با قطعیت گفت که ورزش کردن از آن دسته راه هایی است که همیشه برای تقویت حافظه پیشنهاد شده است و تقریبا تمام صاحب نظران و کارشناسان این حوزه بر این موضوع که ورزش می تواند تا مقدار قابل توجهی باعث بهبود عملکرد حافظه کوتاه مدت شود، اتفاق نظر دارند. پس نتیجه می گیریم که ورزش و تمرین روزانه یکی از سالم ترین و مهمترین روش ها برای تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان است.
تقویت حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان با خوراک مغز
همانطور که بدن انسان به طور روزانه و مداوم نیاز به تغذیه و خوراک دارد، سیستم مغز و حافظه او نیز به تغذیه سالم، مفید و مناسب نیاز دارد. روش های متعدد و مختلفی برای تغذیه ذهن و حافظه وجود دارد. به عنوان مثال یکی از این روش ها مطالعه است. از راه های دیگر می توانیم به انجام بازی های فکری و حل کردن جدول روزنامه ها اشاره کنیم.
چند نوع حافظه داریم؟
هر انسان دارای سه نوع حافظه است که تفاوت حافظهها در مدت زمان نگهداری اطلاعات در آنها است. انواع حافظه شامل حافظه حسی، حافظه کوتاه مدت و حافظه بلند مدت است.
- حافظه حسی: حافظه حسی توانایی نگه داری اطلاعات را از چند صدم ثانیه تا چند ثانیه دارد. مثلا شما بوی یک گل یا عطر را تا چند ثانیه در ذهن دارید اما پس از آن به علت آنکه دهن این مطلب را مهم تلقی نمیکند آن را حرف کرده و نگه داری نمیکند.
- حافظه کوتاه مدت: حافظه کوتاه مدت توانایی نگه داری اطلاعات را از چند ساعت تا چندین روز دارد و این بسته به نوع اطلاعات و مهم بودن یا نبودن آن دارد.
- حافظه بلند مدت: حافظه بلند مدت انسان توانایی نگه داری اطلاعات را از چندین ماه تا چندین سال و گاه بسته به مهم بودن اطلاعات تا آخر عمر دارد. مثلا خاطرات خوب یا بدی که از سالهای قبل در ذهنتان باقی مانده مثالی از حافظه بلند مدت است.
چگونه حافظه قویتری داشته باشیم؟
داشتن حافظه قوی نوعی مزیت محسوب میشود به گونهای که افراد زیادی به دنبال راهکارهایی برای تقویت این توانایی مهم هستند و زمان بسیاری را در جهت آن سپری میکنند. در ادامه چند تکنیک بسیار مهم برای آنکه چگونه حافظه قویتری داشته باشیم ارائه کردیم تا انتهای مقاله با ما همراه شوید.
اولین راهکار: زندگی در اکنون
برای اینکه حافظه قویتری داشته باشیم باید توانایی تمرکز بالایی در انجام کارهایشان داشته باشیم تا بتوانیم تمام اتفاقات را با ریز جزيیات آنها به ذهنمان بسپاریم که این موضوع بسیار مهم است و برای آنکه قدرت تمرکزمان را بهبود بخشیم باید در لحظه حال زندگی کنیم فارغ از اتفاقات گذشته یا رویدادهای آینده.
دومین راهکار: جان بخشی به اتفاقات و اطلاعات
برای اینکه اطلاعات و یا اتفاقات بهتر در ذهن مان نقش ببندد بهتر است که از قوه تصور و خیال خود استفاده کرده و با جان بخشی به آن اتفاقات آنها را برای خود واقعیتر جلوه دهیم تا در ذهن مان ماندگارتر شوند یا میتوان از کدها، رمزها، شعرها و موارد این چنینی که قدرت مانایی بیشتری در ذهن دارند استفاده کنیم.
سومین راهکار: دسته بندی اطلاعات موجود در ذهن
سعی کنید برای اطلاعات موجود در ذهنتان ترمینالهایی ساخته و آنها را در جای مخصوص به خود قرار دهید یکی از دلایلی که سبب شده همه مسائل را سریعا از یاد ببریم و خودمان را فردی مبتلا به آلزایمر تلقی کنیم شلوغی و درهم برهم بودن مسائل موجود در ذهن مان است. پس سعی کنید به آنها سر و سامان ببخشید.
چهارمین راهکار: ساختن نقشه مسیر تقویت حافظه
برای رسیدن به هر مقصدی، باید نقشه مسیر را تهیه کرد تا در میان راه به بیراهه نرویم. پس برای طی کردن مسیر ساختن یک حافظه قوی، به سلسله راهکار های عملی نیاز داریم که در انتها به نتیجه ی یک حافظه نامحدود، دست پیدا کنیم. برای تهیه نقشه این مسیر، بهترین کار مشورت کردن با اساتید و متخصصان این حوزه است؛ چرا که آنها قبلا این مسیر را طی کرده اند و راه و چاه آن را بهتر از هر کسی میشناسند.
دوره نخبگان یادگیری سایت بهارمن
سایت بهار من یک سایت آموزشی فعال و پیش رو در زمینه آموزش مهارتهای مختلف است. یکی از مهمترین هدف های سایت بهارمن آموزش و تقویت مهارت هایی است که ما در طول مدرسه آنها را نیاموخته ایم اما آموزش آنها می تواند ما را در داشتن یک زندگی بهتر و با نشاط تر کمک کند. یکی از دورهای بسیار مفیدی که سایت بهارمن برگزار می کند دوره نخبگان یادگیری است.
یکی از مباحث این دوره حافظه و تقویت آن است. این دوره دارای سرفصل هایی مثل تقویت ذهن و حافظه، تند خوانی، نقشه ذهنی، روش مطالعه، تمرکز و… است. شرکت در این دوره مفید می تواند باعث تقویت مهارت های مختلف از جمله مطالعه، تندخوانی، افزایش تمرکز، از بین بردن استرس و همچنین تقویت حافظه تصویری شود.
کلام آخر
تمام این روشهای معرفی شده، به شما کمک میکند تا مغز فعالی داشته باشید. البته لازم نیست به یکباره همه چیز را تغییر دهید، یکی از از راهکارهای مطرح شده را اجرا کنید به مرور وضعیت را تغییر بدهید تا یک مغز جوان و حافظه فعال داشته باشید.
227 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
برای تقویت حافظه تصویری میتونیم تصویرسازی کنیم، در ذهنمون نقشه بکشیم و به تغذیه مون توجه کنیم.
سلام وقت تون بخیر
از مطالعه ی مقاله لذت بردم
چالش برای مغز و حافظه تا فعلا باشه من از شرکت در دوره ی نخبگان مجموعه ی بهار راضی ام و خوشحال چون تکنیک ها و روش هایی گفته شد که بهم کمک کرد در تقویت حافظه و تمرکز و یادگیری و تند خوانی و نقشه ذهنی واقعا دوره ی فوق العاده ای پیشنهاد میکنم
عالی بود
دریافت پردازش
و یادآوری
سه مرحله
حافظه تصویری
که خیلی مهمه
تغذیه تاثیر بسزایی داره
و فکر کردن و اندیشه
مسیر درستی رو در راه صحیح میسازد
امیدوارم استاد حامدی در مسیر موفقیت مستدام حرکت کنه
فوق العاده هستن ایشون
سلام خدمت استاد حامدی عزیز
این مقاله یک مقاله فوق العاده بود و مقاله ای بسیار کمک کننده
مطالبی که راجب مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری گفتید باعث شد که ما بهتر باهاش اشنا بشیم و روش کارش رو یاد بگیریم و ازش استفاده کنیم
راه هایی که برای تقویت حافظه تصویری گفتید
مثل نقشه ذهنی تصویر سازی و تغذیه همشون عالی بودن به خصوص نقشه ذهنی که بسیار کمک کننده و کار امد هست
خدا قوت و خسته نباشید به تیم پرقدرت بهارمن
سلام
ممنون از این همممممممممه مقاله های عالی وخوب خوب ……
حافظه تصویوی عالی و به تصویر کشیدن هر مسئله ای خیلی به انسان کمک می کند که فراموشی رو تا حد خیلی زیادی از خودش دور کنه و با مرور خیلی کمتری اون رو به حافظه بلند مدت انتقال بده
همین طور به تصویر کشیدن مسائل باعث خلاقیت فوق العاده در انسان خواهد گردید و ایده های انسان رو نیز به طور چشمگیری افزایش خواهد داد
پس از این مهارت تا می تونید بهره گیری کنید …
ممنون از این مقاله های عالی تون واقعا و از صمیم قلب سپاسگذاری خواهم کرد 💮🌸🌺🌻💐🏵🌹🌱⚡🌿💫🌷⭐⚘🌟🌴🌴🌴🌴🌴🌴👑👑👑
سلام ممنون بابت مقاله ی مفیدتون
و بنظر بنده استفاده ی این روش ها در مطالعه خیلی بهمون کمک میکنه
با این 4 راه برای تقویت حافظه تصویری میتونیم تغییر مهمی در یادگیری خودمون ایجاد کنیم.
اگر دنبال بهونه برای تغییر هستیم، بهارمن بهونههای خوبی داره…
سلام
مطالبتون بسیار مفید بود و در مورد راهکار هایی که فرمودید واقعا عالی هستش و مطمئنم که از این به بعد خیلی بیشتر از کتاب خوندن لذت میبریم ممنون از مقالهٔ عالی و پرکاربردتون
با آرزوی بهترین ها برای تیم بهارمن⚘⚘
مراحل عمل کردن اطلاعات = دریافت ، پردازش و یادآوری
و راه های تقویت= تصویر سازی ، نقشه ذهنی و تغذیه
مقاله بسیار عالی بود از این به بعد بیشتر سعی میکنم رمان بخونم تا حافظه تصویریم تقویت بشه خیلی ممنون بابت این مقاله 😍😍😍
به لطف بی مانند شما راه های تقویت حافظه تصویری رو آموختم که عبارت است از =
1تصویر سازی کنم
2نقشه های ذهنی
3 تقویت حافظه تصویری
4به تغذیه ام اهمیت بدهم
سلام، وقتتون به خیر باشه ان شاء الله
خداقوت عالی بود.
ذهن یکی از بهترین و بزرگترین نعمت های خدادادی است.
در این مقاله با ۳ مرحله کارکرد حافظه تصویری آشنا شدیم (دریافت _ پردازش و یادآوری).
همچین عوامل افزایش و ارتقا حافظه تصویری از جمله تصویر سازی، نقشه ذهنی، تغذیه مناسب و… رو یاد گرفتیم.
ان شاء الله بتونیم درست و در جهت خداوند استفاده کنیم.
السلام علی الحسین و عَلی علی ابن الحسین و عَلی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین علیه السلام و علی زوار الحسین علیه السلام و علی عشاق الحسین علیه السلام.
التماس دعا برای ظهور امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، شفای مریض ها و… بیزحمت برای ما هم دعا کنید.
سلام وقتتون بخیر 😃
من یکی از شرکت کنندگان دوره نخبگان یادگیری و حافظه هستم و خیلی خوشحالم که توی این دوره شرکت کردم و روی خودم سرمایه گذاری کردم و تونستم پیشرفت کنم پیشنهاد میکنم شمام اگر به فکر آینده و هدف و پیشرفت خودتون هستید حتما این دوره رو شرکت کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید و کلی هم پیشرفت میکنید
سلام وقت بخیر عالی بود خسته نباشید ❤️ ❤️ حافظه تصویری که توضیح دادین عالی بود دقیقا برای یاد آوری مطالب عالیه و باعث میشه سرعت یادآوری روبالا میبره
سلام وقت بخیر
خدا قوت میگم به استاد حامدی عزیز،
پشتیبان صبورم و تیم فوق العادهی بهارمن.
مقالتون مثل همیشه عالی بود و واقعا از خوندنش لذت بردم.
توی این مقاله نکات خیلی زیادی رو یاد گرفتیم:
اینکه تقویت حافظه تصویری به چه شکل اتفاق میوفته، تقویت حافظه تصویری باعث میشه تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتونیم آنچه که میخواییم رو به یاد بیاریم.
مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری به این ترتیب:
۱.دریافت ۲.پردازش ۳.یادآوری
توی مرحلهی دریافت یکی از مهمترین فاکتورها برای به خاطر سپردن تصاویر و اطلاعات؛ رنگ هست.
