7 راهکار ترک اعتیاد به گوشی موبایل
همه ما انسانها 24 ساعت زمان داریم. شرایط زندگی الان ما بخاطر انتخابهای گذشتهمان است. زندگی آینده ما هم به انتخابهای الان ما بستگی دارد. بنابراین خیلی مهم است که ما اعتیاد به گوشی موبایل و برنامه های داخل آن را نداشته باشیم. چگونه اعتیاد به گوشی را از بین ببریم؟ اصلا از کجا بفهمیم که اعتیاد به گوشی داریم یا ن؟ یکی از علائم اعتیاد به گوشی این است که شما تا وقت خالی پیدا میکنید به سراغ گوشی موبایل میروید و صفحه آن را روشن میکنید. یادتان باشد که این کار بصورت اتوماتیک و از روی عادت انجام میشود؟
در این مقاله قرار است به سئوالات زیر پاسخ دهیم:
- چرا به گوشی اعتیاد پیدا میکنیم؟
- اعتیاد چیست؟
- چگونه اعتیاد به گوشی موبایل را از بین ببریم؟
- چرا اعتیاد به گوشی خوب نیست؟
چرا به گوشی اعتیاد پیدا میکنیم؟
دوپامین یک هورمون است که در مغز ترشح میشود. هر زمان کاری انجام دهیم که احساس لذت، شادی و هیجان خاصی داشته باشد، به دنبال آن هورمون دوپامین در مغز ترشح میشود. بعد از ترشح هورمون دوپامین و ایجاد حس هیجان و لذت در بدن ما، مغز یک ریاکشن یا پیام به بدن ارسال میکند. تحت این عنوان که چیکار کردی که هورمون دوپامین ترشح شد و حس لذت و شادی ایجاد شد؟دوباره همان کار را انجام بده.
این چنین بدن ترغیب میشود به تکرار آن کار یا فرآیند. این عمل سبب نیاز مجدد بدن نسبت به آن کار است. در این مقاله قرار است به چگونگی اعتیاد به گوشی و راههای ترک آن بپردازیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه شوید.
اعتیاد چیست؟
نوعی وابستگی به انجام یک کار، تکرار یک فرآیند، مصرف یک ماده خاص و… است که اگر آن را انجام دهیم یا آن ماده را مصرف نکنیم، بدن دچار ضعف، بیقراری، تشویش، استرس و … میشود و تا زمانی که آن کار صورت نگیرد یا آن ماده مخلص مصرف نشود، بدن قرار و آرام نمییابد.
چگونه اعتیاد به گوشی موبایل را از بین ببریم؟
اولین قدم برای ترک اعتیاد به گوشی: رسیدن به باور اینکه ما دچار اعتیاد شدهایم.
تا زمانی که ما متوجه نشدهایم که مشکلی داریم، هیچ زمان برطرف کردن آن پیش قدم نخواهیم شد. اولین قدم برای ترک گوشی این است که خودمان به باور اعتیادمان برسیم. وقتی ما نسبت به این موضوع باور پیدا میکنیم به دنبال راهی برای ترک میگردیم و مصمم میشویم. گاهی انسانها اصلا این موضوع را نمیدانند.
جالب است بدانید خیلیها اعتیاد را فقط اعتیاد به مواد مخدر و نوشیدنیهای الکلی میدانند و این عادات و وابستگیهای بیش از حد را اعتیاد محسوب نمیکنند. پس اول به باور برسید و نسبت به این موضوع خودآگاهی پیدا کنید.
برای مشاهده مقاله نشانههای اعتیاد به گوشی موبایل، کلیک کنید.
دومین قدم برای ترک اعتیاد به گوشی: خواستن
یک جمله هست که میگوید اگر انسان بخواهد کاری را انجام دهد یا راهی برای آن پیدا میکند و یا راهی برای آن میسازد. این جمله به این معناست که هیچ کاری نشد ندارد، شاید سختی راه کمی بیشتر باشد، فراز و نشیب بیشتری داشته باشد، پر پیچ و خمتر باشد ولی شدنی است.
اگر انسان بخواهد کاری را انجام دهد، راهشو پیدا میکند و اگر نخواهد کاری انجام دهد، بهانه آن را. پس دومین قدم و راهکار برای ترک اعتیاد به گوشی موبایل، این است که خود ما بخواهیم.
سومین قدم برای ترک اعتیاد به گوشی: خودآگاهی
پس از آنکه به باور اعتیاد و استفاده بیش از حد خود از تکنولوژی و گوشی هوشمند رسیدیم، بهترین راه خودآگاهی و یادگیری چگونگی ترک اعتیاد است. در واقع باید گفت نمیتوان بیگدار به آب زد. باید چگونگی ترک و از بین بردن وابستگی را فرا بگیریم. حالا یا با مطالعه کتابها و مقالات معتبر یا پرسش از افرادی که صلاحیت دارند و در این زمینه علم و تخصص کافی دارند و یا … . پس نباید یکدفعه و بدون آگاهی نسبت به ترک اقدام کرد زیرا ممکن است صدمات جبرانناپذیری به خود بزنیم.
چهارمین قدم برای ترک اعتیاد به گوشی: استفاده از خود تکنولوژی برای ترک خودش
راهها و اپلیکیشنهای بسیاری وجود دارد و به همین منظور طراحی شده است. بریم سراغ برنامه هایی برای ترک اعتیاد به گوشی موبایل. با نصب این اپلیکیشنها روی گوشی خود میتوانیم میزان استفاده خود را به مرور زمان کاهش دهیم. مثلا یک برنامهای نصب کنیم که پس از یک زمان مشخص و محدودی، مثلا یک ساعت وبگردی در روز، دیگر اجازه ورود به وب را به ما ندهد.
برای مشاهده مقاله اپلیکیشنهای کنکوری، کلیک کنید.
پنجمین قدم برای ترک اعتیاد به گوشی: دور از دسترس کردن گوشی و عدم دسترسی آسان
یک ویژگی در تمام انسانها وجود دارد، تنبلی و اهمال کاری است که هیچ کداممان نمیتوانیم از آن چشمپوشی کنیم. هر چند که همیشه به تنبلی به دید منفی نگاه میکنیم و آن را درست نمیدانیم و بعنوان یک خصلت فردی بد میشناسیم، اما در این یک مورد خاص تنبلی خیلی هم خوب و کارآمد عمل میکند.
میتوانیم با قرار دادن گوشی موبایل در جایی دور از خود، یا گذاشتن یک رمز سخت برای گوشی و برای برنامههای گوشی تا حدودی از تنبلی کمک بگیریم. وقتی گوشی دور از ما قرار داشته باشد تنبلی به کمک ما میاید و میگوید حال بلند شدن و برداشتن گوشی را ندارد.
برای مطالعه مقاله تنبلی و اهمالکاری در انجام کارها، اینجا کلیک کنید.
ششمین گام ترک اعتیاد گوشی: گوشی را روی سایلنت بگذارید.
یکی دیگر از ویژگیهای ما انسانها، کنجکاوی است. کنجکاوی از آن حسهایی است که تا کار دلخواه خود را انجام ندهد، از بین نمیرود و تمام مدت بر مغزتان رژه میرود.
با بلند شدن صدای نوتیفیکیشنهای پیامرسان ذهن کنجکاو و جستجوگر ما، الزام میکند که تحت هر شرایطی به دنبال گوشی خود برویم و حس کنجکاویمان را ارضا کنیم. با سایلنت کردن گوشی میتوانیم تا حدودی از برانگیخته شدن حس کنجکاوی جلوگیری کنیم.
هفتمین گام برای ترک اعتیاد به گوشی: پیدا کردن یک جانشین قدرتمند و جذاب
یکی از دلایل اعتیاد به گوشی همراه،بیکاری است. در واقع اگر ما سرگرم انجام دادن کارهای روزمره باشیم هیچگاه زمانی برای وابستگی و اعتیاد به گوشی پیدا نمیکنیم و به هنگام شب از خستگی کارهای روزمره بیهوش میشویم.
برای اینکه بتوانیم اعتیاد به گوشی را ترک کنیم باید شرایطی برای خود ایجاد کنیم که فرصتی برای استفاده از گوشی پیدا نکنیم. حالا یا کلاسهای ورزشی، موسیقی و هنر و … ثبتنام کنیم، یا به گردش و تفریح بزویم، یا با آدمهای دوستداشتنیمان وقت بگذرانیم تا گذشت زمان را احساس نکنیم.
و باید تأکید کنم که مهمتر از همه این گامها عملگرایی، تلاش، کوشش و پشتکار است و در صدر همه این موارد، خواستن است. این خواستن است که به توانستن منجر میشود. امیدوارم در گذران این مسیر موفق باشید.
اگر از بین دوستان و عزیزان خود کسی را میشناسید که به گوشی موبایل اعتیاد دارد و راهکار ترک و عدم وابستگی را نمیداند، با ارسال این مقاله در این امر زیبا یاریگر او شوید.
چرا اعتیاد به گوشی خوب نیست؟
چرا اگر یک نفر بیست و چهار ساعت از زمان روز خود را صرف مطالعه کند کسی چیزی نمیگوید و به او لقب معتاد را نمیدهند اما چند ساعت کار کردن با گوشی در طول روز همه را نگران حال فرد میکند؟
وابستگی به گوشی و اعتیاد به آن یک وابستگی اشتباه است که ضرر و زبانهای فراوانی برای فرد دارد. اعتیاد به گوشی سبب میشود افراد نتوانند به دنبال اهداف و آرزوهای خود رفته و به جایگاهی که میخواستند نرسند. از طرفی استفاده بیش از اندازه از گوشی موبایل سبب آسیب فراوان به جسم و ذهن فرد میشود.
حرف پایانی چگونه اعتیاد به گوشی موبایل را از بین ببریم
در این مطلب به علائم اعتیاد به گوشی موبایل را بررسی کردیم و بصورت علمی یاد گرفتیم که چرا به گوشی، اعتیاد پیدا میکنیم. دلایل زیادی وجود دارد که ما اعتیاد به گوشی داشته باشیم و راهکارهای زیادی را برای ترک این عادت مزخرف بیان کردیم. یادمان باشد که همه ما 24 ساعت زمان داریم. انسانهای موفق متولد نمیشوند، بلکه ساخته میشوند. شما چه سبک زندگی را انتخاب کردید. اگر اعتیاد به گوشی دارید حتما برنامه هایی که برای ترک اعتیاد به گوشی را معرفی کردیم، نصب کنید. شاد و سلامت و ثروتمند باشید.
227 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مشکل همه مون:/ خیلی ممنون از کمکت بهارمن:)
(به نام خداوند علیم و حکیم و رحیم و بسیط)
سلام
متاسفانه این روز ها اعتیاد به تلفن همراه خیلی زیاد شده است و خیلی از این اعتیاد رنج میبرن
چون وقتی ما به گوشی اعتیاد داشته باشیم به راحتی نمیتونیم به کارهای مهم و دیگر خودمون برسیم و دائم حواسمون پرت گوشی میشه و به هر بهانه ای که شده دوباره سراغش میریم
اما اگه هممون روش های ترک اعتیاد به گوشی رو یاد بگیریم و بهشون عمل کنیم میتونیم این اعتیاد رو از بین ببریم
گام های ترک اعتیاد به گوشی:
۱. باور به داشتن اعتیاد
۲. خواستن
۳. خودآگاهی
۴. استفاده از خود تکنولوژی برای ترک
۵. دور از دسترس کردن گوشی
۶. سایلنت کردن گوشی
۷. پیدا کردن جانشین قدرتمند و جذاب
واقعا مقاله تون عالی است ترک یا به حداقل رساندن استفاده از گوشی خیلی مهم است چون که اعتیاد به گوشی وقت زیادی از ما میگیرد
امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت ببرید
یاعلی مدد
در ای مقاله گفته شد دومین قدم برای ترک اعتیاد خواستن است یه جمله ای هست که میگوید اگرانسان بخواهدکاری را انجام بدهدیا راهی را پیدا میکند یاراهی را میسازد.این جمله به این معناست که هر کاری نشدندارد.
سلام من نیایش نجف پور هستم یکی از شرکت کنندگان چالش مطالعه.اعتیاد به گوشی واقعا مضرات زیادی داره و من فکر میکنم که متاسفانه این مشکل اعتیاد به گوشی رو دارم☹️ دلیل اینکه به گوشی اعتیاد داریم اینکه هورمون دوپامین در مغز ما ترشح میشه راهکارهای ترک اعتیاد به گوشی:1)رسیدن به باور نسبت به اینکه به گوشی اعتیاد داریم 2)خواستن=یعنی اینکه خودمان بخواهیم که اعتیاد به گوشی را ترک کنیم 3)خودآگاهی و یادگیری ترک اعتیاد با مطالعه مقالات و کتاب های معتبر و پرسش از افراد صلاحیت دار 4)استفاده از اپلیکیشن هایی برای استفاده محدود و مشخص از موبایل 5)استفاده از تنبلی برای از بین بردن اعتیاد به گوشی=گذاشتن رمز سخت برای گوشی و برنامه ها و دور گذاشتن موبایل از خود 6)گذاشتن گوشی روی سایلنت برای عدم کنجکاوی 7)جانشین جذاب و قوی به جای گوشی موبایل مانند شرکت در کلاس های آموزشی،ورزشی،هنری و..،سرگرمی و تفریح و یا وقت گذراندن با افراد دوست داشتنی🌹
باید نسبت به این مطالب عملگرایی بالایی داشته باشیم بدانیم خواستن،توانستن هست🌺🌺
سلام و درود
اعتیاد یا وابسته بودن به موبایل یکی از مشکلاتی هست که اکثر مردم گرفتار آن هستند.