راههای تقویت حافظه تصویری:
۱.تصویر سازی کردن ۲.نقشههای ذهنی ۳.اهمیت دادن به تغذیه ۳.دورهی نخبگان یادگیری
مقالتون سرشار از نکات فوق العاده بود.
که بنده سعی میکنم تمامی صحبتهاتونو اجرا کنم.
خدا حفظتون کنه استاد.
سلام زهرا عزیز
خیلی ممنونم از حس خوبتون و انرژی که به ما میدید.
کافیه برای تقویت حافظه تصویری تمریناتی که در مقاله و دوره نخبگان دادیم رو انجام بدید تا خیلی زود نتیجش رو کسب کنید.
شاد و سلامت و ثروتمند باشید.
سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون عالی باشه.❤️
خدا قوت میگم به استاد حامدی عزیز،
پشتیبان صبورم و تیم فوق العادهی بهارمن.
مقالتون مثل همیشه عالی بود و واقعا از خوندنش لذت بردم.
توی این مقاله نکات خیلی زیادی رو یاد گرفتیم:
اینکه تقویت حافظه تصویری به چه شکل اتفاق میوفته، تقویت حافظه تصویری باعث میشه تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتونیم آنچه که میخواییم رو به یاد بیاریم.
مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری به این ترتیب:
۱.دریافت ۲.پردازش ۳.یادآوری
توی مرحلهی دریافت یکی از مهمترین فاکتورها برای به خاطر سپردن تصاویر و اطلاعات؛ رنگ هست.
راههای تقویت حافظه تصویری:
۱.تصویر سازی کردن ۲.نقشههای ذهنی ۳.اهمیت دادن به تغذیه ۳.دورهی نخبگان یادگیری
مقالتون سرشار از نکات فوق العاده بود.
که بنده سعی میکنم تمامی صحبتهاتونو اجرا کنم.
خدا حفظتون کنه استاد.
سلام خسته نباشید
یکی از تمرین هایی که کمک به تقویت تصویرسازی در ذهن میشه، خواندن کتاب ها و رمان ها هستش که انسان همزمان با خوندن رمان ها، در ذهنش تصویرسازی میکنه
و اینکه برای به یاد آوردن بهتر و سریع دروس هم بسیار خوب و تاثیر گذاره
باتشکر
سلام فاطمه عزیز
وقت بخیر
امیدوارم با این مطلب بتونید نیم کره راست خودتونو در مطالعه فعال کنید و بخاطر سپاری اطلاعاتتون بهتر بشه…
موفق باشید.
سلام و خداقوت خدمت استاد حامدی و تیم بهارمن.
ممنون از مقاله ی عالیه شما.
تقویت حافظه ی تصویری واقعا مهم هست و مرحله ی اول که دریافت هست خیلی مهمه.
نقشه ی ذهنی و تغذیه هم واقعا مهمه.
تشکر از استاد حامدی و تیم بهارمن🙏🌹
خاطرات بخش عظیمی ازحافظه تصویری مارو در بر داره و مسلما تقویت حافظه تصویری باعث بیشتر به یاد موندن این خاطرات و محل ها میشه …❤️
با عرض سلام امید دارم که جور وصحتمند باشید با مطالعه نمودن این مقالعه خیلی چیز های مفید به دانشم اضافه شد ، از جمله این که تقویت حافظه تصویری برای ما انسان ها خیلی مهم است چون خاطرات گذشته که اتفاق افتاده بود را به یاد می آوریم.که این باعث میشود یک سلسه فشار به مغز ما وارد شود.که تصویری شخص را که در جایی دیده ایم به یاد آوریم.
بابت تمام تلاش و زحمتی که برای ما دانش آموزان میکشید یک جهان سپاس👍
سلامت باشید اسما عزیز
از کامنتهای شما انرژی میگیریم.
امیدوارم این مطلب بهتون کمک کرده باشه که حافظه تصویری خودتون رو تقویت کنید.
موفق باشید.
خیلی عالی بود ممنون
خیلی عالی بود ممنون یکی تز موضپعات مهم دوره نخبگان یادگیری آموزش تصویرسازی هستش که واقعا برای موفقیت در کنکور ودرس عالیه
با افتخار و احترام در دوره نخبگان همراهتون هستیم
شاد و سلامت و ثروتمند باشید.
سلام من همیشه نقشه ذهنی رو با اینکه نمیدونستم یکی از راه کار هاس از بچگی اینطور درس یاد میگرفتم و خیلی خوبه
نکات خیلی خوبی رو گفتید امیدوارم همه مون بتونیم به کار بگیریم و حافظمون رو تقویت کنیم
و اینکه گفتید تصویر سازی کنید برای تقویت حافظه تصویری که حتی از تصویر سازی در درس زیست شناسی میشه خیلی کمک گرفت چون باعث درک بهتر میشه وقتی گفتید تصویر سازی کلا یاد زیست افتادم
خلاصه که ممنونم ازتون
بسیارعالی بود یکی از موضوعذهای خیلی مهم دوره نخبگان برام مرور شد حافظه تصویری قوی حتی باعث میشه درکنکور متن و شکل های کتاب درسی مخصوصا زیست رو عالی بخاطر بسپاریم و حل سوال های برامون آسون بشه
سلام فرشته عزیز
وقت بخیر
خواهش میکنم، خوشحالم که براتون مقاله تقویت حافظه تصویری مفید واقع شده…
موفق باشید.
سلام…این مقاله واقعا خیلی کاربردی بود….اینکه فهمیدم برای داشتن حافظه بهتر تصویر سازی کمک میکنه و خوردن گردو و پروتئین هم کمک میکنه…ممنون از مطالبتون
یک مرور عالی در مقاله ای مفید و مختصر.
تقویت حافظه تصویری خیلی به ادم کمک میکنه، مخصوصا در بیاد موندن خاطرات و مطالب تصویری و تمارین زیادی هم داره که به چند تاش اشاره شد.
یکی دیگه از تمارین تقویت حافظه تصویری، عکس برداری با چشم از پلاک ماشین هاست یک نگاه سریع بندازین به پلاک ماشین ها و چشماتون رو ببندین سعی کنین تصویر پلاک رو بیاد بیارین با جزئیات خیلی عالیه .
ممنون از مجموعه بهار من 🌹🌹
سلام خوبید بله با تصویر سازی میشه نقشه ذهنی خوب ب یاد بیاوریم
سلام وقت بخیر
مقاله بسیار تاثیرگذاری بود، کارکرد مغز درمورد تصاویر و به خاطرسپاری آنها بسیار جالب هست چه بسا که در شرایط مختلف تصور کردن و سپس توضیح دادن درمورد هرمطلبی برای ما آسان تر هست. خیلی ممنون بابت مقاله خوبتان🙏💐💐
سلام خسته نباشید
یکی از تمرین هایی که کمک به تقویت تصویرسازی در ذهن میشه، خواندن کتاب ها و رمان ها هستش که انسان همزمان با خوندن رمان ها، در ذهنش تصویرسازی میکنه
و اینکه برای به یاد آوردن بهتر و سریع دروس هم بسیار خوب و تاثیر گذاره
باتشکر
سلام مقاله عالی
فهمیدم برای تقویت حافظه تصویری
۱- دریافت ( با استفاده از رنگ )
۲_ پردازش ( تصویر افراد را در ذهن تجسم کنیم )
۳_ یاد آوری ( هر ذهن در مرحله قبل بهتر بتونه که نشانه های تصاویر ، واطلاعات ، را در خودش ثبت کنه در این مرحله میتواند بهتر بازیابی کنه )
راهای تقویت حافظه تصویری : ۱ ، تصویر سازی ۲، نقشه ذهنی ۳، به تغذیه اهمیت بدیم مثل گردو ، پروتین ، ویتامین و امگا ۳ بخوریم
و….. یاد گرفتم
سلام مقاله عالی
فهمیدم برای تقویت حافظه تصویری
۱- دریافت ( با استفاده از رنگ )
۲_ پردازش ( تصویر افراد را در ذهن تجسم کنیم )
۳_ یاد آوری ( هر ذهن در مرحله قبل بهتر بتونه که نشانه های تصاویر ، واطلاعات ، را در خودش ثبت کنه در این مرحله میتواند بهتر بازیابی کنه )
راهای تقویت حافظه تصویری : ۱ ، تصویر سازی ۲، نقشه ذهنی ۳، به تغذیه اهمیت بدیم مثل گردو ، پروتین ، ویتامین و امگا ۳ بخوریم
و….. یاد گرفتم
ممنون
بسیار مقاله عالی بود و واقعا من از این مقاله لذت بردم .👌
برای همه ی ما اتفاق افتاده که تصویر یک نفر از دوستان خود را فراموش کنیم و نتوانیم اون رو به یاد بیاریم و دلیل اون هم ضعیف بودن حافظه تصویری هستش .😒
ما میتونیم با بعضی کارهای ساده حافظه تصویری رو تقویت کنیم .😊
تصویرسازی خیلی خوبه . مثلا همین مقاله رو استاد حامدی طوری نوشته که اگر ما بخواییم اون رو بخونیم راحت بتونیم تصویرش رو داخل ذهنمون بسازیم .🤓
نقشه ذهنی فوق العاده است . من روش منحصر به فردی دارم به طوری که هم نقشه ذهنی میکشم و هم اون متن رو نقاشی میکشم و واقعا در موندگاری مطالب عالی هستش .💫
غذا ها هم علاوه بر جسم ، تاثیر مستقیمی روی ذهن میزارند و خوردن گردو و مغزیجات عالی هستش .
دوره نخبگان هم تکنیک های زیادی واسه تقویت حافظه داره مثلا تکنیک جای گذاری ، تکنیک تصویر سازی خونه و … ❤
از آقای حامدی بسیار متشکرم که این دوره عالی رو برای ما آماده کرده 🙏
سلام
توی این مقاله یادگرفتم که چطور حافظه تصویری رو تقویت کنیم
که چند راهکار داره
یکیش تصویر سازی کردن است
استفاده از نقشه ذهنی
داشتن تغذیهی مناسب که به تقویت حافظه کمک میکنه
و شرکت کردن توی دوره نخبگان که یکی از مهمترین نکتههاس فراموشتون نشه
موفق باشید
شب خوش
سلام خسته نباشین
ممنون از مطالب جالب تون
ما برای تقویت حافظه تصویری باید به تغذیه ی خودمان اهمیت بدهیم و ویتامین ها و امگا 3ومغزها مثل گردو و پروتیین را در برنامه ی غذایی مان بگنجانیم
برای به خاطر سپردن تصویری باید سه مرحله ی دریافت و پردازش و یادآوری رو طی کنیم یعنی در مرحله ی دریافت تصویر را به صورت رنگی به حافظه وارد و طی پردازش این تکه های پازل رنگی تجزیه و تحلیل و وارد مغز شوند
سلام وقتتون بخیر عالی
در این این مقاله با ۳ مرحله عملکردن اطلاعات در حافظه تصویری آشنا شدیم که شامل 1دریافت «تصویر هرچه رنگی تر و برجسته تر باشد بهتر به خاطر میرود» 2 پردازش 3 یاد آوری.
تقویت حافظه تصویری باعث می شود تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتوانیم هرچیزی که می خواهیم به یاد بیاوریم.
یکی از راه های بسیار موثر و مفید برای تقویت حافظه تصویر سازی است. تصویر سازی یک مهارت است که هر شخص برای تقویت حافظه تصویری اش باید از آن کمک بگیرد.
یکی از مواردی که نقشه ذهنی می تواند موثر واقع شود هنگام مطالعه است.
پس نقشه ذهنی بسیار موثر است
سلام وقتتون بخیر 🌸✨
تشکر برای مقاله خوب تون 🙏🌹
سعی کنید در ذهنتان نقشه بکشید. یکی از مواردی که نقشه ذهنی می تواند موثر واقع شود هنگام مطالعه است…
بسم الله الرحمن الرحیم
در این مقاله فهمیدم که در حین مطالعه تصویرسازی و نقشه ذهنی کمک بزرگی میتونه بکنه
سلام وقت بخیر
داخل این مقاله با ۳ مرحله عملکردن اطلاعات در حافظه تصویری آشنا شدیم که شامل 1دریافت «تصویر هرچه رنگی تر و برجسته تر باشه بهتر به خاطر میره» 2 پردازش 3 یاد آوری میشد.
علاوه بر اینها با راهکار هایی نیز آشنا شدیم:1تصویر سازی2 تغذیه«امگا۳،ویتامین و پروتئین» 3 دوره نخبگان که واقعا عالیه و در دوره نخبگان به این موضوعات اهمیت داده شده و راهکار های فوق العاده ای گفته شده که پیشنهاد میکنم حتما داخل این دوره شرکت کنید.
سلام خداقوت مثل همیشه بسیار عالی بود تقویت حافظه تصویری باعث میشه تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهنمون بتونیم هرچیزی رو که میخواهیم به یاد بیاریم. بسیاری از افراد برای یادآوری اطلاعات مختلف که روزی در ذهنشان ثبت شده باید تلاش زیادی کنند و خیلی اوقات هم اطلاعات ثبت شده به خاطرشان نمیاد و نمیتونند اونا رو یادآوری کنندحافظه تصویری کغز چند مرحله داره که اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات هست،مرحله دوم عمل کردن حافظه تصویری پردازش هست و مرحله سوم که از اون به عنوان مرحله یادآوری یاد میشه وسه تا از راهکار های موثر تقویت حافظه تصویر سازی کردن،نقشه ذهنی و اهمیت به تغذیه هست که تاثیرات شگفت انگیزی دارند🥰🌸
سلام وقت بخیر 4 راه تقویت حافظه تصویری داریم که شامل: تصویرسازی، نقشه ذهنی، تغذیه مناسب و دوره نخبگان یادگیری بهار من می باشد. تصویر و رنگ باعث به خاطر سپردن بهتر در حافظه تصویری میشود. تغذیه مناسب علاوه بر جسم در روح و ذهن ما اثر مثبت دارد
سلام سید بزرگوار
ممنون از همراهی شما و اینکه برای خودتون و برای زمانتون ارزش قائلید
شاد باشی
عرض سلام و وقت به خیر خدمت استاد حامدی عزیز و تیم پر تلاش مجموعه بهار من
اولین برداشت این بود که تغذیه علاوه بر جسم بر ذهن و حافظه تاثیر میگذرد.
تصویر سازی و کشیدن نقشه ذهنی در یاد آوری رویداد ها تاثیر میگذارد.
اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات است.
مرحله دوم عمل کردن حافظه تصویری پردازش است.
در مرحله سوم که از آن به عنوان مرحله یادآوری یاد می شود ذهن سعی می کند اطلاعات و تصاویر ثبت شده را دوباره به خاطر بیاورد و یادآوری کند.
سلام محمد مهدی عزیز
ممنون که با ما همراهی
امیدوارم با عملگرایی به موفقیت برسی
شاد باشی
🌸سلام و درود🌸
مقاله عااالی بود
با تصویر سازی میتونیم مطالب و اطلاعات رو راحتر به خاطر بیاریم
استفاده از مایندمپ خیلی کمک میکنه مطالب تا مدت زمان بیشتر در ذهن ما باقی بمونن و راحت و سریعتر اونارو یاداوری کنیم
ممنون از مطالب عالیتون 🦋
خداقوت🧿
خیلی ممنون از مقاله خوب و عالی تون 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
من از این مقاله نکات زیادی یاد گرفتم مثل اینکه با تصویر سازی می توانیم حافظه خود را تقویت کنیم
سپاسگزارم از مجموعه عالی بهار من که باعث رشد و بهبود توسعه فردی ما می شوید و ما را به بهار زندگی مان نزدیک تر می کنید
شاد و پیروز باشید 😊🌱
باسلام من در این مقاله یادگرفتم که برای تقویت حافظه تصویری دو راه وجود داره، یکی تصویر سازی مطلبی که خواندیم دوم نقشه ذهنی .با این روش ها میتونیم سریع تر اطلاعات رو یادآوری کنیم .برا تقویت حافظه به تغذیمون هم باید دقت کنیم .
با عرض سلام و خداقوت خدمت استاد گرامی و تیم پشتیبان قوی بهار من
تغذیه خوب و مناسب و مغزها و خرما و توت خشک مویز و… میتونه تاثیر زیادی بر عملکرد مغز و به خاطر آوردن اطلاعات داشته باشد
باسلام، در این مقاله ۲ راه برای تقویت حافظه تصویری آموختم:
۱. تصویر سازی مطلبی که خواندم و ۲. رسم نقشه ذهنی برای آن
سلام
من اغلب در به یاد آوردن اطلاعات مشکل داشتم
من سعی میکنم همه ی این تکنیک ها و راهکار هارا پیاده سازی کنم تا هم در زمان حال حافظه ی تصویری خوبی داشته باشم هم در سن بالا از زوال جلوگیری کنم
داشتن تغذیه خوب کلا کیفیت زندگی را بالا میبرد در این زمینه هم همینطور است
من از تکنیک های تصویر سازی و نقشههای ذهنی خیلی خوشم میاد مثلاً با خیال پردازی
ممنونم از مقاله خوبتون 🌹
سلام
وقت بخیر
خسته نباشید
ممنون از مطالب مفید و کاربردی که در مقاله بود.
تقویت حافظه تصویری باعث می شود تا به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتوانیم آنچه را که می خواهیم به یاد بیاوریم.
اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات است.
مرحله دوم عمل کردن حافظه تصویری پردازش است. مرحله پردازش در واقع بلافاصله پس از دریافت تصاویر و اطلاعات آغاز می شود مرحله سوم یادآوری است که ذهن سعی می کند اطلاعات و تصاویر ثبت شده را دوباره به خاطر بیاورد.
راه هایی تقویت حافظه تصویری: ۱تصویر سازی ۲ نقشه های ذهنی. ۳ تغذیه۴ دوره نخبگان بهار من
سلام 🌹
خیلی خوب بودش
من از تصویر سازی و کد سازی خیلی استفاده میکنم واقعا جواب میده برای دروس حفظی مخصوصا
تصویر سازی باعث میشه کاملا درک کنیم موضوع را و مفهمومش را بفهمیم
تغذیه هم که مثل همیشه تاثیر بسیاررررر زیاد داره.
ممنون از شما و تیم خوبتون 🌸
سلام و درود
از این مقاله متوجه میشیم که روند بخاطر سپاری اطلاعات در ذهن به چه شکله و با چه روشهایی میتونیم تقویتشون کنیم ..
روشهایی که برای تقویت حافظه ارائه شد ، نقشه ذهنی ، تصویرسازی و تغذیه و رژیم مناسب است
که بنظر من تصویرسازی تا حد مطلوبی میتونه کمکمون کنه، همونطور که به رمان در بخش نقشه ذهنی اشاره شد ، در قسمت تصویر سازی هم تاثیر زیادی داره چون ممکنه یک رمان رو برعکس اطلاعات علمی و..بعد مدتی بخوبی بیاد بیاریم ، چراکه با خوندن رمان هر لحظه خودمون رو میتونیم جای شخصیتها بزاریم و اون داستان رو تجسم کنیم …پس بهتره که برای مطالعه مباحث علمی و..هم از تکنیک تصویر سازی استفاده کنیم:)
ممنون از استاد حامدی عزیز 🌱
با سلام و درود فراوان به نظر من برای حافظه تصویری از همان دوران کودکی و با تغذیه مناسب خیلی بیشتر می توان مانور داد مخصوصاً تغذیه که خیلی مهم است و بهتر است فقط کتاب های دوران کودکی رنگی نباشد و حتی کتاب های که برای بزرگ سالان هم چاپ می شود رنگی باشد
درود..
من اکثرا برای درس خواندن از تصویرسازی و کد گذاری استفاده میکنم.عالی جواب میده.خبلی خوبه که با تقویت حافظه تصویری بتونیم سرعت مطالعه و یادآوری خودمون را بالا ببریم.
دوره نخبگان هم خیلی دوست دارم شرکت کنم .انشالله در آینده حتما ازین دوره استفاده خواهم کرد.با تشکر از شما
سلام و درود ممنون از مقال
حقیقتا با تصویر سازی مطالب خیلی خوب در ذهنمان می ماند حتی فیلم هایی که خودمان را جای شخصیت ها می گذاریم بهتر یادمون می مونه
سلام و درود ممنون از مقاله ی علمی زیبا
حقیقتا با تصویر سازی مطالب خیلی خوب در ذهنمان می ماند حتی فیلم هایی که خودمان را جای شخصیت ها می گذاریم بهتر یادمون می مونه
علمی ترین مقاله تا به اینجای چالش👌. خیلی ممنون.
فهمیدم مغز اطلاعات رو پازل وار وارد خودش میکنه، هر بخش از اطلاعات یک خاطره که ویژگی های مشخصی داره میشه یک تکه پازل و بعد هر تکه در یک بخش ذخیره میشه. شاید اینطوری باشه که ما با دیدن شباهت ها به یاد موضوعات مشابه می افتیم. یا مثلا وقتی یه خاطره از دبستان یادمون میاد، پشت سرش هی خاطره های بیشتری یادمون میاد که هر کدوم با خاطره قبلی یه چیز مشترک داشته و باعث شده جدیده یادمون بیاد. بهرحال، خیلی جالب بود.
مغز ما درست مثل کامپیوتر کد گذاری میکنه. دوست دارم بدونم یک تصویر دقیقا به چه کد هایی تبدیل میشه و چطوری توی یک یا چند نورون ثبت میشه. واقعا عجیبه که چطوری اطلاعات داخل یک سلول ذخیره میشن…
یه نکته جالب دیگه داخل این مقاله نقشه ذهنی بود که اول فکر کردم همون مایند مپه ولی بعد دیدم نه فرق داره. این یکی ترسیم و تصور کردن نقشه یک مکان یا مراحل یک کار در ذهن. آیا خیال پردازی هم جزو این نقشه ذهنی محسوب میشه؟ مثلا فرد یک فیلمی رو دیده از پایانش خوشش نیومده، بعد خودش چندین سناریو دیگه که بیشتر دوست داره رو تصور میکنه. یا از یک موضوعی خوشش میاد، بعد یک داستان خیالی راجبش میسازه برای خودش و ریز به ریز تصورش میکنه. اینا هم نقشه ذهنی محسوب میشن؟
سلام خدمت استاد حامدی عزیز و مجموعه بهار من
در این مقاله متوجه شدم که تصویر سازی ذهنی به تقویت حافظه کمک میکنه
مثلا با تصویر سازی درمورد یک داستان میشه بهتر اون رو به خاطر سپرد
یا با استفاده نقشه ذهنی هنگام مطالعه درس بهتر اون رو یاد میگیریم
خیلی عالی بود
من خودم خیلی برای به یادآوردن جزئیات خاطرات وحتی گاهی اوقات کلیاتش به مشکل برمیخورم والآن دونستم که باید کد ها ونشانه هایی برای خودم بذارم وبه رنگ ها وخیلی چیزای دیگه جزئی تر نگاه کنم تا بتونم بعدازمدتی اون هارو به یاد بیارم
من کلا آدم فراموشکاری هستم.وباید برای حافظه دوره راهیه کنم ونمیدونستم که تغذیه روی حافظه اثر داره
سلام خدمت استاد حامدی و تیم بزرگ بهارمن 😎
این مقاله عالی و بسیار مفید بود 🌺
تقویت حافظه تصویری خیلی توی زندگی کمک میکنه به ویژه در درس هامون و حفظ شعر و بهتر هست قبل از یادگیری تصویر سازی کنیم👍
سلام، من در این مقاله فهمیدم که مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری :دریافت پردازش و یادآوری هستند که باعث میشند ما حافطه راحت تر و مستقیم تری با متون، اطلاعات و هرچیز دیگری داشته باشیم همچنین برای تقویت حافظه. میتونیم از روش های دیگری مثل تصویر سازی و تغذیه مناسب و نقشه ذهنی استفاده کنیم
حافظە تصویری یکی از فاکتورهای مهم در مرور کارهای گذشتە ویادآوری خاطرات خوب زندگی است
سلام و درود خدمت مجموعه بهارمن🌹توی این مقاله یادگرفتم که برای تقویت حافظه تصویری خودم باید از رنگ ها و کد های بیشتری استفاده کنم، به تغذیه ام اهمیت بدم، و بیشتر از نقشه ذهنی و تصویر سازی استفاده کنم.
با تشکر از مقاله خوبتون😍
سلام شادی جان
امیدوارم در این راه موفق باشی
ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بده
شاد باشی
سلام… تشکر بابت این حجم از اطلاعات مفید….میخواستم بدونم آیا نقشه ذهنی (مایند مپ) ارتباطی با حافظه تصویری داره یا نه؟!!!