برای اینکه بفهمیم به گوشی اعتیاد داریم یا نه بایدببینیم وقتی یک وقت خالی پیدا می کنیم سریع به سراغ گوشی موبایل می رویم و وقت خود را با موبایل می گذرانیم.
اصلا اعتیاد چیه؟اعتیاد وابستگی یا عادت به یک عادت یا یک چیز می تواند باشد که اگر یک مدتی از آن استفاده نکنیم علائمی مانند کسلی و حال بدی و بیقراری و تشویش دارد.
موبایل یک نوع دوپامین و حس خوب و یک فرایند مثبت برای مغز است که دوست دارد این فرایند به صورت مستمر انجام بشه.قدم پنجم استفاده از گوشی برای ترک آن است یعنی از یک برنامه هایی استفاده کنیم تا زمان کاربا اون رو کمتر کنیم.
قدم اول پذیرش کردن این است که ما معتاد گوشی شده ایم. قدم دوم خواستن یک جمله ی معروفی هست که می گه انسان اگر یه چیزی رو بخواد یا یه راهی رو پیدامی کنه یا یه راهی رو می سازه پس هیچ کاری نشد نداره.قدم سوم خودآگاهی هست نباید بی گدار به آب زد و باید اطلاعات کافی درمورد ان پیداکنید.
قدم چهارم استفاده از خود گوشی برای استفاده ی کمتر گوشی است که میتوانیم از برنامه ها ی مختلف گوشی استفاده کنیم.قدم پنجم دور از دسترس قرار دادن موبایل خود است تا سخت باشد از ان استفاده کنیم.قدم ششم سایلنت کردن موبایل است تا کنجکاوی انسان رو بتوانیم کنترل کنیم.قدم ششم بتوانیم یک جانشین بهتری را به جای موبایل قرار دهیم مانند کتاب و پیاده روی و یا هر چیزی برای ما بهتر است.
ممنونم از اطلاعات ارزشمندی که در این مقاله آموزش دادین.
سلام وقت بخیر
مقاله ی عالیی بود برای این که زیاد به گوشی وابسته نشیم سرگرمی هایی رو برای خودم داشته باشیم به طور مثال کلاس هنر یا….راهکار هایی خوبی رو بهمون پیشنهاد دادید ممنونم که به فکر ما نوجوانان هستید خسته نباشید به تیم بهار من میگم و خدا قوت
این آخرین مطلب هست و عالی بازم تشکر میکنم از استاد حامدی عزیز و پشتیبان های زحمت کش💜👍خیلی خیلی تو این چالش بهم خوش گذشت واز همه مهم تر چیز های که یاد گرفتم خوشحالم ممنون💜🙏ما انسان ها با تکرار یک کار معتاد آن می شویم.هو مونی به نام دوپامین در مغز ما ترشه میشود که به ما احساس خوشحالی و لذت دهد.اعتیاد فقط مواد مخدر و مشروبات الکلی نیست.وا باز هم جمله زیبا استاد انسان های موفق ساخته میشوند و زاده نمی شوند.بزرگ ترین گام برای ترک اعتیاد از گوشی این هست که واقعا قبول کنیم که اعتیاد داریم.
سلام این ۲۱,روز عالی بود ازهمه تشکر میکنم مخصوصا آقای حامدی انشالله عمری باعزت دلی خوش داشته باشند
سلام و خسته نباشی به استاد حامدی و تیم پر قدرتتشون 😍🖐
من علاقه زیادی به گوشی داشتم ولی متوجه شدم استفاده بیش از حد از گوشی موبایل مخصوصا اول صبح باعث ترشح هورمون کوتیزول میشه و استرس رو هم زیاد میکنه .
و این جمله خیلی قشنگ بود که اگر انسان بخواهد کلری را انجام دهد یا راهی برای آن پیدا می کند و یا راهی برای آن میسازد.
خیلی مچکرم مقالعه مفیدی بود😊🤍
سلام برای ترک اعتیاد به گوشی باید ۷ قدم طی کنیم اول اینکه رسیدن به این باوری که ما دچار اعتیاد شدیم
دوم اینکه بخوایم اعتیاد رو ترک کنیم (خواستن توانستنه)
سوم داشتن خود اگاهی چهارم استفاده از تکنولوژی برای ترک تکنولوژی پنجم از دسترس خارج کردن گوشی و عدم دسترسی اسان بهش
ششم سایلنت کردن گدشی که کنجکاوی مارو تحریک نکنه و اخرین مورد هم پیدا کردن یک جانشین قدرتمند براش امیدوارم که همه توی ترک اعتیاد به گوشی موفق باشید
سلام خدمت استاد حامدی عزیز
این مقاله یه مقاله فوق العاده برای دوران ماست چرا که ما واقعا خیلی با گوشی بازی میکنیم
راهکار هایی که برای ترک اعتیادمون به گوشی کفتید جالب بود اول اینکه باور کنیم اعتیاد داریم واقعا نکته جالبیه چون این نکته رو قبول نمیکنیم پس دنبال راهکار ترکش هم نمیریم و البته که باید خودمون بخواهیم و تلاش کنیم
راهکار چهارم که گفتید استفاده از خود تکنولوژی برای ترک خودش خیلیی جالب بود و خوشم اومد
و یه جایگزین برای کار با گوشی داشته باشیم مثال هایی که گفتید مثل موسقی و ورزش عالی بود
این مقاله هم مثل بقیه مقاله هاتون عالیه
خدا قوت و خسته نباشید به تیم پر قدرت بهارمن💛💛💛
سلام و درود وقتتون بخیر امیدوارم روز خوبی داشته باشید. دانیال محمودزاده هستم یکی از شرکت کنندگان سومین چالش مطالعه.
سراغِ گوشی رفتن برای مغز ما باعث ایجاد دوپامین می شود. و هنگامی که دوپامین ترشح بشه مغز ما دوباره اون کار رو انجام میده.
همچنین بعضی از ما نمیدونیم که اعتیاد فقط مخصوص مواد مخدر و یا نوشیدنی های الکلی نیست. هر کاری که به انجام اون وابستگی پیدا کرده باشیم و یا اون فرآیند رو تکرار کنیم، اون برای ما اعتیاد آور هست.
همچنین اولین گام برای ترک گوشی موبایل و اعتیاد به اون باید باور داشته باشیم که ما هم به گوشی موبایل اعتیاد پیدا کردیم.
دومین راه هم خواستنه. یاد ضرب المثل رایج افتادم: خواستن توانستن است.
همچنین خود آگاهی و سایلنت کردن و جانشین کردن کارهای بهتر.
ممنون از مقاله خوبتون.
ممنون بابت مقاله مفیدتون و خسته نباشید
یکی از بهترین اپلیکیشن ها برای ترک گوشی detox هست ک خودتون تعیین میکنید چه مدت زمانی گوشی شما قفل بشه و نتونید برید سراغش
در زندگی امروزه موبایل جزء لاینفک زندگی می باشد و کنترل و مدیریت اون میتونه به بهبود زندگی ما کمک کنه.
سلام خدمت استاد عزیز و همه پشتیبانان محترم
از مقاله عالی و پر کاربردتون ممنونم واقعا نیازه که همه افراد این عادت بد رو ترک بدن چون خیلی از افراد درگیر این اعتیاد هستن و از زندگی روزانه قافل هستن
۷ قدم برا ترک این عادت وجود داره
اولین قدم باور اینکه چرا ما به گوشی اعتیاد داریم
دومین قدم خواستن ترک این اعتیاده
سومین قدم خود اگاهئ
چهارمین قدم استفاده از خود تکنولوژی برای ترک ان
پنجمین قدم دور از دسترس کردن گوشی و عدم استفاده از ان
شیشمین قدم گوشی را روی سایلنت بگذارید
هفتمین قدم یک جانشین خوب برای گوشی پیدا کنید
دلایل زیادی وجود دارد که ما اعتیاد به گوشی داشته باشیم و راهکارهای زیادی را برای ترک این عادت مزخرف بیان کردیم. یادمان باشد که همه ما 24 ساعت زمان داریم. انسانهای موفق متولد نمیشوند، بلکه ساخته میشون
اولیت قدم واقعا این هست که به این باور برسیم که به گوشی معتادیم چند مورد رو در خودمون میبینیم و…
خیلی ممنونم. مقاله ی خیلی خوب و مفیدی بود 👌🔥❤️من دقیقا با خوندن این مقاله متوجه شدم که به استفاده از گوشی همراه اعتیاد دارم چون دقیقا زمانی که حوصلم سر میره و کاری ندارم که انجام بدم میرم سراغ گوشی و امیدوارم بتونم با مطالب این مقاله این اعتیاد رو روز به روز کاهش بدم، چون هیچ وقت نمیشه که استفاده از گوشی رو به صفر رسوند و فقط باید مدیریتش کرد و میزان استفاده از اون رو کاهش داد👌استفاده از اپلیکیشن ها هم خیلی راهکار مناسبیه و خیلی میتونه بهمون کمک بکنه. برای ترک کلا هر نوع اعتیادی هم نباید یهویی استفاده از اون مورد رو به صفر رسوند چون شاید دو سه روزی دووم داشته باشه اما بعدش از بین میره و باید پله به پله برای از بین بردن اون اعتیاد اقدام کرد. و این حرفی هم که گفتین انسان باید بخواد، کاملا باهاش موافقم و این خواستنه باید دلی باشه تا بتونیم با استفاده از این راهکار ها اعتیاد به گوشی رو از بین ببریم. خیلی ممنونم بابت این مقاله ی فوقالعاده 👌🌹💯❤️❤️
سلام
یک مقاله مفید دیگه . احتمالا خیلیها مقاله ترک اعتیاد به گوشی رو با گوشی موبایل مشاهده کردن(:
البته اعتیاد به کارهای مفید مثل مطالعه شاید خیلی هم خوب باشه چون مطالعه فواید و اثرات مثبت زیادی داره
متاسفانه اغلب مردم استفاده غیر مفید از موبایل دارن و کلا وبگردی بیهوده، عادت خیلی از ماهاست. ایکاش در مقاله ، بطور مختصر به مضرات اعتیاد به موبایل هم اشاره میشد شاید باعث ایجاد اراده قویتر برای ترک بشه
متشکرم
اعتیاد به گوشی از مشکلات ۸۰ درصد همه ماهاست ..
و از بزرگ ترین زیان هاش جلوگیری از موفقیت ماست …
واقعا راه هایی که گفتید عالی بودن ممنون ازین مقاله عالی ❤️
“شرایط زندگی الان ما بخاطر انتخابهای گذشتهمان است. زندگی آینده ما هم به انتخابهای الان ما بستگی دارد”
سلام وقت بخیر🌸💐
7راهکار برای ترک اعتیاد به گوشی موبایل:
1-باور به اینکه ما دچار اعتیاد شدهایم
2-خواستن، از ته قلب و با تمام وجود بخواهیم اون رو کنار بزاریم
3-خودآگاهی داشتن نسبت به موضوع
4-استفاده از خود تکنولوژی و نصب اپلیکیشن های محدود کننده استفاده از گوشی
5-دور از دسترس کردن گوشی و عدم دسترسی آسان به آن
6-گوشی را روی حالت سایلنت قرار دادن
7-پیدا کردن یک جانشین قدرتمند و جذاب
مثل ورزش؛موسیقی؛ گردش و تفریح
موفق و سربلند و شادکام باشید🌹🌻🌷
سلام ممنون استاد بابت مطلب عالیتون واقعا خداکنه همه بتوانیم این عادت بد را ترک کنیم.. ♥♥♥
“اگر انسان بخواهد کاری را انجام دهد یا راهی برای آن پیدا میکند و یا راهی برای آن میسازد”
سلام وقتتون بخیر🌷🌺
همه ما انسانها در شبانه روز 24 ساعت زمان داریم و باید از زمانی که داریم حداکثر استفاده رو ببریم ولی متأسفانه ما به تکنولوژی و خصوصاً گوشی موبایل اعتیاد پیدا کردیم و باعث میشه که زمانمون رو از دست بدیم، ولی با یکسری راهکارها میتونیم استفاده از گوشی رو کم کنیم:
قبول کنیم که به گوشی اعتیاد داریم🤳
باید بخوایم که ترک کنیم📵
خوداگاهی داشته باشیم💡
استفاده از خود تکنولوژی برای ترک خودش🔋
دوراز دسترس کردن و جلوگیری از دسترسی آسان به تلفن📴
گوشی رو روی سایلنت بزاریم📳
پیدا کردن یک جایگزین خوب و جذاب 🆚
سلام وقت بخیر💖
هانیه براهوئی مقدم هستم.
7 راهکار ترک اعتیاد به گوشی رو یاد گرفتیم که عبارتند از(۱ـ رسیدن به باور اینکه ما دچار اعتیاد شدهایم ۲ـ خواستن ۳ـ خودآگاهی ۴ـ استفاده از خود تکنولوژی برای ترک خودش ۵ـ دور از دسترس کردن گوشی و عدم دسترسی آسان ۶ـ گوشی را روی سایلنت بگذارید ۷ـ پیدا کردن یک جانشین قدرتمند و جذاب).
عالیییییی بود ممنونم💕
برای قطع دسترسی به گوشی دیگر چه راهکار های وجود دارد ؟ برای جانشین های موبایل چه چیز هایی را میشود در نظر گرفت؟
سلام وقت بخیر
اگر بخواهید کاری رو انجام بدید با همین تکنیکها انجام میدید.
ولی اگر نخواهید، هزارتا برنامه دیگه هم معرفی بشه، هیچ فایدهای نداره….
موفق باشید.