سلام حدیثه جان
بله کاملا
مطالب با رنگها و نمودارهای جذاب در حافظه تصویری شما باقی میمونه
شاد باشی
سلام ممنون از راهنماییتون
من فکر نمیکردم تغذیه اینقدر در حافظه تصویری مهم باشه.از این به بعد بیشتر با این بخش توجه میکنم.
سلام امیرحسین عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
موفق باشی
سلام
ممنونم بابت مقالتون و راهکار هاتون ❤️
من فکر میکنم حافظه تصویری واقعا مهمه و من خودم تا الان خیلی ازش استفاده کردم. من معمولا امتحان هام رو با کنم حافظه تصویری نمره خوبی میتونم میگیرم. که مثلا کنار کدوم شکل بود، صفحه این مطلب چه شکلی بود و… یا اینکه با توجه مطالب سعی میکنم تصویری رو تو ذهنم تصور کنم که بهم کمک کنه و یه نوع کد گذاری برای خودم انجام میدم.
سلام یاسی جان
ممنون که این میزان عملگرایی رو دررندگیتون دارید
شاد و سلامت باشید
باسلام خدمت استادعزیز و تیم خوب بهارمن
تقویت حافظه تصویری باعث می شود بدون فشار زیادبه خودمان آنچه را می خواهیم به یاد بیاوریم مراحل عمل کردن اطلاعات درحافظه تصویری شامل دریافت اطلاعات ،پردازش ،یادآوری می باشد.از راه های تقویت حافظه تصویری ،تصویرسازی ،نقشه ذهنی واهمیت به تغذیه می باشد البته آموزش ویادگیری دوره های بسیار مفید مثل دوره نخبگان رانیز نباید فراموش کنیم .ممنون استاد
سلام مانا جان
ممنون که با ما همراه شدی تا با تلاش، پشتکار و عملگرایی در زندگیتون پیشرفت کنید
شاد و سلامت باشید
از مطالعه این مطلب لذت بردم، اتفاقا منم دچار فراموشی میشم
سلام دوست عزیز
همه ما دچار فراموشی هستیم بهترین راهکار اینه که با تمرین و تکرار مطالب رو در حافظه بلند مدت خودمون تثبیت کنیم
شاد باشی
سلام وقتتون بخیر
همانطور که گقته شد رنگ بندی توی حافظه تصویری تاثیر بسزایی داره و به همین دلیله که ما نقشه ذهنی را با رنگ بندی مختلف میکشیم….
و با خوردن غذاها مقوی و مغز ها میتونیم حافظمون رو تقویت کنیم.
مقاله ی خیلی جالبی بود.
با تکرار و تمرین و نقشه های ذهنی میتوان به مغز کمک کرد و از پیری مغز جلوگیری کرد.
خسته نباشید.
سلام محدثه عزیز
امیدوارم حالتون عالی باشه
ممنون که با ما همراهی
موفق باشی
وقت بخیر مقاله جالبی بود جناب حامدی خیلی زیبا و تاثیر گذار بود
با تمرکز و نقشه ذهنی میتوان از پیری زود رس مغز جلوگیری کرد
خیلی مقاله مفیدی بود عالی
خسته نباشید
سلام حمیده عزیز
امیدوارم که حالت خوب باشه
موفق باشی
سلام وقت به خیر
در این مقاله ، تقویت حافظه تصویری بیان شد که این مهارت باعث میشود به راحتی و بدون فشار آوردن به ذهن بتوانیم آنچه را که می خواهیم به یاد آورده و بدون کوچک ترین زحمتی خاطراتمان را برای دیگران بیان کنیم .
از دلایلی که باعث میشود روند یادآوری اطلاعات در ذهن کند پیش رود میتوان ؛ کهولت سن که زمان سبب زوال حافظه میشود ، نام برد
بنابراین مراقبت و پیشگیری از زوال حافظه می تواند کمک بسیار زیادی به سلامت روح و روان فرد بکند.
مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری ، اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات است.
که تصاویر به صورت پازل وار دریافت شده و در این مرحله مهمترین فاکتور برای به خاطر سپردن تصاویر و اطلاعات رنگ ها است و همچنین برجستگی ها و مفهوم های متمایز و ابعاد اطلاعات و تصاویر نیز در ثبت شدن آنها در ذهن نقش اساسی دارند.
مرحله دوم عمل کردن حافظه تصویری پردازش است که پازل ها در کنار هم چیده شده و از هم گسسته و مجددا در مرحله بازیابی کنار هم قرار میگیرند و اطلاعات کدگذاری میشوند.
در مرحله سوم که از آن به عنوان مرحله یادآوری یاد می شود ذهن سعی می کند اطلاعات و تصاویر ثبت شده را دوباره به خاطر بیاورد و یادآوری کند.
از راه های تقویت حافظه تصویرسازی ، نقشه های ذهنی و اهمیت به تغذیه بسیار مفید و کاربردی بوده
ممنون از اطلاعات بسیار خوبی که در اختیار ما قرار میدهید .
سلام زینب عزیز
ممنون که با ما همراهی
شاد و سلامت باشی
سلام
رنگ ،تصویر سازی
سلام دوست عزیز
ممنون که با ما همراهی
شاد و سلامت باشی
سلام روزتون بخیر.
به معجزه تصویرسازی که همه اعتقاد دارن و شخصیت سازیم توی ذهنمون “صد تاثیر داره.
من از طریق نقشه ذهنی کشیدن با رنگ های مختلفم متوجه شدم چراییه از رنگ استفاده کردن و نمادهارو🌸💫
سلام اسرا جان
امیدوارم که حالت عالی باشه
ممنون که با ما همراهی و عملگرا هستی
شاد باشی
ممنونم از راهکار های پرکاربردی ک در اختیارمون گذاشتید مطمئنا استفاده از این نکات ریز در زندگی میتونه خیلی تاثیر گذار باشه
خسته نباشید
از خوندن این مقاله لذت بردم
سلام و وقت بخیر
همونطور که در مقاله ذکر کردین و تجربه ب خودم تصویر سازی و تغذیه اهمیت زیادی داره که با رعایت کردن موارد به ظاهر کم اهمیت میتونن حافظه ی تصویری خودشون رو تقویت کنن
ممنون از شما🌸
سلام وقتتون بخیر، خیلی ممنون از مقاله بسیار مفیدتون. یک راه دیگه برای تقویت حافظه تصویری، اینه که با لغات یا معنی اون جمله، برای خودمون داستان پیوسته ای در مغز بسازیم(هرچی داستان خنده دار تر و چرت و پرت تر باشه، بیشتر در یادمون باقی می مونه،میتونید امتحانش کنید که چه تاثیر عالی ای میذاره). تکنیک هایی که گفتید فوق العاده بود ممنون ازتون.
سلام وقت تون بخیر ، ارزش تصویر سازی و یادآوری اشاره شد، واقعا میدونم چقدر مهمه اما نتونستم عمل کنم بهش . مطالعه مقاله لذت بردم استاد حامدی و مفید بود . پیشنهاد میکنم دوره ی نخبگان یادگیری و تقویت حافظه رو به دوستان . خودم از شرکت کننده گان این دوره هستم و فوق العاده است حسابی مطالب جذاب و جالب داره و مفید .
سلام زینب عزیز
ممنون از انرژی که من و تیم بهارمن میدید.
خوشحالم که از دوره نخبگان تا این حد نتیجه گرفتید و به دوستان معرفی میکنید.
به بهار زندگیمون نزدیک و نزدیکتر بشیم.
مطالب خیلی خوبی در رابطه با حافظه تصویری بیان کردین و اینکه به خاطر سپردن رنگ میتونه کمک کننده هم باشه مفید بود🌱🌟
سلام وقت بخیر
نقشه ذهنی، تصویر سازی و تغذیه خیلی مهمه
مخصوصن تغذیه اهمیت بیشتری داره
عالی بود موفق باشین 👌👌
سلام خانوم زارعی عزیز
ممنون از شما برای اینکه برای خودتون ارزش قائلید
شاد و سلامت باشید
سلام وقتتون بخیر
عالی بود
واقعا تصویر سازی و نقشه ذهنی و دیگر راهکارها تاثیر خیلی زیادی در تقویت حافظه تصویری ما دارند
ممنون از شما بابت این مطلب عالی✌🏼♥️
سلام بهار عزیز
ممنون از شما که با تلاش و پشتکار سعی دارید به بهار زندگیتون نزدیک و نزدیکتر بشید
شاد و سلامت باشید
سلام
این مقاله نشان میدهید که آنهایی که میخواهند خاطرات و اتفاقات مهم و حتی غیر مهم گذشته را به یاد بیاورند
روش هایی وجود دارند عبارتند از رنگ سازی
داستان سازی و ماجرا سازی
ما باید ابتدا کد گذاری و رمز گذاری کنیم و هر چه بتوانیم به انها جان بدهیم . رنگ بدیم و حواس پنجگانه مانند بو ،حس،مزه،صدا را زیاد کنید یادآوری ان راحتر است و مرحله بعد ثبت و تاثبیت است
و بعد که مراحله یادآوری است که اگر بخواهید راحتر یادآوری کنید در مرحله اول کد های بیشتر بگذارید
موفق باشید
سلام یاسین عزیز
ممنون از همراهی شما با بهارمن
تندرست باشید
درود خسته نباشید مثل همیشه،مقاله و موضوع عالی❤️
مطالب خوبی اراعه دادید مرسی✨️
سلام
عالی بود من سعی میکنم به تغذیه ام اهمیت بدهم چون علاوه بر جسم بر ذهنم هم اثر دارد.
به موارد خوبی اشاره شده بود
من خودم از تصویر سازی استفاده می کنم و خیلی مفیده مخصوصا برای درس خوندن
همچنین نقشه های ذهنی هم تو درسا خیلی به کمکم کردنند
*ممنون*
عالی بود ممنون از مقالتون که خیلی خوب در مورد تقویت حافظه صحبت کرد و همینطور باید به تغذیمون هم اهمیت بیشتری بدیم تا مغزمون تقویت شه، خلاصه بینظیر بود نه تنها این مقالع بلکه تا حالا اون مقاله هایی که استاد فرسادن عالی بودن 👍ممنونم🙏
نقشه ذهنی برای به خاطر سپاری مطالب درسی خیلی خوبه و واقعا میتونه موثر باشه🌱
ممنون مقاله جالبی بود
سلام جناب زمزم عزیز
خوشحالیم که براتون کارآمد بوده
شاد باشید
سلام خسته نباشی به استاد گرامی فوق العاده عالی بود روش تصویر سازی میتوان در خواند درسها هم کمک کندسعی کنیم توی خواند از رنگ ها و نقشه راه هم استفاده کنیم بتونیم از حافظه تصویریمان به خوبی استفاده کنیم
سپاس از شما مقاله عالیتون🙏🏼🌹
سلام زهرای عزیز
امیدوارم حالت عالی باشه
ممنون از همراهی شما
موفق باشی
اولین مرحله عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری چیست و ذهن در آن چگونه عمل میکند ؟
سلام علی عزیز
وقت بخیر
پاسخ سوالی که نوشتید رو نمیدونم. نیاز هست تا یک فردی که با علوم نوروساینس آشنایی داره به این سوال پاسخ بده.
موفق باشید.
(به نام خداوند علیم و حکیم و رحیم)
سلام🌹
ما انسانها چندین نوع حافظه داریم . حافظه تصویری یکی از پایدارترین انواع حافظه است. حافظه تصویری نقش بسیار مهم و پیچیده ای برای فرایند آموزش و یادگیری بر عهده دارد👌🏻
مقاله جالبی بود که درمورد یکی از راه های تقویت حافظه که تصویر سازی است صحبت میکند که مراحل آنها:
مرحله اول دریافت
مرحله دوم پردازش
مرحله شوم یادآوری
چیزی که برای من جالب بود این بود که یکی از راه های بسیار موثر و مفید برای تقویت حافظه تصویر سازی است و تغذیه مناسب و خوب می تواند تاثیر مستقیمی بر روی ذهن، حافظه و مغز انسان بگذارد.
امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت ببرید🌺
یاعلی مدد✍🏻
سلام به مجموعه بهارمن🌹🌹
مقاله بسیار عالی بود، یادآوری بهترین تاثیر را برای تقویت حافظه دارد و خوب است که از اهمیت آن غافل نشویم وهمچنین بهتر است که تغذیه را جدی بگیریم. 🤗🌹
سلام و درود
یکی از راه های تقویت حافظه تصویر سازی است که مراحل آنها دریافت،پردازش ،یادآوری است که در مرحله دریافت یکی از فاکتورهای مهم رنگ است که بسیار در به خاطر سپاری چیزهای مختلف تاثیر دارد و در مرحله پردازش بعد از اینکه ما اطلاعات و تصاویر رو می بینیم آغاز می شود و مثل یک پازل کنر هم قرار میگیرند.
در مرحله یادآوری: کد ها و نشانه ها که در مرحله دوم باعث یادآوری می شود هستند .نقشه ذهنی و تصویرسازی هم خیلی تاثیر دارند در به خاطر سپاری چیزهای مختلف .
تغذیه مناسب مانند پروتئین و امگا۳ و ویتامین تاثیر مستقیمی دارد بر حافظه،دوره نخبگان هم که یک اخیر فوق العاده برای حافظه هست
مراحل عملکرد اطلاعات درحافظه تصویری :اولین مرحله دریافت که تصاویر و اطلاعات بصورت پازل وار وارد ذهن میشوند.دومین مرحله پزدازش است که اطلاعات و تصاویر در کنار هم قرار میگیرند و دوباره از هم گسسته میشوند ودر مرحله یادآوری دوباره درکنار هم چیده مشوند.در این مرحله تصاویر و اطلاعات کد گذاری میشوند تا در مرحله یادآوری با کمک این کدها اطلاعات وتصاویر بازخوانی شود.مرحله سوم هم یادآوری است ذهن سعی میکند اطلاعات و تصاویر را به خاطر بیاورد
سلام و خسته باشید🙂🌹🌹
مقاله خیلی خوبی بود
من در این مقاله یادگرفتم که اولین مرحله عمل کردن حافظهتصویری دریافت اطلاعات هست
و عمل کردن حافظه تصویری پردلزش هست و هنگام مطالعه برای نقشه ذهنی از کتاب و فضا ها و شخصیت را بکشیم و….
خیلی مچکرم مفید بود 💕🌈🎈
با سلام و خدا قوت خدمت استاد حامدی و تیم پشتیبانی بابت این مقاله عالی و آموزنده. ما انسانها چندین نوع حافظه داریم . حافظه تصویری یکی از پایدارترین انواع حافظه است. حافظه تصویری نقش بسیار مهم و پیچیده ای برای فرایند آموزش و یادگیری بر عهده دارد . برای تقویت حافظه تصویری راه های مختلفی وجود دارد . به صورت خیلی ساده ، حافظه تصویری کارش این است که تمام اطلاعاتی که از جلوی چشممان رد می شود را ذخیره و در موقع لزوم از آن استفاده کنیم . کسانی که حافظه تصویری قوی ای دارند ، می توانند از آن به عنوان برگ برنده در خیلی جاها استفاده کنند . مثلا در آزمون سرنوشت ساز کنکور و امتحانات مهم دیگر و یا در مسابقاتی که شرکت می کنند . حافظه تصویری ما هم با دیدن تصاویر و شکل دادن آن در ذهن این کار را انجام می دهد . حافظه تصویری کارش این است که تصاویر را به مفاهیم مختلف تبدیل کند و به این شکل ما پدیده ها را به خاطر می آوریم مغز ما انسانها درست مثل یک اسکنر عمل می کند . با دیدن پدیده های تصویری آن را در کسری از ثانیه اسکن می کند و در میان میلیون ها خاطره و اتفاق به دنبال یافتن مفهومی برای آن می گردد.
سلام استاد بسیار زیبا و کمک کننده بود ممنون از زحماتتون🙏🌹
تا زمانی که ما یه موضوع خوب دریافت نکردیم و آرد ذهن ما نمی شود ،بخاطر همین هم هست میگن اگه میخواهی یه چی بهتر یاد بگیری با آبی بنویسش چون رنگ ها و برجستگی ها و….. باعث میشع بیشتر داخل ذهن ما بمونه.
من عاشق مرحله پردازشم چون سعی میکنی تکیه پازل های که جمع کردی درست سر جاش بزاری .
تصویر سازی واقعا به مطاله ما کمک میکند و باعث میشع اطلاعات بهتر و مدت طولانی تری تو ذهن ما بمونه. 🌹
سلام و درود. دانیال محمودزاده هستم یکی از شرکت کنندگان سومین چالش مطالعه بهارمن. این مقاله بسیار مفسد و کاربردی را مطالعه کردم و لذت بردم. نکاتی که یادگرفتم را با شما به اشتراک می گذارم: با بالارفتن سن، حافظه کم کم رو به زوال رفته و کند می شود. دقت کردیده اید هنگاهی که می خواهید صورت کسی را به خاطر بیاورید، کمی برایتان سخت می شود؟ زیرا اطلاعات و تصاویر و جزئیات به خوبی در ذهن شما ثبت نشده است. عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری شامل سه مرحله می شود: 1. دریافت: در این مرحله مغز اطلاعات و تصاویر را به صورت پازل وار وارد خود می کند. کسانی که تصاویر را معمولا با رنگ هایشان به خاطر می سپارند، اطلاعات و جزئیات را برای مدت طولانی تری در ذهن خود ثبت می کنند. همچنین مفهوم های متمایز، تصاویر، ابعاد اطلاعات، و برجستگی ها به ثبت شدن بهتر تصاویر در مغز کمک می کنند.
2. پردازش: این مرحله بلافاصله پس از دریافت اطلاعات و تصاویر صورت می گیرد. در این مرحله اطلاعات به صورت پازل در کنار هم قرار می گیرند و سپس از هم گسسته می شوند و دوباره در مرحله یادآوری، کنار هم جمع می شوند. در این مرحله مغز اطلاعات و تصاویر ثبت شده را کدگذاری( نشانه گذاری) می کند تا در مرحله یادآوری خیلی بهتر و راحت تر به خاطر بیایند. در این مرحله جزئیات یک تصویر در مغر ثبت می شوند تا در زمان یادآوری در کنار جزئیات دیگر قرار گرفته و تصویر را شکل بدهند.
3.یادآوری: در این مرحله اطلاعات و تصاویر ثبت شده در مغز کنار یکدیگر قرار می گیرند تا تصویر اصلی را به یاد آورند. در این جا است که کد ها و نشانه هایی که مغز آن هارا ذخیره کرده است، به کمک می آیند و به یادآوری هرچه بهتر تصویر کمک می کنند. در مرحله قبل هرچه بهتر کدگذاری انجام شود، روند یادآوری آنها نیز آسان تر می شود.
نکات و راهکار هایی از نظیر تصویر سازی، نقشه ذهنی و تغذیه مناسب نیز در مقاله نوشته شده بود.
مقاله بسیار عالی بود، مچکرم.
سلام مطلب خوب و عالی ای بود فقط اینکه همه کتاب ها رو که نمیشع خودمون رو جای شخصیت داستانی قرار بدیم کتابایی که جنبه درسی. دارند و اینکه ما ذهنیتی از اون تصویر داریم رو چجوری تصویر سازی کنیم
سلام من نیایش نجف پور هستم یکی از شرکت کنندگان چالش مطالعه. خیلی مقاله ی جالب و خوبی بود برخی از نکاتی که یاد گرفتم: با بالا رفتن سن حافظه رو به زوال و کندی گرایی می رود پس باید مراقبت و پیشگیری داشته باشیم.
اولین مرحله عمل کردن حافظه تصویری دریافت اطلاعات است که در این مرحله مغز اطلاعات و تصاویر را به صورت پازل وار وارد مغز می کند و ثبت می کند.اگر افراد چیز ها را با رنگشان و یا با برجستگی ها و ابعادشان به خاطر بسپارند، ماندگاری آن بیشتر می شود.مرحله ی دوم پردازش هست در این مرحله بلافاصله پس از دریافت اطلاعات تکه های پازل کنار هم قرار گرفته و سپس از هم گسسته میشن و در مرحله ی بازیابی دوباره کنار هم چیده میشن. در این مرحله اطلاعات کدگذاری می شود تا در زمان نیاز بتوانیم آنها را به یاد بیاوریم در این مرحله جزئیات اطلاعات در ذهن ثبت میشه.در مرحله سوم یعنی یادآوری ذهن سعی می کند اطلاعات را به خاطر آورده و یادآوری کند.
را های تقویت حافظه تصویری: 1)تصویرسازی= بهتر است قبل از این که مرحله یادگیری تمام شود آن را در ذهنش تصویرسازی کند.تصویرسازی باعث میشه اطلاعات و تصاویر بهتر و برای مدت طولانی تری در ذهن بماند.
2)استفاده از نقشه ی ذهنی در حین مطالعه 3)تغذیه مناسب که تاثیر زیادی در مغز و حافظه ی ما دارد خوردن روزانه ی گردو در برنامه غذایی و علاوه بر این استفاده از پروتئین و ویتامین و امگا3 برای تقویت حافظه تصویری
سلام خیلی خوبه انسان حافظه خوبی داشته باشه حتی تااخر عمر عزیزانشو که فوت کرده اند فراموش نکنه زندگی آدما فراز و نشیب زیادی داره لطفا بفکرخودتون باشید
خداقوت به استاد حامدی عزیز و تیم پرقدرتشون بابت این مقاله ی عالی و آموزنده👌🌹💯به نظرم تصویر سازی هنگام مطاله ی مطالب کمک خیلی شایانی میکنه برای به خاطر سپردن مطالب، مخصوصا برای من که کنکوری هستم و توی درسی مثل زیست این روش خیلی باعث بهتر به خاطر سپردن مطالب میشه و واقعا مؤثره. تغذیه هم واقعا تاثیر بسزایی در سلامت جسم و حتی روح ما داره و میتونه توی همه جنبه های زندگی ما تاثیر گذار باشه و استفاده از روش نقشه ی ذهنی هم واقعا مؤثره در خوندن مطالب و کتاب ها چون ارتباط بین مطالب برای ما بهتر جا میفته 👌👌💯تشکر از شما🌹🌷
سلام و خسته نباشید به شما استاد عزیز و پشتیبانان محترم
راههای زیادی هست که ما می تونیم حافظه خودمون رو تقویت کنیم برای مثال
وقتی از دونیم کره استفاده می کنیم یادگیری ما تا 5 برابر بیشتر میشه از تکنیک تصویر سازی هم میتونیم استفاده کنیم کار باحالیه مثل وقتی که رمان میخونیم و داستان کتابارو تو ذهنمون به تصویر درمیاریم و شکلای جالب درست کنیم استفاده از نقشه ذهنی هم هست چون این روش خلاصه نویسی و یادگیری و بر مغز راحت میکنه و باعث میشه دو نیمکره مغز ما همزمان تو موزش درگیر بشه
و تغذیه ی مناسب و خوب می تواند تاثیر مستقیمی بر روی ذهن حافظه و مغز انسان بذاره
واقعا از خوندن مقاله هاتون لذت بردم و ازتون خیلییییییییی ممنونم😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلام
ممنون از مقاله خوب شما
خصوصا اینکه بخشی از مطالب رو اگرهم شخص میدونسته با بیانی خوب، مطرح شده
سلام ممنون از مقاله خوبتون
من خودم هربار که برای مسئلهای درسی تصویرش رو توی ذهنم پردازش کردم بهتر اون درس رو یاد گرفتم
نکتهی جالبی بود که حتی تغذیه و مصرف مغزیجاتی مثل گردو هم روی حافظه تاثیر داره
سلام وقتتون بخیر.
خیلی ممنون از مقاله خوبتون 🌷💐🌹استاد حامدی چطور باید اطلاعات رو کد گذاری کنیم وبا تصویر سازی مطالب رو راحت تر به حافظه بسپاریم؟
سلام خیلی ممنون از مقاله خوبتون سوال من این بود که آیا میتونیم حافظه تصویری رو با تخیل ترکیب کنیم و اطلاعات را بیشتر در ذهن ذخیره بشه ؟؟؟
واقعا باورم نمیشد اینکه اینقدر در زندگی از تصویرسازی و نقشه ذهنی استفاده میکنم،واقعا اینقدر کاربردیه🥲👌🏻
و البته چیزی که هست اینه که موقعی که جزوه مینویسم سعی میکنم سر فصل هارو با یک رنگ و نکات رو با رنگ دیگه و به اینصورت بنویسم و خیلی بهم توی یاد اوریشون کمک میکنه🤩🤝🏼
سلام و درود خانوم نیکفر
امیدوارم که حالتون عالی باشه
خیلی خوبه موفق باشی
تصویر سازی موقع کتاب خوندن واقعا جذابه🤩
من هم موقع درس خوندن و هم موقع کتاب غیر درسی خوندن سعی میکنم تصویر سازی کنم ..