یاد گرفتیم که باید 7 مرحله را طی کنیم که بتوان اعتیاد به گوشی را کم کنیم
1قبول کنیم که به گوشی اعتیاد داریم
2 باید بخوایم که ترک کنیم
3 خوداگاهی
4 استفادهای خود تکنولوژی برای ترک خودش
5دوراز دسترس کردن و جلوگیری از دسترسی آسان به تلفن
6گوشی را روی سایلنت بزاریم
7پیدا کردن یک جایگزین خوب
امیدوارم این راه حل ها به شما کمک کند
ممنون از استاد حامدی
Mohammad Reza snjry
سلام
این مقاله عالی بود
خیلی ممنونم از اینکه این مقاله خوب رو درباره اعتیاد به گوشی در اختیار ما قرار دادید.
خیلی از انسان ها متوجه اعتیاد خود به گوشی موبایل نمیشوند چون به قدری درگیر استفاده از برنامه های مختلف هستند که متوجه گذر زمان نمیشوند و به خاطر ترشح دوپامین متوجه این نمیشوند که بسیاری از برنامه های زندگی خود را از دست می دهند زمان ما محدود است و به همین دلیل بهتر کسانی که به گوشی اعتیاد دارند بهتر است اول به باور برسند وبخواهند سپس کارهای لازم برای از بین بردن اعتیاد خود را انجام دهند.
مابقی رو میذارم خودتون بخونید
یاعلی
سلام واقعا این مطالب خوب بود 😍
چون بیشتر ما افراد به گوشی معتاد شدیم و خودم قبل مدرسه ها که مجازی شد گوشی نداشتم و خیلی مغزم راحت بود ولی از وقتی مدرسه ها مجازی شد خیلی به گوشی وابسته شدم و اینکه خیلی نکات خوبی گفتین که اگه انجام بدیم مطمئنم میتونیم ترک کنیم و اینکه من وقتی میرم جایی اصلا دو هفته هم که شده من گوشی رو نبینم برام مهم نیست و اینکه نکته ایی که گفتید که یک جانشین انتخاب کنیم خیلی واقعا کاربردی بود
ممنونم از شما و بهار منن🙏🏻💙
سلام فاطمه عزیز
درست میفرمایید واقعا…
متاسفانه در جامعه امروزی اعتیاد به گوشی موبایل بیشتر شده….
خوشحالم که به نتیجه خوبی رسیدید.
موفق باشید.
ممنون تشکرازشما🌹
خیلی عالی ممنونم. این مشکل برای کسانی که کلا کارشون با گوشی و لپ تاپ هستش چه طوری برطرف میشه ؟
مثلا من کل ابزار کارم گوشی هستش و مدام باید به نت متصل باشه تا کار هام رو انجام بدم. و چون مدام از شبکه های مجازی پیام میاد و همچنین با تبلیغاتی که مدام باعث حواس پرتی ام میشه باید چی کار کرد ؟
سلام ثنا عزیز
به تنظیمات گوشی برید و در قسمت اعلانها، نوتیفیکیشن برنامههارو خاموش کنید تا تمرکز بالاتری در حین کار داشته باشید
موفق باشید
زندگی مارا انتخاب هایمان می سازند
اعتیاد نوعی وابستگی به انجام یک کار یا تکرار یک فرآیند است که در صورت انجام ندادن استرس ضعف بیقراری تا انجام دوباره آرام نمیگیرد با انجام کاری که در ما حس لذت شادی و هیجان خاصی ایجاد کند در مغز ما دوپامین ترشح می شود و ری اکشن آن دستور مغز به بدن درباره انجام دوباره آن است
گامهای ترک اعتیاد به گوشی باورکردن خواستن
خودآگاهی یادگیری ترک آن استفاده از برنامه های کمک کننده و ویژگی تنبلی و جلوگیری از کنجکاوی است که در صدر همه اینها خواستن است و تلاش و پشتکار از همه این عوامل مهمتر است
اعتیاد به گوشی یکی از چیزهایی هست که جلوی پیشرفت خیلی از انسان هارو گرفته و من خودم هم جزیی از این دسته هستم و خیلی با گوشی کار میکنم و اینکه برای خواستن هم هنوز روزنه ای پیدا نکردم که بتونم دقیقا بهش عمل کنم و گوشی و کنار بزارم ولی به هرحال ممنون از کمکی که تونستید بهمون بکنید و مقاله ی زیباتون و ممنون از لطفتون🙏🏻❤
سلام مهسا جان
ممنونم که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
شاد و سلامت و ثروتمند باشید.
سلام و خدا قوت💙❤😍😍
مثل همیشه عااااالی بود ممنون از مقاله آپدیت و جذابتون 💫🌱
من خودم شخصا معتاد گوشی بودم با اپ هایی که گفتید و رمز سخت تا حدود زیادی عادتمو کم کردم ممنون از توصیه هاتون😎
《شرایط زندگی الان ما بخاطر انتخابهای گذشتهمان است. زندگی آینده ما هم به انتخابهای الان ما بستگی دارد》💖🌱
سلام باران عزیز
خوشحالم که تونستی عادت های اشتباهت رو کمتر کنی.
سعی کن عادتهای خوب رو جایگزین عادتهای بد کنی و کمتر از گوشی موبایل استفاده کنی.
موفق باشی:)
درود بر شما
واقعآ اعتیاد به تلفن همراه خیلی مزخرف تراز اون چیزی هست که دیده میشه…من از وقتی با بهار من آشنا شدم..کمتر وقتم رو صرف این بیهوده کار میزارم..سعی میکنم استفاده ی سودمند از تلفن همرا ه داشته باشم…اما چنان وابستگی واحتیاط دارن که ناآگاه میبینی چندین ساعت گذشته وکارهای لذت بخشی زیادی رو ازدست دادی…حتی خانواده ها رو ازهم دور کرده…من توی این بیست وچهار ساعت وقتی که دارم… دیدم زمانی که ازگوشی دوربودم چه چیزای لذت بخشی اطرافم بودو و چه آرامشی به آدم میدن و چه کارهای مفیدتری میشه انجام داد…و آخر شب هم با آرامش و رضایت خاصی به خواب میرویم….
خیلیی عالی بود استاد من همین الان اپلیکیشن detox ررو نصب کردم برای کنترل و محدود کردن استفاده از گوشی چون من خیلی کارها برا انجام و خیلی کتاب ها برای خوندن دارم و بخاطر اهمال کاری زییییااااد و اعتیاد به گوشی به هیچگدومشون نمیرسم 🙂 ممنون که اگاه میکنید
خیلی عالی واقعا تاثیر گذار بود
سلام و خسته نباشید خدمت تیم درجه یک مشتی و حرفهای بهار من و استاد حامدی بزرگوار مقالتون مثل همیشه عالی و درجه یک استاد لطفا یه مقاله برا عملگرایی بنوسید
سلام و خسته نباشید خدمت تیم درجه یک مشتی و حرفهای بهار من و استاد حامدی بزرگوار مقاله تون درجه یکه عالی استاد یه مقاله برا عمل گرایی بنویس لطفا بنویس
واییی ممنونم من به شدت اعتیاد به گوشی دارم و باور کردم که اعتیاد دارم😭😂
ولی با خواستن و دور از دسترس قرار دادن و گذاشتن یک جانشین خوب سعی میکنم ازش دور شم
سلام زهرا عزیز
وقت بخیر
همین که متوجه شدید به گوشی اعتیاد دارید، خیلی عالیه…
درمان و بهتر شدن زمانی اتفاق میافته که ما به آگاهی برسیم.
موفق باشید.
سلام ممنون از مقاله مفیدتون استفاده نکردن از گوشی یا به عبارتی ترک کردن اعتیاد به گوشی کار بسیار دشواری هست زیرا این چند سال اخیر با توجه به کرونا فضای مجازی بیشتر مورد توجه قرار گرف و من به شخصه بیشتر روزم و با گوشی و فضای مجازی میگذرونم اما این و قبول دارم که یک عادت اشتباه هست و با توجه به راهکارهاتون (قبول کنم اعتیاد به گوشی دارم، خواستن توانستن است ترک گوشی رو بخوام،گوشی رو از خودم دور کنم، برنامه های ترک گوشی نصب کنم، جانشینی برای گوشی بزارم و…) تلاش به ترک استفاده زیاد از گوشی میکنم ☺️🌹
سلام ممنون از مقاله مفیدتون
استفاده نکردن از گوشی یا به عبارتی ترک کردن اعتیاد به گوشی کار بسیار دشواری هست زیرا این چند سال اخیر با توجه به کرونا توجه به گوشی و فضای مجازی بیشتر شده و خوده من به شخصه بیشتر زمان خودم و توی فضای مجازی هستم اما این و قبول دارم که این یک عادت اشتباه هست و تصمیم بر این گرفدم که این عادت و ترک کنم و حتما این 7 راهکاری ک گفتین رو (قبول کنیم ک به گوشی اعتیاد داریم، خاستن توانستن است بخواییم ک گوشی و کنار بزاریم، گوشی رو از خودمون دور کنیم،برنامه هایی برا کمک به ترک گوشی نصب کنیم، جانشین برای کار با گوشی بزاریم و…)انجام بدم و بتونم مدیریت کنم کار با گوشی و در طول روزم ☺️💓
چقدر اون جمله درست بود که اعتیاد فقط به مواد مخدر نیست اعتیاد به مسائل دیگه هم پربوط میشه
حتی به نظرم اهمال کاری هم یه جور اعتیاده
گوشی همراه تو بعضی موارد کارهای ما رو آسون ترکرده اما مدیریت زمان و برنامه ریزی و …. سخت تر کرده
سلام ممنون از مقاله خوبتون این مقاله برای خیلی از افراد لازمه زیرا خیلی از افراد بی انکه بدانند ساعت ها وقتشان را در گوشی تلف میکنند
سلام و خدا قوت خدمت شما
همه ما انسان ها ۲۴ ساعت وقت داریم و ما باید آنقدر خوب از این زمان استفاده کنیم که بعد از اتمام آن روز به خود به گویم واو عالی بود چه روز خوبی داشتم ولی اگر انسان ها آن زمان مفید و گران ترین سرمایه خود را در وقت گذراندن در گوشی تلف کنند در طول روز بی حوصله هستند و مداوم حالت افسرده دارن همه این ها به خاطر آن گوشی موبایلی هست که در طول روز به دست دارند ما انسان ها میتوانیم از آن به خوبی استفاده کنیم و در پیشرفت خود از آن استفاده کنیم ولی متاسفانه بیشتر مردم اونو به خاطر سرگرمی خود در نظر میگیرند و نمی دانند همین گوشی موبایلی که در دست دارند چه آسیب های به آن ها میرساند و در طول روز نمیتوانند تمرکز کنند چون گوشی یکی از بزرگ ترین عامل های حواس پرتی هست ممنون از تیم بهارمن
سلام دوست عزیزم
خیلی ممنون که به نکته خوبی اشاره کردید. امیدوارم روزی بشه که این مباحث رو در مدرسه یاد بگیریم تا از عمر خودمون به خوبی استفاده کنیم.
ممنونم از نظر خوبتون
سلام به تیم فوق العاده بهارمن 🌹
خلاصه ۷راهکار ترک اعتیاد به گوشی موبایل:
در ابتدا باید بدانید که اگر این روش ها را خواندید و به آن عمل نکردید به نتیجه ای نخواهید رسید پس در ابتدا باید پشتکار داشته باشید،عملگرا باشید و…
چرا به گوشی اعتیاد پیدا میکنیم؟!هنگامی که یک کاری را که باعث ترشح دوپامین شده را انجام میدهید مغز به بدن دستور انجام دوباره آن کار را برای لذت و… صادر کرده که موجب تکرار انجام کار یا فرایند،مصرف ماده ای خاص،… میشود که موجب اعتیاد به آن مواد یا کار و یا فرایند می شود،واگر آن را ترک کنید دچار ضعف و استرس،… شده که تا آن را انجام نداده یا مصرف نکنید دچار بی قراری میشوید.راه های ترک اعتیاد به گوشی:اول از همه باید باور کنید که به گوشی اعتیاد پیدا کرده آید سپس راه هایی برای ترک آن پیدا کرده که این مرحله خواستن است،و نسبت به ترک اعتیاد به انجام کار یا فرایند یا مواد را پیدا کنید و آگاهی مورد نیاز را کسب کنید، برنامه هایی برای ترک اعتیاد نصب کرده که به معنای استفاده از خود تکنولوژی برای تک خودش است،دسترسی به گوشی را کم کنید به نوعی که برای استفاده کردن آن تنبلی کرده و از آن کمتر استفاده کنید،و نوتیفکیشن ها خاموش کرده و گوشی را در حالت سایلنت قرار دهید و برای ترک آن یک جانشین خوب پیدا کنید مثل هنر،موسیقی،تفریح و… که گذشت زمان را متوجه نشویم.
موفق و سربلند باشید ❤️
سلام زهرا عزیز
ممنون بابت خلاصهای که اینجا برای دوستان نوشتید.
با اینکار محتوا بهتر در ذهنتون میمونه…
موفق باشید.
سلام وقتتون بخیر
اعتیاد به گوشی واقعا یکی از عامل های بازدارنده ما برای پیشرفت هست
درسته که استفاده مفید ازش خوبه اما به قول معروف استفاده از هر چیزم حدی داره
خلاصه که نکاتی که توی این مقاله بود توی این راه به ما خیلی کمک میکنه
مثل همیشه ازتون بابت این محتوای عالی ممنونم
اینکه همه ی ما 24ساعت وقت داریم بدیهیه
ولی چی میشه که بعضی افراد موفق میشن و بعضی خیر
جواب:افراد موفق از زمانشون به درستی استفاده می کنن.گپشی یکی از عواملی هست که باعث اتلاف وقت ،اسیب رسوندن به مغز و سلامتمون و …میشه
اگه اسم اعتیاد رو بشنویم معمولا یاد مواد مخدر میافتیم در حالی که اعتیاد یعنی وابستگی بیش از اندازه به یک چیز
شاید خیلی از ماها اعتیاد به گوشی داریم و خودمون خبر نداریم
پس در قدم اول باید پذیرفت این موضوع رو و بعد براش اقدام کرد
اگه از ضرر های این اعتیاد باخبر باشیم اشتیاق مون برای ترکش بیشتر میشه
سلام استاد عزیز
ممنون بابت مقاله خوبتون
اکثر انسان ها این عادت رو دارن که نمیتونن بدون گوشی حتی از خونه خارج بشن یا نمیتونن یه دقیقه بدون گوشی باشن
به نظر من بین راهکار های ترک گوشی که گفتین هفتمین راه بهتر هست چون وقتی ما یک جانشین برای گوشی خودمون پیدا کنیم سرگرم اون میشیم ودیگه نه بی حوصله هستیم که مدام بگیم چیکار کنم و بعد بریم سراغ گوشی!!