سلام تارا جان
این موضوع به مدالیتی هر فرد بستگی داره
پس در وهله اول مدالیتی خودت رو پیدا کن
سلامت باشی
اگر دقت کنید اکثر پسرا حتی یک مطلب رو میخونن بیشتر تو ذهنشون میمونه چون اصلا از هیچ رنگ های مختلفی استفاده نمیکنن ولی دخترا دائم از هزار رنگ استفاده میکنن.. البته استفاده از چند رنگ منطق آموزش داره.. ولی خب بی تاثیر نیست 🥲😅
سلام نرجس جان
این موضوع به مدالیتی هر فرد بستگی داره
موفق باشی
خیلی عالی بود 🌹
من ناخدآگاه تمام این کار ها رو انجام میدم.. اگر اون کد گذاری تصویری خنده دار و طنز باشد(یعنی خودمون یه تصویر خنده دار بسازیم) خیلی بهتر و بیشتر توی ذهن میمونه…
واقعا یکی از مقالات کاربردی بود من خود از استفاده کردن نقشه ذهنی به نتیجه مطلوبی رسیدم🙂
فقط باید عمل گرا باشیم ❤
مثل همیشه عالی بودید ، دقیقا همان طور ک انتظار داشتم ✌😌😍
سلام به همگی وقت بخیر🌷🌷🌷
دلایل بسیار زیادی وجود داره که باعث کند شدن روند یادآوری اطلاعات به ذهن ما میشه. از طرفی راهکارهای زیادی هم هستند که برای تقویت حافظه تصویری ما کاربرد دارند. با بالا رفتن سن حافظه انسان رو به زوال می رود ، بنابراین مراقبت و پیشگیری از زوال حافظه میتونه باعث سلامت روح و روان ما بشه.
مراحل عمل کردن اطلاعات در مغزمان به 3 روش انجام می شود:
دریافت اطلاعات: در این مرحله ذهن فرد ابتدا اطلاعات و تصاویر را به صورت پازل وار وارد خود می کند
و بعد مغز اون اطلاعات رو پردازش و در مرحله سوم یادآوری اون موضوعات است و هرچه ذهن و حافظه ما بهتر باشه میتونه اون اطلاعات رو بهتر بازیابی و بازخوانی کند.
و راههایی که ما می تونیم حافظه خودمون رو تقویت کنیم:
وقتی از دونیم کره استفاده می کنیم یادگیری ما تا 5 برابر بیشتر میشه
از تکنیک تصویر سازی استفاده کنیم مثل وقتی که رمان میخونیم و داستان کتاب ها رو در ذهن خودمون به تصویر دربیاریم
و استفاده از نقشه ذهنی چون این روش خلاصه نویسی و یادگیری مبتنی بر مغز است و باعث میشه دو نیمکره مغز ما همزمان در آموزش درگیر بشه
و تغذیه ی مناسب و خوب می تواند تاثیر مستقیمی بر روی ذهن، حافظه و مغز انسان بگذارد.
شاد و پیروز و ثروتمند باشید🌹💰💐
در مرحله دوم (پردازش) مغز چه کاری را صورت میدهد ؟
سلام و عرض ادب
یکی از مشکلاتی ک اکثر ما پسرا داریم همش از یه رنگ استفاده میکنیم درصورتی ک رنگ ها اگه اشتباه نکنم 70 درصد یادگیری رو شکل میدن
یه چیز دیگه ای ک از این مقاله یاد گرفتم تصویر سازی هست ولی منتها به مشکلی ک دارم بیشتر چیز های منفی رو تصویر سازی میکنم
ان شاءالله ک بتونم با تصویر سازی های مثبت منفی ها رو کنار بزنم
تشکر از استاد حامدی عزیز ❤️💪
سلام وقت بخیر 🤗
واقعا خسته نباشید مطالبتون بسیار مفید بود و در مورد راهکار هایی که فرمودید واقعا عالی هستش و مطمئنم که از این به بعد خیلی بیشتر از کتاب خوندن لذت میبریم ممنون از مقاله ی عالی و پرکاربردتون با آرزوی بهترین ها برای تیم بهارمن 🌼👏
سلام وقت بخیر
مقاله خوبی بود.. چطور باید مطالب کتاب رو کدگذاری و تصویرسازی کنیم؟؟
سلام وقت شما بخیر
این مطالب رو به طور کامل در دورههای بهارمن میتونید یاد بگیرید، به ادمین بهارمن در واتساپ پیام بدین
موفق باشی
سلام
واقعا این مقاله عالی بود
این مقاله مراحل یادآوری تصویر یا خاطره رو نوشته است .
مرحله اول اطلاعات
مرحله دوم پردازش
مرحله شوم یادآوری
چیزی که برای من جالب بود این بود که یکی از راه های بسیار موثر و مفید برای تقویت حافظه تصویر سازی است و تغذیه مناسب و خوب می تواند تاثیر مستقیمی بر روی ذهن، حافظه و مغز انسان بگذارد.
من از آقای امیرحسین حامدی متشکرم از این مقاله مفید
سلام آقای فیروزی
ممنون از اینکه برای بهبود فردی خودتون تلاش میکنید
ممنون از شما دوست عزیز
سلام استاد حامدی عزیز ☺️
به نظر من این موارد هم در تقویت حافظه نقش دارن.
تمرینات ورزشی برای مغز؛
توجه به ورزش و تمرینهای بدنی؛
توجه به خواب کافی؛
اختصاص وقت به دوستان؛
مدیریت استرس؛
خندیدن؛
توجه به رژیم غذایی مناسب؛
تشخیص و درمان مسائل سلامت؛
گامهای عملی برای تقویت حافظه و یادگیری.
نمیدونم تا چه حد درست هستن.
اما مطالب و راهکارهای هم که شما گفتید واقعاً عالی و کاربردین
من خودم اون خاطره هایی که با رنگ و تصویر سازی در ذهنم ثبت کردم به راحتی به یاد میارم و نیازی به فشار آوردن به مغزم نیست.
واقعاً ممنون که با اشتراک گذاشتن مقاله هاتون به ما درست زندگی کردن رو آموزش میدین.
در آخر ممنونم از شما و تیم خوبتان 😍😍😍😍😍😍
سلام نفیسه عزیز
البته این موضوع با توجه به مدالیتی هر کس متفاوت
پس در وهله اول باید مدالیتی خودتون رو بشناسید
موفق باشید
علاوه بر تصویر خود کلمات ما میتوانیم از آنها درقالب یک داستان تقوی ساخت که کمک زیادی به یاد آور آن ها میکند
در مسیر به حافظه سپردن باید به نشانه های باز یابی دقت کنی چون همین نشانه ها باعث به خاطر آمدن مطالب میشوند
سلام آقای سنجری
کاملا درسته
موفق باشید
در تصویر
سلام بسیار عالی و آموزنده بود. از مطالبی که خیلی مفید بود در این مقاله و میشه نام برد: نقشه ذهنی هنگام مطالعه تاثیر زیادی دارد در کارکرد ما و بحث تغذیه مناسب در سلامت جسم و حتی روح هم تاثیر بسزایی دارد. کدها باعث میشودند راحت تر به بازیابی و بازخوانی تصاویر بپردازیم. و درباره به خاطر سپردن با استفاده از روش رنگ بسیار به تقویت حافظه تصویری ما کمک فراوانی میکند. و تقویت حافظه تصویری باعث میشود اطلاعت راحت تر در ذهن ما باقی بماند.
با تشکر از تیم خوب بهارمن
استاد نقشه ذهنی برای مطالعه هم میتونه حافظه تصویری رو تقویت کنه؟
واقعا عالی بود و من بعد خوندن این متن تونستم تصویر سازی در ذهنم بیشتر کنم تا اطلاعات بیشتر توی ذهنم و حافظم بمونه واقعا دست مریزاد خیلی خوب بود 👌🏻❤️
واقعا عالی بود و من بعد خوندن این متن تونستم تصویر سازی در ذهنم بیشتر کنم تا اطلاعات بیشتر توی ذهنم و حافظم بمونه واقعا دست مریزاد👌🏻❤️
👌👌👌
سلام وقت بخیر💛
هانیه براهوئی مقدم هستم.
مقاله عالیییییی بود😍 وقتی داریم کتاب میخونیم یا اصلا موقع درس خوندن وقتی یه کتاب که تصویر داره و رنگ های مختلف توش به کار رفته رو میخونیم. یا موقع خوندن ماژیک دست میگیریم و بعضی قسمت ها رو هایلات میکنیم. فرداش که میخایم آزمون اون کتاب یا مطلب رو بدیم خیلی بهتر اطلاعات رو بخاطر میاریم.
چه خوب توضیح داده بودین حافظه تصویری رو واقعا ممنون💕
خیلی عالی ومفید بود تشکرازشما🌹
سلام خدمت شما و عرض تشکر و خسته نباشید دقیقا تصویر سازی بسیار موثر هستش و کار امد و در مرحله دریافت هم رنگ ها برای همین هستش که در نقشه ذهنی توصیه میشه از رنگ ها استفاده کنید تغذیه هم بسیار موثر هستش به صورتی که با مصرف مداوم امگاسه واقعا متوجه تغییرات و رشد خواهید شید ممنون از بهار من برای دوره نخبگانش😁🖐🏻
عالی حرف نداره مطالب..
تصویرسازی عالی هست
سلام استاد حامدی 💙
مطالب امشب خیلی عالی و مفید بود😍❤
این موضوع امشب خیلی خوب چون ما میتونیم دیگه از خواندن کتاب و رمان لذت ببریم❤🥹🥺و دیگه خسته نشیم واقعا نقشه ذهنی و تصویر سازی در رابطه با کتاب خوندن خیلی مفید و لذت بخش باشه واقعا ممنونم که انقدر مطالب مفیدی میزارین و ما از خوندن مطالب های شما لذت میبریم 😍🍫 خسته نباشید
سلام استاد حامدی 💙
مطالب امشب خیلی عالی و مفید بود😍❤
این موضوع امشب خیلی خوب چون ما میتونیم دیگه از خواندن کتاب و رمان لذت ببریم❤🥹🥺و دیگه خسته نشیم واقعا نقشه ذهنی و تصویر سازی در رابطه با کتاب خوندن خیلی مفید و لذت بخش باشه واقعا ممنونم که انقدر مطالب مفیدی میزارین و ما از خوندن مطالب های شما لذت میبریم 😍🍫
سلام استاد حامدی 💙
مطالب امشب خیلی عالی و مفید بود😍❤
این موضوع امشب خیلی خوب چون ما میتونیم دیگه از خواندن کتاب و رمان لذت ببریم❤🥹🥺و دیگه خسته نشیم واقعا نقشه ذهنی و تصویر سازی تو خیلی میتونه مفید باشه و در رابطه با کتاب خوندن خیلی مفید و لذت بخش باشه واقعا ممنونم ازتون که انقدر مطالب مفیدی میزارین و ما از خوندن مطالب های شما لذت میبریم 😍🍫
سلام استاد جان باز هم مطالب عالی و تاثیر گذار😍😍🌱
خوندن مقالات کوتاه و کلیدی شما واقعا لذت بخشه با توجه به کتاب هایی که قبلا خوندم کاملا درک میکنم که این مقاله کوتاه لپ کلام چندتا کتاب عالی هست دمتون گرم واقعا😍
انشاالله که با بکار گیری و اکتیو کردن این موارد در جهت تقویت بهتر ذهن و عملکردمون گام مهمی برداریم.