اگر اپلیکیشن های ترک اعتیاد به گوشی هم نصب کنیم خیلی کمک میکنه چون زمانی که با گوشی کار میکنیم
مغز ما با دیدن اون اپلیکیشن وسوسه میشه که خیلی با گوشی کار کردم و درنتیجه گوشی رو کنار میزاریم.
خیلی عالی و ممنون💜
سلام وقتتون بخیر باشه
من تا خود همین لحظه این مشکل دارم امیدوارم که با رعایت این شیوه ها به تدریج استفاده از موبایل رو کمتر و کمتر کنم چون بخش عظیمی از وقت ارزشمند مارو که میتونه صرف رسیدن به اهداف و.. باشه میگیره باید کنترلش کنیم .حتی چک کردن های 10 دقیقه ای وقتی حساب میکنیم میبینیم اون 10 دیقه شده روی هم چند ساعت وبعد میگیم این چند ساعت میتونستم کارای مهم رو انجام بدم . انشاالله که خدا کمک کنه این عادت رو کنار بزارم .
ممنون از بهار من 💫🌱
خیلی عالی واقعا تاثیر گذار بود ممنونم
نکات مهمی گفته شد ازجمله اینکه باور کنیم ما معتاد گوشی هستیم،تا مشکل را بهتر درک کنیم،دوم خواستن ،سوم خود اگاهی ،چهارم استفاده معکوس ،پنجم دوراز دسترس بودن گوشی یا همان اهمال کاری،ششم سایلنت گذاشتن،هفتم پیدا کردن جانشین
سوال ،چگونه اهمال کاری را درمان کنیم
سلام ممنون از این مقاله زیباتون خیلی راهکارهای خوبی بود برای اینکه کمتر از گوشی استفاده کنیم اما متاسفانه تو دنیای امروزی تکنولوژی و گوشی موبایل نیاز هر آدمی هستش مخصوصا برای برقراری ارتباطات اما باید صحیح ازش استفاده کنیم مثلا الان ما چقدر برنامه های اضافی و وقت گیر تو گوشی داریم اینستا که ساعت ها وقت میگیره اکثرا تو گوشی هاشون دارن کاش بتونیم و بخواهیم که استفاده از گوشی هارو که خیلی هم خسته کننده هست به حداقل برسانیم
سلام خیلی ممنونم از اینکه این مقاله خوب رو درباره اعتیاد به گوشی در اختیار ما قرار دادید.
خیلی از انسان ها متوجه اعتیاد خود به گوشی موبایل نمیشوند چون به قدری درگیر استفاده از برنامه های مختلف هستند که متوجه گذر زمان نمیشوند و به خاطر ترشح دوپامین متوجه این نمیشوند که بسیاری از برنامه های زندگی خود را از دست می دهند زمان ما محدود است و به همین دلیل بهتر کسانی که به گوشی اعتیاد دارند بهتر است اول به باور برسند وبخواهند سپس کارهای لازم برای از بین بردن اعتیاد خود را انجام دهند.
با عرض سلام و خدا قوت؛
مطلب بسیار خوبی بود، یادآوری اینکه ما هر روز زمان مشخص و در کل فرصت مشخصی برای زندگی کردن داریم و بهتر است آگاهانه از این زمان استفاده کنیم. اگر درگیر اعتیاد ب شبکه های اجتماعی هستیم اول باید این را بدانیم و بعد برایش فکری کنیم و دست ب تلاش و تغییر بزنیم تا زندگی بهتری بسازیم
اینکه وقت خود را با کارهای مفید پر کنیم تا وقتی برای گشتن در شبکه ها و صفحات غیر مفید نداشته باشیم، گوشی را از خود دور کنیم و از اهمالکار بودن ب نفع خود استفاده کنیم، معمولا آن را بی صدا کنیم ، اولین کارمان در روز و آخرین کار قبل از خواب چک کردن گوشی نباشد، برای کم کردن عادت استفاده از گوشی موبایل در من موثر بود. مثلا زمان مشخصی را برای خودم مشخص میکنم ک بعد از آن تلفن را کنار بگذارم و به بقیه ی برنامه هایم برسم. با تشکر از شما🌷🌷🌷
خیلی متشکرم
فوق العاده زیبا
پیدا کردن جانشین جذاب نکته ای خوب داشت
سپاس از بهار من
عالی بود .مچکرم بابت اطلاعاتی که در اختیارمون میزارین ♥️
سلام فاطمه جان
خداروشکر
ممنون از اینکه با ما همراهی
سلام
خیلی عالی بود و این مقاله جزء کارآمد ترین مقاله هایی هست که تا به حال نوشته اید …
بله کاملا درسته ما ۹۹ درصد مواقع بیکاری و ناراحتی سراغ گوشی میریم و فقط فقط هم به خاطر ترشح
دوپامین خواهد بود اما ما میتونیم با جایگزین کردن کار های بهتر و خودآگاهی کامل و با تمرین کردن و داشتن چک لیست حال خوب به این خودآگاهی برسیم و از زندگی خود لذت ببریم……
ممنون از مقاله خوبتون⚡🌿🌿
سلام رسول جان
خوب بودن یک محتوا زمانی مشخص میشه که به مرحله اجرا در بیاد
امیدوارم در این مرحله موفق بشی و ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بدی
شاد باشی
سلام وقتتون بخیر 😃
من متاسفانه شدید به گوشی اعتیاد دارم و امیدوارم بتونم با استفاده از راهکار های که گفتید اعتیاد و وابستگی به گوشی رو ترک کنم و مثل آدم های موفق یه زندگی خوب بسازم 🌝
سلام زینب جان
مطمئنم باش که موفق میشی فقط کمی به عملگرایی و پشتکار نیاز داری
میتونی با پیام به ادمین بهارمن از ما هم کمک بگیری تا در این راه همراهت باشیم
شاد باشی
سلام بسیار مفید بود اولین قدم برای ترک گوشی باوز به اعتیاد، خواستن، پیدا کردن جانشین مناسب برای گوشی و تکنولوژی است
خودآگاهی سومین قدمه و آخرین قدم هم اینه که دسترسی اسانی به گوشی نداشته باشیم مثل گذاشتن یک رمز سخت
سلام و درود سارای عزیز
امیدوارم که خوب باشی
کاملا درسته
ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بده
شاد باشی
سلام سارای عزیز
امیدوارم که خوب باشی
کاملا درسته
ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بده
سلام ممنون ازراهکارهای عالیتون
سلام معصومه جان
ممنون از همراهی شما
سلام ممنون از راهکارهای عالیتون
سلام معصومه جان
ممنون از همراهی تون
سلامت باشید
سلام ودرود
مقاله عاالی بود
متاسفانه خیلی از افراد اعتیاد به تلفن همراه دارن و اگه این این اعتیاد رفع بشه قطعا خود اون فرد و جامعه پیشرفت چشمگیری میتونه داشته باشه
ممنون از مطالب خوبتون⚘⚘🌷
بسیار عالی من همواره تلاش میکنم هم خودم هم اطرافیانم رو از این عادت مخرب دور نگه دارم
سلام واقعا این مقاله خیلی خوب بود….من خودم جزو افراد ام که اعتیاد به گوشی دارم…و امیدوارم از این طریق بتونم کمترش کنم….مثلا براش جایگزین پیدا کنم و از تکنولوژی برای جدایی ازش استفاده کنم…ممنون از مطالبتون
سلام واقعا این مقاله خیلی خوب بود….من خودم جزو افراد ام که اعتیاد به گوشی دارم…و امیدوارم از این طریق بتونم گسترش کنم….مثلا براش جایگزین پیدا کنم و از تکنولوژی برای جدایی ازش استفاده کنم…ممنون از مطالبتون
به کمک شما جانشین اعتیاد به گوشی رو یافت کردم=اعتیاد به کتاب خوندن و مطالعه به جای گوشی😆😁😉🙏🏻🌹🌻
سلام، وقتتون به خیر باشه ان شاء الله
خداقوت مقاله ی زیبایی بود، اون مقاله ی برنامه ها رو هم دیدم عالی بود، فقط اینکه اگه برنامه ای نصب شه که برنامه های گوشی رو قطع میکنه، باعث صدمه به گوشی نمیشه؟
متاسفانه امروزه به دلیل تکنولوژی این جور اعتیادها شکل گرفته است. ۲۴ ساعت زمان طلایی داریم که بیشترش سرمون تو گوشی است، حواسمون باشه یک زمان موقع مرگ که فرشته ی عجل میاد خدا خدا می کنیم تا یک دقیقه بیشتر باشیم تا به کارهامون برسیم، چرا الان استفاده نکنیم؟ چرا همش حسرتش رو بخوریم؟
اعتیاد یعنی وابستگی بیش از حد به یک کاری که با ترشح هورمون دوپامین همراه است که باعث خوش حالی مغز میشود.
یادگرفتیم برای ترک اعتیاد به گوشی :
۱)قبول کردن داشتن اعتیاد به گوشی ۲)خواستن ۳)آگاهی و یادگیری از چگونگی ترک. ۴)استفاده از خود تکنولوژی برای ترک آن ۵)جایگزین مناسب ۶)گذاشتن گوشی روی حالت سکوت. ۷)دور گذاشتن گوشی از خود و یا گذاشتن یک رمز سخت و طولانی
ان شاء الله از لحظه لحظه ی عمرمون نهایت استفاده رو ببریم و در جهت رسیدن، به خدا استفاده کنیم.
السلام علی الحسین و عَلی علی ابن الحسین و عَلی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین علیه السلام و علی زوار الحسین علیه السلام و علی عشاق الحسین علیه السلام. شهادت سه ساله ی امام حسین (ع)، حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها رو هم به همه تسلیت عرض می کنم.🕋🖤🏴🏴🏴
التماس دعا برای ظهور امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، شفای مریض ها و… بیزحمت برای ما هم دعا کنید.
سلام من خودم دانشاموزم و این مقالهخیلی بدردم خورده.چون مغز من کارش حفاظت از منه ،من هروقت ناراحت میشم سمت گوشی میرم چون دوپامین ترشح میشهوباعث شادی ولذت من میشه به همین دلیل اعتیاد پیدا کردم به گوشی.حالا طبق این ۷گام باید: باورداشته باشم به این موضوع،وبخوام ک ترک کنم این عادت رو،از برنامه های ترک عادت گوشی استفاده کنم،از تنبلی امبهنفعم استفاده کنم ورمز سخت برا گوشیم بذارم،با مطالعه این مقاله اگاهانه این کارو انجام بدم،سایلنت گوشی،خودمو با کار های مفید سرگرم کنم.🌷👍
کتاب خوندن، یکی از جانشین های خیلی جذاب میتونه باشه. من ازش استفاده میکنم.
سلام خسته نباشيد
بله ما با ی جانشین خوب
یا مهم تر از آن خواستنه😊👌
عدم موفقیت ماها در بسیار موارد به خاطر همین اعتیاد به گوشی هست .. واقعا خیلی خوبه که بهارمن به فکر همین هم بوده و برای ما راه حل های کاردبردی پیشنهاد داده🧡
سلام وقت بخیر عالی بود استادعزیز ❤️
من واقعا دچار اعتیاد به گوشی شدم همش گوشی دستمه برنامه هایی ام که باهاش گوشی قفل میشه ام بی تاثیره دارم نابود میشم توروخدا کمکم کنید که هنوز اولشه نجات پیدا کنم🥺🥺🥺
سلام وقتتون بخیر امیدوارم حالتون عالی باشه.❤️
استاد مقالتون درست مثل مقالههای قبلی فوق العاده بود.
واقعا گوشی همراه تنها دلیلیِ که من نمیتونم درس بخونم و این مقاله یه مقالهی خیلی مناسب بود که به مطالعش نیاز داشتم.
توی این مقاله متوجه شدیم اعتیاد چیه و راهکارهای ترک اعتیاد به گوشی رو یاد گرفتیم.
اول اینکه به این باور برسیم که ما اعتیاد پیدا کردیم، دوم اینکه خودمون بخواییم، سوم خودآگاهی و یادگیری ترک اعتیادِ، چهارم نصب اپلیکیشنهای مفید و کمک کننده، پنجم دور از دسترس کردن گوشی، ششم سایلنت کردن گوشی، هفتم سرگرم کردن خودمون برای اینکه بیکار نمونیم و خیلی از نکات و موارد دیگه…
مقالهی خیلی عالی بود و از خوندن جمله به جملش لذت بردم و نکات زیادی یاد گرفتم که حتما اجراشون میکنم.
خدا قوت استاد
ترک گوشی الان یه مسئله ای هستش که واقعا باید ماجوونا و نوجونا بهش فکر کنیم تا بتونیم زمانمون رو مدیریت کنیم و بجای کار باگوشی رو خودمون وافکارمون کار کنیم، من خودم ادمی هستم که به شدت بگوشی معتادم و اگه لحظه ای دستم نباشه عصبی و بی قرارمیشم و حوصله هیچ کاری روندارم امیدوارم با اموزشهای شما بتونم کم کم این کار اشتباه رو ترک کنم جون زندگیم واقعا مختلو بی هدف شده
سلام و درود
اعتیاد به موبایل یکی از اعتیاد های خاموش است یعنی فرد بر اعتیاد خود اشراف و درک ندارد. این اعتیاد موجب انزوا و گوشه نشینی می شود که انسان را رو به افول می برد. با راهکار هایی مثل ایجاد جانشین جذاب می توان آن را دفع کرد.
(موارد بیشتر در مقاله بالا)
سلام محمد هادی عزیز
امیدوارم که حالت عالی باشه
ممنون که با ما همراهی
شاد باشی
سلام و ادب خدمت استاد حامدی و تیم بهارمن.
مقاله ی بسیار مفیدی بود.
بنده یه مدت برای بازی های آنلاین خیلی به موبایل وابسته بودم و این مورد لطمه ی بزرگی به درسم وارد کرد.
بعد از اون تصمیم گرفتم که دیگه بازی نکنم و بازی رو حذف کردم و تا الان پاک پاک هستم😅
ولی بنده کارم با کامپیوتر و گوشی هست و نه اینکه برای بازی بلکه برای کارم لز اون استفاده میکنم.این مورد که فکر نکنم اعتیاد محسوب بشه.
ولی خب مدارس دارن باز میشن باز یه صبح تا ظهر نیستم و درس هم که باید بخونم باز کمتر کامپیوتر و گوشی رو روشن میکنم.
ولی بنده برنامه ی فوکوس تودو رو خیلی خیلی برای درس خوندن پیشنهاد میکنم.
باز هم تشکر از استاد حامدی عزیز و تیم بهارمن🙏🌹
سلام ابوالفضل عزیز
ممنون که با ما همراهی و عملگرایی
خیلی خوشحال شدیم از این کار مثبت شما
ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بده
شاد باشی
باعرض سلام خدمت شما امید دارم که صحتمند و شاد باشید با خواندن این مقاله خیلی چیز های نو را آموختم که همه ما در زندگی تمام کار ها را بر اساس عادت های خود انجام میدهیم. که با تاسف
بعضی از فعالیت های بد هم عادت ما میشود وبدبختانه من هم دچار اعتیاد موبایل شده بودم و با مطالعه این مقاله آموختم که ناحق وقت خود را ضایع میکردم. ودر آخر یک جهان سپاس بابت اینکه زحمت میکشد.😍😍
سلام اسما جان
ممنون که با ما همراهی و برای بهبود فردی خودت تلاش میکنی
شاد و سلامت باشی
یکی از موضوعات مهم در این زمینه واقعا همین اعتیاد به تکنولوژی و موبایل هست که دمار از روزگارمون در اورده واقعا باید یک اقدام برای کاهش این اعتیاد داشته باشیم به نکات خیلی موثری اشاره شد بخصوص استفاده مثبت از تنبلی و کمک از اپلیکیشن ها که میتونیم کم کم جلوی این عادت رو بگیریم 🌹
سلام
وقتتون بخیر
ممنونم بهخاطر مقاله خوبتون
من فهمیدم که به گوشی اعتیاد دارم و چندماهی میشه که برای ترک این عادت بد تلاش میکنم
من از راهکار قطع کردن اعلانها استفاده میکنم و حتی توطول روز و موقع درسخواندن اون را رویحالت هواپیما میگذارم تا برام هواسپرتی ایجاد نکنن
و اون را توی دورترین نقطه خانه قرار میدم تا دسترسی بهش آسون نباشه
و همچنین راهحلهای دیگه که خیلی کمک میکنه
شبتون بخیر
پایندهوسلامت باشید✨️❤️
سلام مقاله کاربردی و مفیدی بود
واقعا خیلی وقتا ما خودمونو گول میزنیم و به بهانه های مختلف میخوایم اثبات کنیم که معتاد گوشی نیستیم به نظرم این سبک مقاله ها واقعا کمک بزرگین تا بتونیم به خودآگاهی برسیم
سلام وقتتون بخیر و شادی
در این دوران که بیشتر مردم به تکنولوژی متمایل شده اند واضح هست که اکثریت به گوشی اعتیاد پیدا میکنند ولی با این حال همه به دنبال تمرکز و آرامش هستند. با کاستن فقط چند ساعت از نگاه کردن به گوشی میتوانیم روی چیز های خیلی بهتری وقت بزاریم؛ بعد مطالعه این مقاله حتما تمام سعی ام رو میکنم که فقط برای مسائل مفید از گوشی خودم استفاده کنم. خیلی ممنونم از استاد حامدی عزیز و مجموعه بهارمن💐🙏💐💐
سلام و درود
یکی از نکاتی که به نظر من از همه مهمتر بود اینه که بتونیم جانشینی جذاب برای گوشی پیدا کنیم، وگرنه ترک کردن گوشی بسیار سخت هستش
و به قول معروف: خواستن توانستن است و اگر بخواهیم کاری رو انجام بدیم اول اول باید واقعا با تمام وجود بخوایم که این کار رو انجام بدیم
باتشکر
خیلی ممنون از مقاله مفیدتون
سلام آوا جان
ممنون از همراهی شما با بهارمن
شاد و سلامت باشی
سلام وقت بخیر
عالی بود ممنونم از مقاله خوبتون
اعتیاد به گوشی بیشتر چالشی هست که این روزها خیلی از افردا به آن مبطلا شدن😅
خوشبختانه دلبستگی خواصی به گوشی ندارم و خسته کننده است برام😑😂
البته که یسری درس ها رو با همین گوشی پیش میبرم و خب مفید هست مهم اینه ما بتونم درست استفاده کنیم ازش🌹
سلام.بابت چالش مفیدتون و مقاله های مفیدتون بی نهایت ممنون
من در این مقاله ۷ تا راهکار رو یاد گرفتم و فهمیدم من در حد لزوم از گوشی استفاده میکنم
و از راهکارهای هشدار اینترنت برای اینستا و داده و هشدار زمان و سایلنت کردن و آفلاین کردن و عدم دسترسی آسان و بازی تو گوشیم ندارم و جانشین قدرتمندم هم هنر هست استفاده میکنم
امااااااااا
با توجه به فناوری و دنیای مدرن و طبق مقاله های قبلیتون که باید از درآمدهامون بتونیم دارایی برای خودمون ایجاد کنیم
راهکار ۷ که پیدا کردن جانشین قدرتمند و جذاب هست .برای یادگیری و تخصص و مهارت بیشتر و ایجاد این جانشینها نیازمند استفاده از گوشی و تلگرام و واتساپ و…. هستیم
در خود این چالش هم از گوشی و واتساپ و سایت استفاده شده
با تشکر🌹🌹🌹🌹
سلام فرزان جان
امیدوارم حال دلت عالی باشه
کاملا درسته ولی حتی میزان استفاده کارهای مهم و ضروری رو هم باید کنترل کرد
شاد باشی
جالب و کاربردی بود🌸🌷
سلام فاطمه جان
ممنون از همراهی شما
شاد باشی
وقت بخیر. ممنون از این مقاله کاربردی. من بعد از مطالعه این مقاله متوجه شدم من اعتیاد به اینترنت دارم نه گوشی. و اینکه رشته ام هم کامپیوتر هستش و همیشه از اینترنت دارم استفاده میکنم. این رو خیلی سخت میشه ترکش کنم.
سلام معمولا بخاطر کرونا همه این اعتیاد رو پیدا کردند و این مقاله کار امد ترینه به نظرم😂😂👌🏾عدم دسترسی اسان واقعا راه حله چون من گوشیو میدادم به مامانم یا یجایی میزاشتم که وقتی فکر میکردم که الان نیم ساعت باید برم در بیارم تا بتونم استفاده کنم که پشیمون میشدم دمتون گرم مرسییی✨
سلام استاد حامدی عزیز وقتتون بخیر و خیلی ممنون بابت این مقاله ی خیلی مفید و کاربردی
و واقن همه ی حرفایی که تو این مقاله گفتین خیلی از ما بیشتر روز این موارد رو تجربه میکنیم و این راهکار هایی که گفتین واقن موثر هست و جواب اخرین سوالی که پرسیدین باید بگم من تا همین چند ماه قبل ساعت ۱۲ از خواب بیدار میشدم و درحال حاضر ساعت ۸ و خعلی خوب میتونم به درسام و کارم برسم و اصلن وقت نمیکنم گوشیمو چک کنم و از این بابت بشدت خوشحالم🌸🌸🌸🌸♥️
با سلام خدمت شما ،مقاله مفیدی بود خصوصا که واقعا این اعتیاد به گوشی ، بسته به مواردی که تجربه میکنیم راهی سریع وبدون فکر برای فرار از واقعیت ،یانشان از عدم مهارت و ناتوانی ما برای مواجه با وقایع است
سلام و درود مقاله خیلی خوبی بود و چندتا نکته ای که ازش بخوام بگم : انسان اگه کاری رو بخواد انجام بده راهش رو پیدا میکنه و اینکه علت اعتیاد به موبایل دوپامین هستش همچنین انسان اگه کاری رو بخواد انجام بده «ترک اعتیاد به موبایل» اول باید به اون کار آگاه بشه و بعد باید بخواد تا بتونه و یک سری کار دیگه هم باید انجام بده
سلام و درود مقاله خیلی خوبی بود و چندتا نکته ای که ازش بخوام بگم : انسان اگه کاری رو بخواد انجام بده راهش رو پیدا میکنه و اینکه علت اعتیاد به موبایل دوپامین هستش همچنین انسان اگه کاری رو بخواد انجام بده «ترک اعتیاد به موبایل» اول باید به اون کار آگاه بشه و بعد باید بخواد تا بتونه
بسم الله الرحمن الرحیم
زمانی که هورمون دوپامین در مغزمون ترشح میشه
هیجانو….. به بدن وارد میشه
خداقوت
سلام خداقوت خسته نباشید عالی ومفید بود یک جمله هست که میگه اگه انسان بخواد کاری رو انجام بده یا راهی برای اون پیدا میکنه و یا راهی برای اون میسازه؛ این جمله به این معنی هست که هیچ کاری نشد نداره، شاید سختی راه کمی بیشتر باشه، فراز و نشیب بیشتری داشته باشه، پر پیچ و خمتر باشه ولی شدنی هست. یک ویژگی در تمام انسانها وجود داره، تنبلی و اهمال کاری هست که هیچ کدوممون نمیتونیم از اون چشمپوشی کنیم. هر چند که همیشه ار تنبلی به دید منفی قضیه نگاه میکنیم و اون رو درست نمیدونیم و بعنوان یک خصلت های بد میشناسیم،یکی از دلایل اعتیاد به گوشی همراه،بیکاری هست در واقع اگر ما سرگرم انجام دادن کارهای روزمره باشیم هیچوقت زمانی برای وابستگی و اعتیاد به گوشی پیدا نمیکنیم ❤️🌹
سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه 🌸✨
تشکر برای مقاله بسیار کاربردی و مفیدتون🙏🌹
یادمان باشد که همه ما 24 ساعت زمان داریم. انسانهای موفق متولد نمیشوند، بلکه ساخته میشوند.
سلام وقتتون بخیر …
مقاله خیلی عالی بود و من واقعا لذت بردم 💫
اکثر ما به گوشی اعتیاد داریم و نمیدونیم که اعتیاد داریم و همین باعث میشه تلاشی برای اون انجام ندیم ، پس ما باید اول قبول کنیم که اعتیاد دارم تا بتونیم گوشی رو ترک کنیم .
اگر ما بخوایم کاری رو انجام بدیم ممکنه یکم سخت راشه ولی میتونیم انجامش بدیم💪
اپلکشن ها و راه های زیادی واسه ترک گوشی وجود داره ولی جالب ترین اون ها تنبلی هستش و واقعا اثر بخشه👌
از استاد حامدی بسیار متشکرم 🙏🙏
سلام وقت بخیر 7 مرحله برای ترک اعتیاد به گوشی وجود دارد.همه ما 24 ساعت در طول شبانه روز زمان داریم و افراد موفق از این زمان به خوبی استفاده می کنند. آن ها متولد نمی شوند بلکه ساخته می شوند.
سلام و عرض ادب
راستش من با خوندن این مقاله متوجه شدم که متأسفانه تا حدودی به گوشیم اعتیاد پیدا کردم 🤦♀️ ولی قطعا این موارد رو اجرا میکنم تا اعتیادم به گوشی موبایلم از بین بره و همونطور که موارد کمک کننده برای ترک اعتیاد رو میخوندم مورد آخر خیلی جذبم کرد
و جایگزین هایی هم پیدا کردم که یکیشون ساز زدن دلی برای خودم بود 😍
و برای خودم در جایی یادداشت میکنم که بعد از ترک این عادت بد حتما پشتیبان بهارمن رو در جریان بگذارم و بازخورد استفاده از مقاله رو بهشون بدم .