خدا قوت و خسته نباشید ❤🌱
نکاتی بسیار عالی ای بیان شده که هر فردی با این مثاله میتونه از خوندن کتاب های مختلف لذت ببره بدلیل اینکه همونجور که فرمودید نقشه ی ذهنی و تصویر سازی یکی از لذت بخش ترینه تجربیات انسان در هنگام کتابخوانی هستش واقعا ممنون از مقاله ی عالی و پرکاربردتون با آرزوی بهترین ها برای تیم بهارمن🙏🏻😃🌹🌹🌹🌹❤❤
مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری دریافت پردازش و یادآوری است
در مرحله دریافت اطلاعات به صورت پازلوار در ذهن ثبت میشود و فاکتور مهم رنگ است و در مرحله پردازش اطلاعات و تصاویرمثل یک پازل کنار هم قرار میگیرد و کدگذاری میشوند و سپس گسسته میشوند
تادر زمان یادآوری بوسیله این کدها در کنار هم چیده شوند
هرچه مرحله پردارش کدها و نشانه ها بهتر ثبت شده باشند یادآوری آسان تر است
به این دلیل اگر ما برای حفظ چیزی مثل لغات انگلیسی بین کلمه ترجمه و تلفظ آن
رمز بگذاریم یا کد گذاری کنیم
و آن کدهارا با تصویر ساختن به خاطر بسپاریم یادآوری آن آسانتر خواهد بود
خيلی ممنونم بابت مقاله تون
سناريو یاد آوری اطلاعات رو کامل شرح دادین که خیلی برام جالب بود. 👌👌
یاد آوری مطالب به نظر من برای کسانی که مشکل دارن باید علاوه بر خوندن رمان که کمک کنندس واقعا باید روی اتفاقی که براشون بیفته دقت کنن و مطالب رو برای خودشون مرور کنن. مثلا برای دوستان کنکوری ، چیزی که میخونن رو ازش رد نشن و کمی بدون خواندن کتاب یا دیدن فیلم روی مطالب فکر کنن و سعی کنن حرف های استاد رو یاد آوری کنن
مطالب عالی
خداقوت میگم بابت این همه تلاشی که برای دراختیار قراردادن دانسته هاتون درراستای موفقیت وآگاهی عموم انجام میدین..
من واقعآ نتیجه بسیار خوبی از دوره ی تندخوانی کرفتم و امیدوارم بتونم ب زودی دوره ی نخبگان هم ثبتنام کنم و تمام و کمال راههای یادگیری. تصویرذهنی و ….رو هم فراگیرم
😍ب امید روزهای خوبترررر برای تک تک شما😍
لذت بردم ازخوندن مقالتون ان شاءالله که میفید هست وهم چنین تمام این نکات را عایت میکنم تاحافظه قوی داشته باشم😊🌹
خیلی مننون اذت بردم ازخوندن مقالتون ان شاءالله که میفید هست وهم چنین تمام این نکات را عایت میکنم تاحافظه قوی داشته باشم😊🌹
سلام مقاله خیلی خوبی بود واقعا من همیشه قبل از اینکه بدونم اینکار روی حافظه تصویریم تاثیر داره موقع خوندن رمان ها اینکار رو میکردم و واقعا تاثیرش رو دیدم
عالیییییی بود🔥🔥🔥🔥🔥
عالییییی🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
من خودم وقتی رمان میخونم خیال پردازی میکنم و قشنگ عین یه فیلم همه اتفاقات و اشخاص رو تو ذهنم تصویر سازی میکنم و این کار هم حافظه تصویریم رو تقویت کرد هم باعث شد که از کتابخوندن لذت بیشتری ببرم مخصوصا موقع خوندن رمان های کلاسیک
سلام ،،،خیلی ممنون بابت مقاله ی خوبتون
مثل همیشه عالی بود
راه هایی که برای تقویت حافظه تصویری گفته شده بود خیلی عالی بود و به نظرم میتونه واقعا موثر باشه مخصوصاً نقشه ذهنی.
همینطور من از اهمیت تغذیه در این مورد بی اطلاع بودم و خیلی خوشحالم که الان خیلی بیشتر نسبت به قبل در این مورد میدونم و این به خاطر محتوای مفید شماست
سلام
فهمیدم که فقط نباید به نقشه ذهنی و تصویر سازی و دریافت کد اهمیت داد بلکه باید به تغذیه مفید هم اهمیت داد
برای بهتر شدن حافظه تصویری میتونیم از رنگ ها و کد ها استفاده کنیم
مرسی بابت مقاله خوبتون
من فهمیدم برای این ک بتونم حافظه تصویری رو تقویت کنم باید اول تصویر سازی ذهنی داشته باشم چون کمک میکنه اطلاعات بیشتر توی ذهن ما نقش ببندن
دوم نقشه ذهنی داشته باشم از کاری ک دارم انجام میدم
و سوم این ک تغذیه هم اهمیت به سزایی روی حافظه و سلامت جسمی داره
سلام خیلی ممنون از گروه بهارمن این مقاله تون عالی بود واقعا
از حافظه تصویر سازی کمک میکند که اطلاعات وتصاویربهتر برای مدت طولانی تری در ذهن انسان نقش ببندنددازاین به بعد سعی میکنم بیشتر کمک بگیرم وبااستفاده از این مقاله امید وارم بتونم بهترین عملکرد رو داشته باشم🌺🌺🌺🌺🌺🌺
با تشکر از این مقاله مفیدتون
یه چیز بسیار مهمی امروز در این مقاله یاد گرفتم این بود که تصویر سازی خیلی مهمه و ذهن ما با تصویر سازی اطلاعات را به خوبی یاد آوری میکند و ما میتوانیم در طول روز از این تکنیک خوب استفاده کنیم تا وقایع را در طول روز به خوبی به خاطر بسپاریم
سلام و درود، مقاله بسیار مفیدی بود حافظه تصویری فایده های بسیاری برای انسان داره حافظه تصویری باعث میشه انسان به راحتی تصاویر و لحظه های زندگیش را به یاد بیاورد و بتونه اونارو راحت بیان کنه و در نتیجه این یاد آوری و بیان کردن باعث تقویت اعتماد به نفس انسان میشه من خودم شخصا برای ثبت تصاویر سعی بر این میکنم که رنگ اجسام و تو ذهنم ثبت کنم و همچنین نقشه ذهنی هنگام رمان خوندن بسیار تاثیر دارد همچنین تقویت تصاویر ذهنی باعث میشه که در درس ها هم پیشرفته خوبی داشته باشیم و موقع آزمون مباحث و راحت به یاد بیاوریم بازم تشکر 🌹✨
سلام خانوم وفایی عزیز
تشکر از شما که با بهارمن همراهید
هدف ما موفقیت و بهبود فردی شماست
سلامت باشید
سلام و روز خوش به تیم فوق العاده بهارمن ❤️
یکی از موضوعات بسیار مهم در دوره تحصیل و یا زندگی به خاطر سپردن تصاویر هست که حافظه تصویری برخی از افراد خیلی خوب عمل میکند و برخی دیگر نیاز به تقویت آن دارند.
ما در ابتدا یک تصویر را دریافت میکنیم(تکه های پازل)،سپس آنها را ذهنمان پردازش می کنیم(چیده شدن تکه های پازل در کنار هم) و آنها از هم گسسته میشوند تا یادآوری اطلاعات،ذهن ما در این مرحله تصاویر را کدگذاری میکند و در مرحله سوم یعنی یادآوری با توجه به نشانه ها و کدها تصاویر را به یاد می آوریم.
راه های تقویت حافظه:)۱-تصویرسازی ۲-نقشه ذهنی ۳- توجه به تغذیه(امگا۳_پروتئین ها_ویتامین ها) ۴- دوره نخبگان که مهارت های بسیاری از جمله تقویت حافظه تصویری در آن مورد بخش گذاشته شده.
سلام و درود زهرای عزیز
امیدوارم همینطور که این مطالب رو به شیوایی کامل بیان کردید نسبت به آنها عملگرا باشید
شاد و سلامت باشی
سلام به تیم درجه یک مشتی و حرفهای بهار من و استاد حامدی بزرگوار مقاله تقویت حافظه تصویری برای بچه های کنکوری خیلی مؤثره مخصوصا تو درسی مثل زیست که تو هر مبحث اشکال زیادی به کار برده شده و باید همشو به خاطر سپرد با روش هایی که تو این مقاله بهش اشاره شد میشه راحت همشونو به خاطر سپرد روش های خیلی ساده اما معصر و تعیین کننده شاید از بیرون که نگاه میکنی خیلی مبتدی و بی ارزش به نظر میرسه اما اگه چند بار انجامش بدی نتیجه شو میبینی.
ممنونم بابت مقاله نامبر وانتون💓💓💓💓
سلام و درود فائزه جان
خداقوت
کاملا همینطوره
ممنون از توجه و همراهی شما
با سلام ممنون بابت زحماتتون
اینکه مراحل عمل کردن در حافظه تصویری شامل دریافت،پردازش ،یاد آوری هست و مهم ترین مرحله دریافت رنگ ها هستند و در مرحله پردازش ما اطلاعات رو کد گذاری میکنیم و در مرحله یاد آوری اطلاعات رو با استفاده از کدگذاری هایی که انجام دادیم به یاد می آوریم
با سلام ، مفید و کوتاه بود و ازمون رو هم شرکت کردم .و چقد خوبه که وارد جزئیات شد و اصولی پیش رفت . همونجور که در کتاب منطق داریم ،ماها تو زندگیمون سراسر از منطق استفاده میکنیم ولی روش ها و اصولشو نمیدونیم فقط صرفا داریم انجام میدیم. دیقا این مقاله هم برام به این صورت بود که ماها به خیلی از چیزایی که داریم انجام میدیم فکر میکنیم و… بر اساسه عادت هاس و از ریز نکات اصولی به دور هستیم .این صفحه رو کامل مرور کردم قسمتی که نوشتین ۱۱ مورد دیگه ک
جدا از ۴ تا هست اونم مطالعه کنیم درسته؟
سلام استاد حامدی ؛ ممنونم ازتون که باز این چالش مطالعه گذاشتید ، من دفعه دوم هست که استفاده میکنم ؛
من از اولین چالش مطالعه فهمیدم که :بعضی از خاطرات ما نمیتونیم به یاد بیاوریم که بالا رفتن سن طبیعی است که حافظه انسان رو به کندی می رود .
مراحل عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری :
۱) دریافت ؛ اولین مرحله که اطلاعات را دریافت میکند، ذهن فرد ابتدا اطلاعات و تصاویر را وارد خود و ثبت می کند ، یکی از مهم ترین ها رنگ است و مدت زمان ماندگاری آن بیشتر است و برجستگی ها و مفهوم های متمایز و ابعاد اطلاعات نقش برتری دارند.
۲) پردازش ؛ تصاویر و اطلاعات مثل تکه های یک پازل در کنار هم قرار می گیرند و در مرحله بازیابی دوباره در کنار هم چیده می شوند و کد گذاری می شوند ، مثل رنگ چشم های یک شخص است.
۳) یادآوری ؛ ذهن سعی می کند اطلاعات و تصاویر ثبت شده را دوباره به خاطر بیاورد و یادآوری کند.
راه هایی تقویت حافظه تصویری:
۱) تصویر سازی کنید ؛ یه مهارته و بهتر میتواند اطلاعات را به خاطر بسپاریم .
۲) نقشه های ذهنی؛ شروع به خواندن یک رمان یا داستان جذاب کنید وپس از آن تا می توانید خودتان را جای شخصیت های مختلف آن بگذارید و به مکان های گوناگون آن بروید.
۳) به تغدیه تان اهمیت دهید ؛ یه برنامه غذایی خوب مثل گردو ، پروتئین، ویتامین کافی ، امگا۳ مفید است .
با عرض سلام و وقت به خیر،
تقویت حافظه ی تصویری از مواردی هست که خیلی برایم جذاب است. البته من نسبتا دریادآوری خاطرات خوب هستم ولی اسم و چهره ی افراد را باید چندین بار ببینم و مرور کنم تا یادم بماند. روش کد گذاری در این مورد خیلی کمک کننده است اینکه اسم آن فرد جدید را با خودم مرور میکنم و سعی میکنم یک ارتباطی بین اسم فرد و چهره اش یا کارش و … پیدا کنم، یک نشانه ای برای خودم بگذارم یا ان فرد را با شخص دیگری که از قبل می شناسم و این نام را دارد ارتباط میدهم تا نام فرد در خاطرم ثبت شود.
در این مقاله مراحل دریافت و پردازش و یادآوری به خوبی توضیح داده شد که برای یادآوری بهتر مرحلهی پردازش به خوبی باید اتفاق بیفتد و هر جز در ارتباط با دیگری در ذهن ذخیره شود. توجه به تغذیه ی غنی از پروتئین و ویتامین ها و امگا ۳ و کمک گرفتن از روش های تصویر سازی و نقشهی ذهنی و استفاده از آموزش های شما برای بهتر شدن حافظه ی تصویری حائز اهمیت است. تشکر از گروه خوب بهار من
نکته: بهترین کدگذاری و پردازش باعث میشود تا بازیابی بهتری داشته باشیم،هرچه کدگذاری ها با واقعیت نزدیک تر و آسان تر باشند بهتر میتوان مفهوم مورد نظر را بازیابی کنیم.
سوال :چگونه برای دروسی که تصویری نیستند ،تصویر سازی کنیم،یا کد گذاری درسی مثل روانشناسی چگونه است،مطالب بسیار فرار هستند،چگونه باید کد گذاری کرد
مقاله مختصر و جالبی بود. بیشتر تاکید بر تصویر سازی ذهنی دارد. همان طور که می دانیم مایندمپ یا نقشه ذهنی روشی بسیار موثری است که در واقع به نوعی باز هم تاکید بر تصویر سازی ذهنی دارد.
سلام عرض شد .
از مجموعه بهار من نهایت تشکر را دارم به خاطر خدماتی که ارائه میده واقعا برا من خیلی موثر واقع شده وبه خصوص روش افزایش مهارت های تقویت حافظه که باتوجه به اینکه امسال کنکور خواهم دادم واقعا مفید هست .
تشکر♡💫
سلام
بطور خلاصه استاد گفتند برای یاداوری مسائل میتونیم از رنگ استفاده کنیم و انرا بخاطر بسپاریم تا در مرحله یاداوری راحت تر انرا بخاطر بیاوریم مثلا خود من مطالب درسی را با رنگ ابی بهتر بخاطر میسپارم
در ادامه مقاله ذکر شد که جای گذاری خود بجای شخصیت باعث راحت تر بخاطر اوردن میشه دروسی مثل تاریخ رو با این روش براحتی میشه به دهن سپرد و بیاد اورد
برای تصویر سازی میتونیم فرمول هارو به اشیا مختلف نامگداری کرد وحتی برای انها رنگ مشخص کرد
حس میکنم با این روش ها راحت تر بشه مطلب حفط کرد و تشویق شدم به خوندن درس😅
در اخر هم از قدیم گفتند پسته و گردو بخور که حافطت قوی بشه😂
سلام وقت بخیر
من در این مقاله نکات بسیار مفیدی راجب تصویر سازی ذهنی یاد گرفتم و همونطور که در دوره ی تقویت حافظه ی آقای حامدی شرکت کردم خیلی موثر بود و درک خوبی هم از این مقاله داشتم بهتون توصیه میکنم در کنار این مقاله دوره ی تقویت حافظه رو هم شرکت کنید که خیلی جامع تر روش تصویر سازی ذهنی و تمرین های فوق العاده کاربردی رو یاد میگیریم که برای مطالعه و به خاطر آوردن اطلاعات و رویداد های زندگیمون و حتی یاد گرفتن زبان خارجه فوق العاده مفید و کاربردی بود ممنونم که با این مقاله یاد گرفتم که تصویر سازی ذهنی بسیار مهم و کاربردی است .
سلااااام
دمتون گرم خیلی خفن بود …
واقعا هم همینطوره ذهن میتونه کد گذاری کنه تصاویر و… بعدا به یاد بیاره🧘🏻♀️😊
سلام سلام سلام 😊💛
امیدوارم حالتون خوب باشه 🙂
من خودم به شخصه وقتی مطلبی رو به صورت تصویری نسبت به متنی به ذهن میسپارم ،مثلا موقع آزمون یا امتحانای مدرسه بهتر میتونم اون اطلاعات رو پیاده کنم و همون جور که در مقاله اشاره شد ذهن ما توجه زیادی به رنگ ها داره:)
مثلاً تو درسی مثل زیست اشکال خیلی مهمن و اینجاست که حافظه تصویری خیلی به کارمون میاد:)
به نظرم مهمترین چیز تو این مقاله این بود که کدگذاری خیلی مهمه چون هر چقدر کد گذاری مغزیمون بهتر ،نتیجمون هم بهتر 🙂
مرسی از مطالب مفیدتون❤️💙لذت بردم:)))
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز
خیلی مطلب زیبایی بود دستتون دردنکنه.
سلام آقای حامدی خسته نباشید
نکته بسیار جالبی که در مطلبی که نوشتید وجود داشت در مورد قسمت پردازش ذهن پس از اینکه یک مطلب در ذهن دریافت شد بود اینکه همه اطلاعات ورودی کد گذاری میشوند و با تصاویر خاصی بیشتر در ذهن موندگار میشوند ولی خیلی وقت ها قسمتی که ادم ها از یک شخص خاص به یاد می اورند با هم متفاوته بعضی ها از رنگ چشم شخص و بعضی دیگر از مدل صحبت اون شخص فرد رو به یاد می اورند.
و نقشه ذهنی کشیدن در بسیاری از اوقات باعث افزایش حافظه در مورد یک فیلم یا یک رمان میشه مثلا وقتی میخواهیم اون رو بیاد بیاوریم میگیم فلان کاراکتر این کار رو کرد ولی من اگر که به جاش بودم کار دیگری میکردم که به نوبه خودش باعث افزایش خلاقیت انسان هم میشود
سلام خسته نباشین مقاله ی جالبی بود و اطلاعاتی که راجب حافظه تصویری داشتم و برام مرور کرد فقط یک سوال برای من پیش اومد توی مرحله ی اول عملکرد هوش تصویری یعنی دریافت اشاره به رنگ کرده بودین میخواستم ببینم این درسته که بگیم بعضی از رنگا بیشتر توی یاد آدم میمونن مثلا قرمز یا نارنجی خیلی پررنگ تر تو ذهنمون میمونن . و اینکه برای مرحله ی پردازش ما اصولا وقتی با ی شخص مواجه میشیم تک به تک اعضای صورتش رو با دقت نگاه نمیکنیم ولی همچنان دریافت تصاویر چشم ها و حالت بینی راحت انجام میشه میخواستم ببینم این میتونه ارثی هم باشه یا مثلا برای همه به یک اندازست .
سلام وقتتون بخیر … مقاله بسیار جذاب و کمک کننده ای بود✌🏻 قسمت تاثیر تغذیه بر حافظه خیلی برای من جالب بود و فکر نمیکردم تاثیر آنچنانی تغذیه بر حافظه داشته باشه … و من تصویر سازی رو قبلا هم امتحان کردم، زمانی که کتاب میخوندم برای درک بهتر مطالب تمامی قسمت هارو برای خودم تصویر سازی میکردم و خودم رو به جای شخصیت کتاب میزاشتم و کاملا نتیجه گرفتم و خیلی خوب اطلاعات در ذهنم ثبت شد… خیلی ممنون از شما و راهکار های فوقالعاده✌🏻✌🏻💐
سلام مطالب خوب بود
ولی یه سوال پیش اومد اینکه
۴ راه تقویت حافظه در این مقاله سه را گفته شد
تغذیه، نقشه ذهنی و تصویر سازی ۴ امی راه کدومه؟
او یکی ها هم جزو مراحل اطلاعاتی بودن، دریافت ، پردازش و یاد اوری
سلام
این مطالب واقعا عالیههه😍
مخصوصا در رابطه با تصویر سازی چون وقتی ما شکل و
رنگ و جزئیات چیزی رو توی ذهنمون ثبت کنیم خیلی راحت میتونیم اونو بعدا به خاطر بیاریم…
در رابطه با مراحل عملکرد حافظه هم مقالتون حرف نداشت تشکر👏🏻🌼⚘
سلام خسته نباشید عالی دمتون گرم خداقوت
سلام واقعا مقاله شما عالی بود تصویر سازی یه مهارت عالی است
واقعا عالی بود
ممنون از مطالب عالی تون
از حالا به بعد راحت تر میتونم یاد بگیرم و بدون فشار آوردن به مغزم راحت مطالب واسم یادآوری بشه
باسلام خدمت استاد گرامی
مقاله چهار راه تقویت حافظه تصویری نکات آموزنده ای داشت. مراحل عمل کردن حافظه تصویری شامل:دریافت اطلاعات ،پردازش،یادآوری
همچنین راه های تقویت حافظه تصویری مانند تصویرسازی ومایندمپ وتغذیه خوب ،بسیار جالب بودند .ممنون از شما
میشه گفت بهترین حسی که در کنار شما هستم رو دارم……💗ممنون که همراهمون هستید،:)
سلام ممنون بحث دریافت و پردازش و یادآوری و بخش کد گذاری تصاویر جالب و جدید بود
دوره نخبگان هم که فوق العاده بود قشنگ متوجه میشم که چقدر حافظه تصویری و قدرت حفظ کردن خاطرات و آموزش ها قوی تر شده ممنون از مجموعه بهارمن 🌹🌹
عالی بود
سلام بی نظیر هستید خیلی خوب توضیح دادید و واقعا تاثیر گذار بود
مراحل یادگیری با تصویر تو درس ها خیلی کمک کننده هست مثل نقشه های ذهنی که موندگارای بیشتری هم داره💚
به درد بخور بود
سلام وقتتون بخیر
مثل همیشه عالی و کاربردی
امیدوارم همینطور شاهد پیشرفت بهارمن باشیم🤩🌹
سلام خیلی ممنون بابت مقاله مفیدتون عالی بود
مطالب مفیدی برای تقویت حافظه تصویری نوشتید 👍👍
سلام و وقت بخیر و خداقوت
سپاس بابت مقاله
ممنون از مقاله خوب و مفیدتون سپاس گزارم
سلام استاد.این مقاله درمورد حافظه تصویری بودکه دریافت وپردازش ویاداوری ازمراحل آن است وراههای تقویت ان نیز تصویرسازی ونقشه سازیوتغذیه مناسب است که میتوانیم بااستفاده ازراهکارهایی که گفتین مطالب رابهتر به یاد بیاوریم .ممنون ازمقاله خوبتون
سلام مثال همیشه عالی بود ……اینکه بتونیم یک تصویر رو ببینیم بعدن بتونیم راحت به یادش بیاریم خیلی میتونه بهمون کمک کنه خصوصا تو درس خوندن…..اگه بتونیم حافظه تصویری مون رو بهتر کنیم قطعا خیلی پیشرفت های دیگه هم میکنیم ممنون از مطالبتون💜
سلام استاد عالی هستین واقعا
از این مقاله یاد گرفتم که دریافت و پردازش و یاداوری سه مرحله برای عمل کردن اطلاعات تصویری هس…
و اینکه بریا تقویتش میتونیم تصویرسازی کنیم یا از نقشه ذهنی استفاده کنیم و همینطور هم تغذیه مون رو درست کنیم
سلام. ممنون استاد حامدی بابت آموزش ها و مطالب مفیدی که دراختیار ما قرار میدین 🌹
مثله همیشه عالی بود، مخصوصا تصویرسازی و نقشه ذهنی که واقعا تو مطالعه درسا بهم کمک زیادی میکنه
خداقوت
ممنون از زحمات و آموزش های عالی و بی نقصی که در اختیار ما قرار میدین🙏💖
سلام، برای عمل کردن اطلاعات در حافظه تصویری سه مرحله وجود داره: ۱. دریافت، ۲. پردازش، ۳. یادآوری
در بخش دریافت مطالبی که بُلد و رنگی هستن بهتر در ذهن میمونن.
برای تقویت حافظه تصویری راهکارهای زیر پیشنهاد شدن:
۱. تصویر سازی مطلب، ۲. کشیدن نقشه ذهنی، ۳. استفاده از مواد غذایی مفید، ۴. دوره نخبگان.
سپاس فراوان 💕🍃
سلام و درود 🌸🌸
مقاله مفید و عااالی بود
حافظه تصویری خیلی موثره در بخاطر سپردن موضوعات مختلف و درصد فراموشی موضوعات در این روش خیلی کمتره
من خودم خیلی از موضوعات درسی رو با استفاده تصویر سازی ها یادگرفتم و دقیقا همون موضوعات رو بعد از گذشت سالها بخوبی بخاطر دارم
ممنون از مطالب عالیتون 🌟
خداقوت 🧿
سلام بعد از مطالعه مقاله در مورد دریافت و پردازش و یادآوری و تصویر سازی کردن و نقشه ذهنی این قسمت ها یادم هست واقعا خوب بود مطالبی که کمک کنه میتونه باشه از مطالعه اش لذت میبرم .
عالی بود لطفا درمورد تقویت حافظه و ثبت مطالب بیشتری در مغز بیشتر مقاله بنویسید ممنون🌺🌺