🌸سلام و درود🌸
مقاله عاااالی بود
یکی از دلایل مهمی که باعث میشه خیلی از کاراهای ما عقب بیوفته همین استفاده بیش از حد از تلفن همراه
من مدتی بهش اعتیاد پیدا کردم ولی همه تلاشمو کردم که وابستگیم بهش کم بشه
مثلا شبکه های مجازی رو پاک کردم یا اینترنت گوشی رو روشن نمیکردم و …
ادم وقتی بخواد کاری رو انجام بده راه حلشو پیدامیکنه
ممنون از مطالب عالیتون 🦋
خداقوت 🧿
سلام خیلی خیلی عالی بود
و دقیقا یک موضوع مشترک بین اکثر مردم بود واقعا خیلی چیز بدیه خداراشکر قبلا از اینکه خواستم بی گدار به آب بزنم این مقاله را خواندم و بر اساس این مقاله پیش خواهم رفت
من سعی میکنم جوری روزانه برنامه بریزم که وقت خالی نداشته باشم
واقعا گوشی کل اراده من را میبلعید و بعدش دیگه حال هیچ کاری نداشتم
پس به خاطر این کمک ممنونم 🌹
خیلی ممنون از مقاله عالی تون 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍
گوشی هوشمند با تمام مزایایی که برای ما داره اما متاسفانه وقت زیادی رو در طول روز از ما می گیرد و باعث ما به کارهامون نرسیم و زمان زیادی رو در برنامه هایی مثل اینستاگرم و وب گردی کنیم و به آن اعتیاد پیدا کنیم این مقاله بشدت مورد نیاز ما و کاربردی است و به ما کمک می کند تا این عادت اشتباه را ترک کنیم
خیلی ممنون از مجموعه و تیم حرفه ای بهار من که با ایجاد این چالش باعث رشد ما می شود و ما را به بهار زندگی مان نزدیک تر می کند
شاد و پیروز باشید 😊
با عرض سلام و خسته نباشین .مقاله بسیار خوبی بود .من ابتدا فهمیدم که اعتیاد فقط وابستگی به مصرف مواد نیست بلکه وابستگی به انجام یک کار مثلا استفاده مدام از گوشی هم نوعی اعتیاد هستش و ترک اعتیاد به یک باره میتونه برا ما مضر باشه پس بهتره یواش یواش ترکش کرد .در این مقاله به راهکار های ترک اعتیاد اشاره کرده که در قدم اول باید خودمان به باور اعتیادمان برسیم این کار باعث میشه ما خودمان به دنبال راهی برای ترک آن پیدا کنیم و برا این کار مصمم باشیم و همین خواستن ما به ترک اعتیاد باعث میشه به دنبال راه هوایی برای چگونگی ترک اعتیاد بریم مثل استفاده از اپلیکیشن ها برا مصرف کم داده،پرکردن وقت آزاد خود با دوستان کلاس موسیقی و ….به نظر من چیزی که از همه مهم تره تلاش و پشتکار و عملگرایی خودمون هست .
باسلام؛
خیلی مقاله مفیدی بود از وقتی این نکته رو یاد گرفتم ( اول صبح گوشی رو چک نکنم) همیشه انجامش دادم و چک کردن رو به ۱۱ _ ۱۲ ظهر رسوندم. تلاشم رو میکنم چک کردن گوشی رو به غروب برسونم.
خداقوت🤍🌱🌸
سلام عالی بود خداقوت
اعتیاد چیه؟نوعی وابستگی به انجام یک کار، تکرار یک فرآیند، مصرف یک ماده خاص و… هستش که اگر اونو انجام بدیم یا اون ماده رو مصرف نکنیم، بدن دچار ضعف، بیقراری، تشویش، استرس و … میشه.
اعتیاد به گوشی هم یک نوع اعتیاد هستش که باید اونو رعایت و مدیریت کنیم با روش های درست و…
عرض سلام و وقت به خیر خدمت استاد حامدی عزیز و تیم پر تلاش مجموعه بهارمن
در این مقاله ابتدا با تعریف اعتیاد آشنا شدیم که انجام پشت سر هم یک کار ،به صورت عادت و در صورت انجام ندادن آن کار بدن ضعف و بی حال میشود.راهکار های ترک اعتیاد را یاد گرفتیم که ابتدا ما باید به این باور برسیم که دچار اعتیاد به گوشی هستیم و بعد از اینکه به این باور رسیدیم شروع کنیم به ترک این عادت ؛ترک عادت توسط خودت عادت برای مثال ترک اعتیاد با گوشی با خود گوشی برای مثال استفاده از برنامه هایی که دسترسی مارا به استفاده از گوشی محدود میکند .قفل کردن گوشی دور از دسترس قرار دادن گوشی گذاشتن رمز عبور سخت و طولانی در گوشی . و اینکه ما زمانی که احساس بی کاری کنیم و بی کار باشیم به سمت گوشی می رویم و وقت آزاد خود را با گوشی پر میکنیم
با عرض سلام و خداقوت خدمت استاد گرامی و تیم پشتیبان قوی بهار من
به نظر من مهم ترین عامل حواس پرتی و نداشتن تمرکز هنگام مطالعه دروس گوشی موبایل
و برای اینکه بدون حواس پرتی و تمرکز به درس خواندن بپردازیم باید گوشی رو از دسترسمون خارج کنیم و فقط در تایم استراحت از اون استفاده کنیم
سلام و خداقوت خدمت استاد حامدی بزرگوار و دوست داشتنی
خیلی ممنون از مطالب آموزنده تون
مثل همیشه گل کاشتین
واقعا خیلی ها امروزه درگیر تکنولوژی شدن و به چیزی مثل گوشی اعتیاد پیدا کردن که حتی خودشون هم خبر ندارن
در وهله ی اول باید به این باور برسیم که استفاده بیش از حد از گوشی باعث اعتیاد ما به آن میشود و در مرحله ی دوم باید بخوایم که ترکش کنیم و خودمون رو از بندش رها کنیم
بعد باید به خودآگاهی برسیم و اینطوری بتونیم به خودمون کمک کنیم بعدش باید از برنامه هایی استفاده کنیم که حدود یک ساعت بزارن از وب استفاده کنیم و نه بیشتر
همچنین از رمز سختی استفاده کنیم یا دور از خودمون گوشی رو قرار بدیم که تنبلی به فریادمون برسه و کمتر به سمتش بریم البته فقط در این مورد تنبلی مورد تاییده
بعد باید جایگزین های بهتری مثل دیدن افراد دوست داشتنی یا تفریح و خوشگذرانی رو پیدا کنیم تا کمتر استفاده کنیم
یااینکه برای ازبین بردن حس کنجکاوی مون گوشی مون رو روی سایلنت قرار بدیم
انشاالله با وجود توصیه ها و کمک استاد حامدی همه بتونیم باترک اعتیادمون نسبت به گوشی به خودمون و افراد دوروبرمون کمک کنیم و به جای گوشی روزی یک ساعت کتاب خواندن رو جایگزین کنیم
شادوسلامت و ثروتمند باشین
سلام 🌹
اعتیاد. به گوشی واقعا واقعا مضر هستش و باعث میشه از موفقیت دور بمونیم
خیلی خیلی آسیب میزنه بهمون
هم از نظر روحی، جسمی، فکری و…
باعث میشه از همه زندگی باز بمونیم وقتمون هدر بره
وقتی زمانمون هدر بره به هیچی نمیرسیم وب طول روز و از کل برنامه میمونیم که به دنبال این بی انگیزگی، تنبلی، نرسیدن به هدف و خیلی آسیب های دیگه را به دنبال داره.
سلام و درود
تو این مقاله متوجه میشیم که علت اعتیاد به گوشی چیه و چطور میتونیم این عادت و اعتیاد رو برطرف کنیم منتهی ابتدا باید به این باور برسیم که به گوشی اعتیاد داریم و سپس برای ترک این عادت تلاش کنیم
راهکارهایی مثل دور از دسترس گذاشتن گوشی و یا ایجاد گذرواژه های سخت و طولانی ، سایلنت کردن و یا حتی رو حالت هواپیما گذاشتن تلفن همراه ، نصب برنامه هایی برای قفل گوشی و سایر اپلیکیشن ها و..میتونه در ترک اعتیاد به گوشی خیلی مفید باشه ولی مهمترین نکته اینه که خودمون بخوایم و اراده انجام این کار رو داشته باشیم
این مقاله رو به تمام دوستان کنکوری و یا کسانی که آزمون مهمی در انتظارشونه توصیه میکنم
ممنون از استاد حامدی عزیز 🌱
با سلام و درود فراوان
به نظر من یکی دیگر از موارد موثر برای ترک به گوشی موبایل وقت گذاشتن با دوستان در کلاس های ورزشی و یا برنامه ریزی با دوستان برای پیاده روی صبح گاهی هست و اینکه به دوستان یاد آوری کنیم که اگر پیام و یا حرفی دارم در هنگام با هم بودن می توان صحبت کرد
خیلی خوب
مقاله رو تا آخر بخونید
شاد باشید
سلام
وقت بخیر ،خسته نباشید 🙏🏻
ممنون از مطالب مفید و کاربردی که در مقاله بود.
تمام ما انسان ها ۲۴ ساعت زمان داریم . اعتیاد وابستگی به انجام یک کار، تکرار یک فرآیند، مصرف یک ماده خاص و… است.
چند راهکار برای ترک اعتیاد به گوشی عبارت اند از :
۱_ما باید به این باور برسیم که دچار اعتیاد شده ایم.
۲_بخواهیم که اعتیاد به گوشی را ترک کنیم .
۳_خود آگاهی
۴_استفاده از خود تکنولوژی برای ترک خودش
۵_دور از دسترس قرار دادن گوشی و عدم دسترسی آسان
۶_گوشی را روی سایلنت بگذاریم
۷_یک جانشین جذاب و قدرتمند برای گوشی پیدا کنیم
سلام مانیای عزیز
خیلی ممنون که برای خودتون ارزش قائلید و وقتتون رو سرمایه گذاری میکنید
تندرست باشید
عجب برنامه هایی معرفی کردید🤩
سلام سید جان
امیدوارم با عملگرایی و استفاده از آنها در زندگی روزانه خود و دستیابی به اهدافتون موفق بشید
تندرست باشید
سلام استاد حامدی عزیز وقتتون بخیر و خیلی ممنون بابت این مقاله ی خیلی مفید و کاربردی
و واقن همه ی حرفایی که تو این مقاله گفتین خیلی از ما بیشتر روز این موارد رو تجربه میکنیم و این راهکار هایی که گفتین واقن موثر هست و جواب اخرین سوالی که پرسیدین باید بگم من تا همین چند ماه قبل ساعت ۱۲ از خواب بیدار میشدم و درحال حاضر ساعت ۸ و خعلی خوب میتونم به درسام و کارم برسم و اصلن وقت نمیکنم گوشیمو چک کنم و از این بابت بشدت خوشحالم😌💗💗
سلام رقیه جان
خوشحالی شما خوشحالی ماست
ما هم خوشحالیم که در راه موفقیت با شما همراه بودیم
ما رو در جریان موفقیتهای خودت قرار بده
زنده و سلامت باشی
استاد احمدی عزیز
ممنونم از مطالب خوبتون که این قدر دلسوزانه برای بچه ها کار می کنید انشالله همیشه موفق و موید و سعادتمند باشید
راهکار این برنامه هایی که گفتید گوشی قفل میشه و یه ساعاتی رو نمیشه استفاده کرد خیلی خوبه ممنون از پیشنهادتون💖✨😍
درود بر تیم بهار من…
مقاله موضوع جالبی داشت.اکثرا همه درگیر این اعتیاد هستیم.راهکار استفاده از تنبلی و سایلنت کردن خوب بود.اپلیکیشن هوایی که استاد قبلا معرفی کردند هم خوب هست.واقعا اگر بتونیم از این اعتیاد رها بشیم زمانمون دوبرابر خواهد شد.من خودم این روزها کمتر از گوشی استفاده میکنم .زمان بیشتری دارم.و این باعث شده که استرس من هم خیلی کمتر بشه.ممنون از تیم بهار من
خیلی ممنونم از به مقاله مفید و شدیییدا کاربردی دیگه. اعتیاد به گوشی چیزیه که خیلی از ما ها درگیرشیم. و نود درصد مون واقعا قبول نداریم که معتاد گوشی شدیم! پس قدم اول که قبول معتاد شدن بود، واقعا یه تحول بزرگه.
نکات جالب این مقاله برای من اینها بودن :
انسان اگر بخواد کاری انجام بده راهشو پیدا میکنه و اگر نخود انجامش بده بهونه شو!
با استفاده از خود تکنولوژی با تکنولوژی مقابله کنیم.
و انسان موفق متولد نمیشه، ساخته میشه.
فرآیند اعتیاد هم خیلی جالب بود.
سلام خدمت استاد حامدی و تیم بزرگ بهارمن 😎
این مقاله خیلی عالی و به موقع بود و با توجه به بازگشایی مدارس و دانشگاه ها باید استفاده ازگوشی رو کم کنیم🫠❤️
سلام
من توی این مقاله فهمیدم چطوری گوشی رو ترک کنیم
یکی از این راه کار ها اینه ک گوشی خودمون رو دور از دسترس قرار بدیم رمز سختی واسش بزاریم و سایلنت کنیم
و گفتین که بهترخ برنامه هایی بچینید تا بیکار نباشید
مثلا کتاب خوندن ک به نظر من خیلی موثر هست
ممنونم از تیم بهار من
سلام هدیه عزیز
امیدوارم با عملگرایی نسبت به مطالب و راهکارها موفق بشی
شاد باشی
سلام،استاد وقتتون بخیر
راهکار سایلنت گذاشتن موبایل رو برای افزایش تمرکز که در مقالات قبلی گفتید خیلی برام کاربردیه درواقع بااستفاده به جا از موبایل تونستم جاش رو با کتاب خوندن عوض کنم وازاین تغییر مثبت خیلی خوشحالم🙋♀️
سلام زینب عزیز
چه خوب که با عملگرایی دارید به اهدافتون میرسید
سلام،استاد وقتتون بخیر
راهکار سایلنت گذاشتن موبایل رو برای افزایش تمرکز که در مقالات قبلی گفتید خیلی برام کاربردیه درواقع بااستفاده به جا از موبایل تونستم جاش رو با کتاب خوندن عوض کنم وازاین تغییر مثبت خیلی خوشحالم
من با انجام تمام این کار ها موفق شدم اعتیادم رو درست کنم حدودا 3 سال پیش من تا وقت پیدا میکردم میرم سراغ گوشی اما الان آنقدر سرم گرمه و آنقدر هدفمند رفتار میکنم که روزی 2 ساعت دیگه برای گوشی رفتن کافیه
با رفتن به کلاس زبان و ورزشی میتونید برای خودتون اوقات فراقت خودتون رو بهتر بگذرونید و چیزهای جدید یاد بگیرید و با سایلنت کردن گوشی میتونید حواس خودتون رو از گوشی پرت کنید، روی برنامه های خودتون رمز های سخت بگذاریده اصلا حوصله رفتن به گوشی رو نداشته باشید 😅در کل این راهکار ها عالیه، یادتون نره اقرار کنید به معتاد بودنتون.
ممنون بابت روش های خوبتون
اعتیاد به گوشی واقعا یک مشکل بزرگ هست و باعث پیشرفت نکردن میشه که ما باید ترکش کنیم و با استفاده از روش های شما این کار ساده تر میشه 🙂
باسلامبا تشکر از این مطلب عالی مخصوصا که امروزه همگی درگیر گوشی و وقت تلف کردن با ان هستیم بدون دانستن همانطور گفتین ما واقعا به این باور نداریم که به گوشی و همینطور فضای مجازی وابسته هستیم وبه ان اعتیاد داریم .
مواردی که برای حل مشکل گفتین رو جند مورد رو قبلا استفاده کردم و خیلی خوب نتیجه داد امیدوارم که باز هم به من کمک کننده
اینکه از برنامه های مختلف که استفاده ازوشی رو محدود میکنن استفاده کنیم
یا مورد اینکه جایگزین جذابتر پیدا کنیم و اینکه گوشی رو سایلنت بزاریم من از اینا استفاده کردم و نتیجه داد ممنون🙏
واقعا مهم است که ما به ارامی اعتیاد خود را به گوشی کم کنیم
سلام و درود خدمت مجموعه بهارمن🌹توی این مقاله متوجه شدم که برای ترک اعتیاد به گوشی موبایل اول باید به این باور برسم که بهش اعتیاد دارم، بعد از اون بخوام این عادتو ترک کنم و به خوداگاهی برسم، گوشی رو دور از دسترس خودم قرار بدم، از گوشیم علیه خودس استفاده کنم و یه رقیب قدرتمند و جذاب براش انتخاب کنم
سلام و درود خدمت مجموعه بهارمن🌹توی این مقاله متوجه شدم که برای ترک اعتیاد به گوشی موبایل اول باید به این باور برسم که بهش اعتیاد دارم، بعد از اون بخوام این عادتو ترک کنم و به خوداگاهی برسم، گوشی رو دور از دسترس خودم قرار بدم، از گوشیم علیه خودس استفاده کنم و یه رقیب قدرتمند و جذاب براش انتخاب کنم
سلام ممنون از مقاله خوبتون
لطفا چند مورد از این ap هارو معرفی کنید.
سلام وقتتون به خیر… میشه چند نمونه از اپ هایی که گفتین رو نام ببرید؟!
باسلام
ضمن تشکر بابت ارائە مطالب مفید، بایدعرض کنم یکی ازعوامل ایجاد اعتیاد خانوادەاست ،بعنوام مثال وقتی بەمهمانی میروند برای سرگرم کردن فرزندشان ویاخوش گذرانی خودشان بچە راباموبایل و.. کەاصلا مناسب سن اوهم نیست سرگرم میکنند.پس صرف مطالعە کافی نیست وباید دیدمیدانی هم بەموضوع داشت تابتوان درست وموثر براعتیاد غلبە پیداکرد.(یعنی درهرموضوعی آسیب شناسی انراهم درنظرداشتەباشیم).
باسلام خدمت استادگرامی وتیم خوب بهارمن
بامطالعه این مقاله متوجه شدم که چرا موبایل این همه باعث کشش افراد به سمت خودش می شود.درهنگام شادی ولذت وهیجان هورمون دوپامین ترشح می شودودرادامه مغز به دنبال ارسال پیامی است که همان کاری که باعث لذتت شده را دوباره انجام بده اعتیادنوعی وابستگی به انجام کار،تکرار آن می باشد وباید به وسیله راهکارهایی این اعتیاد را ازبین ببریم :
۱)باور اینکه اعتیاد داریم ۲)خواستن ۳)خودآگاهی ۴)استفاده ازخود تکنولوژی برای ترک آن ۵) دورکردن گوشی وگذاشتن رمز سخت روی آن ۶)سایلنت کردن گوشی برای اجتناب از توجه به نوتیفیکیشن ها ۷)پیدا کردن جانشین جذاب وقدرتمند
یادمان باشد ازهمه مهم تر خواستن است ودرادامه عملگرا بودن ،تلاش وپشتکار داشتن باعث می شود تا درراه موفق شویم .ممنون استاد عالی بود
سلام مانای عزیز
امیدوارم حالت عالی باشه
کاملا درسته
مانا باشی
سلام وقتت بخیر از این مقاله فهمیدیم که ترشح دوپامین باعث میشود که ما معتاد گوشی شویم و راه کار های زیادی وجود دارد که آن را ترک کنیم مثل آن را روی سایلنت بزاریم و از کنجکاوی بیرون بیاییم از یک رمز سخت و دشوار برای آن استفاده کنیم تا کنجکاو برای باز شدن آن نکنیم و اطلاعاتی از این دست
با تشکر
سلام آقای محمدی عزیز
حالا که علت رو دونستید بهتره که با کمک راهکارهای مقاله و کمک بهارمن این اعتیاد رو ترک کنید
ما با شما همراهیم
سلامت باشید
سلام وقت به خیر
یکی از مشکلات بسیار بزرگی که امروزه گریبانگیر نوجوانان و جوانان شده ، اعتیاد به تلفن همراه هست و چون زندگی آینده ما هم به انتخابهای الانمان بستگی دارد پس باید سعی کنیم که به گوشی و مواردی از این جمله اعتیاد نداشته باشیم.
اعتیاد نوعی وابستگی انجام یک کار و تکرار هر روزه آن است که استرس و تشویش به آن داریم و انجام آن باعث میشود بدن آرام بگیرد.
راهکارهای ترک اعتیاد به گوشی در این مقاله بسیار ارزشمند است و ما باید به تک به تک آنها عمل کنیم
و اولین کار هم این است به باور برسیم که به چه چیزی اعتیاد داریم و بعد مصمم میشویم و به دنبال راهی برای ترک آن میگردیم.
و در این جهان هیچ کاری نشد ندار اگر ما بخواهیم میتوانیم این کار انجام بدیم همه چیز به خواستن ما بستگی دارد و ما با خودآگاهی و یافتن تخصص در زمینه اعتیاد و علم به آن اقدام کنیم و در این زمینه میتوانیم از تکنولوژی برای ترک آن استفاده کنیم .
و با دور از دسترس گذاشتن تا حدودی از تنبلی خود کمک بگیریم و اعتیاد را از بین ببریم . یا جایگزین مفیدی برای آن انتخاب کنیم که سرگرمی مانع از رفتن به سمت اعتیادمان شود .
انسانهای موفق متولد نمیشوند، بلکه ساخته میشوند.
سلام و درود زینب عزیز
انسانهای موفق متولد نمیشوند بلکه ساخته میشوند، ما در ساخته شدن شما همراهتون هستیم
شاد باشی
و همینطور یکی دیگر از راه کار های ترک این عادت اینکه توی خرید بسته های اینترنتی خودمون رو محدود کنیم که نتونیم با خیال راحت از حجم اینترنت، وقتمون رو توی شبکه های مجازی تلف کنیم…
سلام الناز جان
امیدوارم حالتون عالی باشه
چه راهکار خوبی
موفق باشی
وقتتون بخیر آقای حامدی واقعا مطالب مفیدی بوده اینکه بتونیم این عامل حواس پرتی، گوشی رو از خودمون دور کنیم وقت بیشتری برای رسیدگی به کارهامون داریم و موفق تریم همونطور که آخر مقاله اشاره کردین آدم های موفق با خودشناسی و از بین بردن عادات بدشون و کار کردن روی نقاط ضعفشون موفق میشن و توی این مسیر موفقیت شخصیتشون رشد پیدا میکنن و ساخته میشن….
سلام الناز عزیز
امیدوارم که حالت عالی باشه
کاملا درسته اولین گام برای برترشدن خودآگاهی
چقدر خودتون رو میشناسید؟
شبو روزتون خوش
جدا واسه منم معضلی بود ترک گوشی بخاطر همین اومدم برنامه جذابی که باعث میشد من برم به سمت گوشی رو پاک کردم و به قولی چندین دقیقه از خودم دورشون کردم از طرفی الان که میرم سمت گوشی یا درسیه یا جواب دادن به دوستام♥️💫
سلام اسرا جان
امیدوارم حالت عالی باشه
خیلی ممنون که با بهارمن همراهی و برای بهبود فردی خودت تلاش میکنی
شاد باشی
سلام
یکی دیگه از راههایی ک میتونیم کمتراز گوشی استفاده کنیم اینه برنامه هایی ک ازش استفاده میکنیم رو یا محدود کنیم یا حذف
با اینکار کمتر سراغ گوشی میریم
یا اینکه میتونیم برا خودمون ی برنامه ریزی کنیم ک فلان ساعت تا فلان ساعت من حق استفاده از گوشیو دارم
یا جز موارد ک کار ضروری داریم با گوشی دیگه سراغ گوشی نریم و وقتمون رو روی ی کار دیگه بزاریم
ممنون از بهار من
سلام زهرا جان
امیدوارم با عملگرایی نسبت به راهکارها به اهدافت برسی
شاد باشی
وقت بخیر آقای حامدی
خیلی مطلب به روز و مفیدی بود
و چقدر همه ی ما نا خواد آگاهانه درگیر این اعتیاد هستیم متاسفانه
یکی از راه های دیگه هم خاموش کردن اینترنت گوشی هست
و یا دور کردن مودم وای فای از محل استراحت
این تجربه شخصی هست
خیلی خوب بود این مقاله خسته نباشید
سلام حمیده جان
خیلی خوشحالیم که برای وقت خودت اهمیت قائلی
شاد و تندرست باشی
سلام ، مقاله بسیار مفیدی بود
خدا را شکر میکنم که هیچکدام از علائم اعتیاد به گوشی را ندارم
داخل ویدئو پرسیدید که ایا شما هم جز افرادی هستید که اخر شب آخرین چیزی که چک میکنن موبایلشونه!
من به شخصه واقعا اخرین چیزی که چک میکنم گوشیم هست و با این مقاله به این پی بردم که باید با استفاده از این هفتا گام برای خودم یه 24 ساعت بهتری بسازم
ممنونم ازتون که با مقاله های خوبتون مارو آگاه تر میکنید به زندگی.
سلام وقت به خیر
اعتیاد به گوشی از فراگیرترین مشکلاتی است که امروزه در جامع رواج دارد اعتیاد وابستگی به انجام کاری است که انجام ندادن آن باعث استرس ، ضعف و تشویش در ما می شود و انجام دادن آن باعث می شود که ما آرام و قرار بگیریم و به همین دلیل است که هر روزه این کار را انجام می دهیم.
اعتیاد به گوشی خلاقیت را در ما از بین می برد و هزاران هزار مشکل دیگر را در پی دارد.
از راهکارهای خوبی که در این مقاله به آن اشاره شد : باور به اعتیاد در خود ، مصمم در یافتن راهی برای ترک آن ، عدم دسترسی به ابزار اعتیاد ، کاربرد تکنولوژی در ترک آن ، یافتن جایگزینی برای ترک آن و خودآگاهی که همه ی این ها باعث ترک اعتیاد و مقابله با آن میشود.
ممنون از لطف شما
خسته نباشید آقای حامدی
کرونا وابستگی رو به گوشی چند برابر کرد ولی ممنون از شما بابت راهکار هایی که در مقاله ارائه داده بودین
من روش های زیادی رو امتحان کردم ولی هیج کدوم مثل دور کردن گوشی تاثیر نداشت چون به طور کلی فراموشش میکردم و میتونستم کارهای دیگه ام رو به نحو احسنت انجام بدم
سلام و خداقوت فاطمه جان
امیدوارم که حالت عالی باشه
مطمئن باش که میتونی با تلاش و پشتکار استفاده خودت رو محدودتر کنی
سلامت باشی
بله دقیقا این روش ها فوق العاده بود. برنامه detox هم من نصب کردم خیلی خیلی راضیم و کمتر وقتم تلف میشه پای گوشی و ممنون از برنامه های خوبی که معرفی کردید😍
سلام زهرا جان
خیلی خوبه که عملگرایی دارید
موفقیت شما آرزوی ماست
سلام و وقتتون بخیر، خیلی ممنون بابت مقاله بسیار مفیدتون.بنده و بسیاری از هم جوانان
دیگر، درگیر همین مشکلات اعتیاد به گوشی هستیم و مقالتون خیلی کمکمون کرد و ممنون ازتون
سلام و عرض ادب مطالعه این مقاله در رابطه با موضوع ترک اعتیاد به گوشی ، میتونم بگم در بهترین زمان ممکن برام باعث شد دغدغه این روز ها مو بتونم حل کنم ، ۷ راه کار که فقط با اجرایی کردنش به این درک می رسید که میبیند که اوضاع بهتر شده نسبت به قبل در هر صورت مچکرم از مطالعه مقاله لذت بردم و بسیار مفید و کاربردی بود .
درود و خسته نباشید ب استاد حامدی عزیز 😍 در جواب سدال ویدیو ک باید بگم بله من واقعا ب گوشی اعتیاد دارم و از صبح ک بیدار میشم تا اخرین لحظه قبل از خواب گوشیم دستمه ولی اون نکته ای ک بابت سرگرم بودن گفتین دقیقا برای من صدق میکنه من وقتی کار و برنامه زیاد داشته باشم و سرگرم باشم اصن ب گوشی فکرم نمیکنم و یجوریایی تامیای بیکاری رو با گوشی پر کردم ک باعث اعتیاد من بهش شده .
به نظر من دوتا از موارد دیگری که با حذف آنها میتوانیم اعتیاد خودمان را به گوشی کمتر کنیم این هست که اول مخاطبین و پیج ها و رسانه هایی را که دنبال میکنیم را مرور کرده و پیج ها و رسانه های زردی را که اخبار و اطلاعات بی فایده وارد ذهن ما میکنند را حذف کنیم تا اولا اعتیاد به وب گردیمان کمتر شود و دوما مغزمان با اطلاعات بی فایده و عکس ها و فیلم های بی ارزش پر نشود .
دومین موردی که حائز اهمیت است حذف افراد و یا دوستانی است که اطلاعات بیهوده و یا سخن های نابجا و پوچ بکار میبرند و هیچ کمکی به پیشرفت در هیچ زمینه ای از زندگیمان به ما نمیکنند.
در پایان خیلی ممنون هستم بابت آموزش های عالی استاد عزیز و گرانقدرم جناب حامدی🌹🌹
سلام و عرض ادب
امروزه ما استفاده زیادی از گوشی همراه میکنیم که ميتونه آسیب هم به ما برسونه
این نکات ارزشمند برای ترک بیش از حد بسیار مفید است
سایلنت کردن گوشی به خودم بسیار کمک کرده
ما برای ساخت آینده خودمون باید در استفاده از تکنولوژی راهکارهای درستی پیش ببریم تا به بهترین نقطه قله برسیم ❤️
همه ما ۲۴ ساعت وقت داریم و چطور اسفاده کردن از اون ۲۴ ساعت تایین میکنه ما چطور آدمی قراره بشیم پس نباید با اعتیاد به گوشی جلوی ساخت آینده قشنگمون رو بگیره و راهکار های این مقاله هم بسیار کمک کننده بود تو این زمینه 🌱❤
سلام خسته نباشید و خداقوت مقاله خوبی بود چون بیشتر مردم از این مشکل برخوردار هستند دمتون گرم 💕😊
سلام وقت بخیر خدمت شما
تکنولوژی بیشترین زمان زندگی ما رو به خودش اختصاص داده و ما باید با هوشیاری تایم استفاده از آن را کنترل کنیم
عالی بود مثل همیشه
واقعا راهکار ها عالی بود و مهم تر از این گام ها تلاش و کوشش و پشتکار است
قطعا خواستن توانستن است
من خودم فکر میکردم فقط آدم میتونه به مواد اعتیاد داشته باشه در حالی که عادت های زشتی که داریم اعتیاد محسوب میشن😶🤦♀️
مقاله های استاد واقعا بینظیره حرف نداشت 👌
هم تکنیک های فوق العادشو یاد گرفتم هم انگیزه گرفتم
برای رسیدن ب اهداف راه بن بستی وجود نداره همون طوری که در مقاله گفته شده یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت
باید عملگرا باشیم و با کوشش و تلاش ب هرچیزی میشود رسید 🌹🌹
سلام
مقاله ی ترک از گوشی به نظر من یکی از بهترین روش برای دوری از تنبلی و اعمال کاری است که ما میتوانیم با سایلنت و بی صدا گذاشتن کوشی کنجکاوی را نسبت به اعلان ها کم کنیم
و همچنین استفاده از برنامه ریزی صحیح برای کار و مطالعه باعث میشود که بیکار نشویم و سراغ گوشی که باعث ارتباط های ناموثر و غلط میشود جلوگیری کنیم
بعد یک سوال اپلیکیشن هایی که معرفی کردید در مجا قرار دارند.
سلام
برنامه های مفیدی معرفی کرده بودید
استفاده از تنبلی جالب بود
((یکی از دلایل اعتیاد به گوشی کم هزینه بودن بیشتر سرگمیهایش است))
*ممنون*
من امروز تلاش میکنم این راه کار انجام بدم تا بتونم به گوشی اعتیاد ترک کنم
سلام و درود سارای عزیز
انشالله که حالت عالی باشه
رو کمک بهار من حساب کن و مطمئن باش که موفق میشی
شاد و سلامت باشی
سلام استاد حامدی ممنون از نکات خوبتون
مثل همیشه عالی بود🙏🏼🌹
سلام زهرا جان
ممنون از شما که ما رو همراهی میکنید
موفق باشی
سلام استاد حامدی🌱
ممنونم بابت اطلاعات ارزشمندتون 🙂
استفاده از موبایل قبل از خواب توی کیفیت خواب تاثیر داره؟🥲
سلام و درود حبیب عزیز
ممنون که برای خودت و بهبود فردی خودت اهمیت قائلی
کاملا درسته و حداقل یه ساعت قبل از خواب بهتره که از گوشی همراه استفاده نکنید
سلام وقتتون بخیر ،متشکرم بابت مطلب فوق العاده اتون😍🌹
راجب قسمت اول مقاله: مغز دوست داره ما همیشه حالمون خوب باشه اگر استفاده از گوشی باعث ترشح دوپامین بشه.. زمان هایی که ناراحت و بی حوصله ایم باعث میشه مغزمون برای حال خوب مارو به سمت گوشی بکشونه
به نظر من برای رفع این اعتیاد میتونیم لیستی از کار های خوب و مفید که حالمون رو خوب میکنه یادداشت کنیم و از اون ها استفاده کنیم.
گوشی واقعا مارو از اهدافمون دور میندازه و حتی استفاده در شب باعث میشه که ما یک خواب راحت رو از خودمون دور کنیم…و درطول روز بعدی کسل باشیم..
خوشحالم که با بهار من اشنا شدم تا بتونم نسبت به اعمال که بهشون آگاهی ندارم علم پیدا کنم و رفعشون کنم😍
برای افرادی که با بازی با گوشی دوپامین ترشح میشه اگه یه جایگزین برای گوشی پیدا کنند و اون رو انجام بدن باز اون دوپامین ترشح میشه ؟
بهتر بود این رو بصورت یک پادکست ضبط کنید
اینطوری بازخورد خیلی بیشتر میشد
لطفا سعی کنید مقالات رو پادکست بسازید با تشکر🌹🌹
سلام ابوالفضل عزیز
ممنون از پیشنهادتون
سعی میکنیم اینکارو انجام بدیم
ممنون از بازخوردتون
مطالبتون عالیه
واسه کسایی مثل من که کنکور دارن ولی وابستگی به گوشی دارند خیلی به درد بخور هست
من از قدم چهارم استفاده کردم خوب بود تونستم تایم استفاده از گوشی کنترل کنم
قطع کردن نوتیفیکیشن های اپ های موبایل یه نکته خیلی خوب و ظریفی بود 👌
های مرسی دوبارع مقاله های مفید میدید بخونیم🎈من خودم هم مقاله و خوندم هم آپ ها رو نصب کردم خیلی مفید و ارزش مند بودن برام🙃✌🏻امیدوارم از آپ ها بتونم نهایت استفاده بکنم👣
سلام وقتتون بخیر
گام پنجم یعنی دور از دسترس قرار دادن گوشی روی من خیلی جواب میده.مقاله مفید بود.چندتا از راهکارهارو هنوز امتحان نکردم ولی حتما به کار میگیرمشون.ممنون⚘
متاسفانه این روز ها اعتیاد به تلفن همراه خیلی زیاد شده است و خیلی از این اعتیاد رنج میبرن
چون وقتی ما به گوشی اعتیاد داشته باشیم به راحتی نمیتونیم به کارهای مهم و دیگر خودمون برسیم و دائم حواسمون پرت گوشی میشه و به هر بهانه ای که شده دوباره سراغش میریم
اما اگه هممون روش های ترک اعتیاد به گوشی رو یاد بگیریم و بهشون عمل کنیم میتونیم این اعتیاد رو از بین ببریم
راهکار های گفته شده مفید و کارآمد بودن اما لازمه اون خاستن و عمل به اون ها است
تا بتونیم نتیجه مطلوبی بگیریم
سلام و شب و وقت تون بخیر
تشکر بابت مقاله
سلام بازم خیلی ممنون از مقاله خوبتون ،راهکارای خوبی روگفتین
من یکم به گوشی اعتیادد دارم سعی می کنم از امروز این راهکاراروعمل کنم وبه خواهربرادرم که خیلی اعتیاد دارن به گوشی ،میگم که ازین راهکارها استفاده کنم اما باید ارادمون خیلی قوی باشه
باسلام وعرض ادب خدمت استاد گرامی
مقاله راهکارهایی برای ترک اعتیاد به موبایل بسیار کاربردی بود. ۱) در اولین قدم باید باور کنیم که به موبایل اعتیاد پیدا کرده ایم وبه دنبال راهی برای ترک آن باشیم ۲)خواستن ۳)خودآگاهی ۴)استفاده از خودتکنولوژی برای ترک خودش ۵)دور کردن گوشی از دسترس ۶)سایلنت کردن گوشی ۷)پیدا کردن یک جانشین قدرتمند بسیار سپاسگزارم که چنین آموزش های مفیدی را در دسترس همگان قرار داده اید .
سلام مقاله مطالعه شد بسیار کاربردی بود بنظرم اینکه شما به ما کمک میکنین در ترک اعتیاد به گوشی و عرصه های دیگه در رشد فردی خودمون یک نکته مثبت از تیم عالی بهار من است💚
بشدت به این مقاله نیاز داشتم ممنونم استاد
ممنون از وقتی که میگذارید و این مقاله های مفید و کاربردی را در اختیار ما قرار میدهید از شما و تیم فوق العاده تون ممنونم 🌹
واقعا مقاله تون عالی است ترک یا به حداقل رساندن استفاده از گوشی خیلی مهم است چون که اعتیاد به گوشی وقت زیادی از ما میگیرد
وقت درس خواندن
وقت کارهای مهم
و…
ممنونم بایت مقاله عالی و بی نظیر تون
سلام عالی بود مقاله💎
من میدونم که به گوشی همراه اعتیاد دارم و سعی میکنم کم کم اعتیاد رو کنار بگذارم چون هیچ کاری نشد نداره 🙂🔥
سلام،
اعتیاد یه نوع وابستگی هست به انجام کاری، تکرار فرایند، مصرف ماده خاص و …. .
گام های ترک اعتیاد به گوشی:
۱. باور به داشتن اعتیاد
۲. خواستن
۳. خودآگاهی
۴. استفاده از خود تکنولوژی برای ترک
۵. دور از دسترس کردن گوشی
۶. سایلنت کردن گوشی
۷. پیدا کردن جانشین قدرتمند و جذاب
خداقوت❤🌸🍃
سلام خیلی ممنون بابت مقالها
من در این مقاله با هفت گام اشناشدم برای ترک اعتیاد گوشی
۱.باور داشتن به اینکه به گوشی اعتیاد داریم
۲.خواستن
۳.خود اگاهی
۴.استفاده از خود تکنولوژی برای ترک
۵.دور از دسترس کردن گوشی
۶.سایلنت کردن
۷.پیدا کردن جانشین و قدرتمند و جذاب
با سلام عالی بود خواستن توانستن است اگر راهی پیدا نکنیم یه راهی بسازیم خیلی ممنون بابت نوشتن مقاله مفید و آموزنده کاش یه مقاله ای هم راجب ترک اعتیاد به تلویزیون مینوشتید خسته نباشید خدانگهدار
استاد الان همه اعتیاد دارن کیو درمان کنیم
مقاله خیلی خوب بود. من تقریبا تمام اینکار ها رو کردم لما باز موفق نبودم. علت آن هم همان گام هفتم این مقاله ست. متاسفانه در اوقات آزاد خود به سراغ گوشی می روم که این پدیده اصلا خوب نیست.
امیدوارم بتوانم با راهکار های پیشنهادی شما این اعتیاد را درمان کنم
😍👏👏👏
اولین ومهمترین دلیل خواستن است💫
سلام آقای حامدی خسته نباشید
به نظر من خواستن از مهمترین عوامل ترک اعتیاد به گوشی هست چون تا وقتی چیزی رو نخوایم اتفاقی صورت نمیگیرد
سلام، راهکارهایی که واسه ترک اعتیاد گوشی دادین عالی بودن
خداقوت به شما استاد حامدی عزیز 🌹
راهکارهای ارائه شده مقاله فوق العاده بودن …خدا قوت
سلام و درود 🌸🌸
مقاله عاالی بود
متاسفانه خیلی از افراد اعتیاد به تلفن همراه دارن و اگه این این اعتیاد رفع بشه قطعا خود اون فرد و جامعه پیشرفت چشمگیری میتونه داشته باشه
ممنون از مطااب خوبتون 🦋
خداقوت 🧿
عالی بود
سلام علیکم خسته نباشید عالی بود
سلام خیلی عالی بود ممنون از شما که با نوشتن این مقاله سعی دارید در بهتر شدن حال و زندگی ما و ترک اعتیاد به گوشی موبایل به ما کمک کنید خیلی ممنون خسته نباشید خدانگهدار
خیلی ممنون از آگاهی رسانی و مطالب خوبتون.دانستن حتی چند تا از نکات مقاله تون تاثیر زیادی داشت افزون بر تاثیر کلی و مفهوم مقاله. مرسی
سلام الهه جان بازم گل کاشتی … بازمیه مقاله کاربردی ومفید وممنون که نیازهای نا رو شناسایی وبراش راه حل پیدا می کنید … این کار خلاقانه جای تقدیر داره ممنونم ازت بابت اینهمه مطالب خوب و ارزشمند امیدوارم بتونیم تو زندگی واقعی پیادشون کنیم