از چه نوع ارتباط هایی باید فرار کرد؟

داشتن ارتباطات گسترده در عصر امروز یکی از اصولی است که هر فرد در هر جایگاه و سمتی که هست باید داشته باشد تا بتواند به موفقیت برسد. ارتباطات کمک دهنده فرد به سوی موفقیت هستند اما چه ارتباطی؟ آیا تمام ارتباطات و ارتباط در هر سطحی و با هر فردی مفید و یاری رسان است؟ از چه نوع ارتباط هایی باید فرار کرد؟ ارتباط سالم و سودمند کدام است؟
ارتباطات مهمترین رکن و برگ برنده افراد در عصر امروز محسوب میشوند. اینکه چگونه با هر فرد برخورد کنیم و ارتباط بگیریم نکتهای بسیار مهم و جدی محسوب میشود. اینکه در جامعه و در جایگاهی که هستیم چگونه با فرد مخاطب و مقابلمان ارتباط برقرار کنیم. اگر در جایگاه یک استاد قرار داریم چگونه با دانشجو برخورد کنیم و نوع برخوردمون با او چگونه باشد، اگر در جایگاه فروشنده هستیم چگونه با مشتریهایمان برخورد کنیم که دوباره برای خرید به ما مراجعه کنند و از خریدشان رضایت کافی داشته باشند و… .
در این مقاله قرار است به سئوالات زیر پاسخ دهیم:
- مهارت ارتباط به چه معناست؟
- چرا باید با دیگران ارتباط برقرار کنیم و مهارت ارتباط را در خودمان تقویت کنیم؟
- از چه نوع ارتباطهایی باید فرار کرد؟
مهارت ارتباط به چه معناست؟
هر گونه مهارتی که شما را در تعامل با دیگران قرار دهد مهارت ارتباطی نامیده میشود. ارتباطات شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن، همدلی با دیگران و … میشود. ارتباط میتواند به هر صورتی شکل بگیرد مثلا ارتباط چشمی، ارتباط مجازی، ارتباط حضوری و… به طور کل هر آنچه که سبب تعامل با افراد دیگر شود مهارت ارتباطی نامیده میشود.
چرا باید با دیگران ارتباط برقرار کنیم و مهارت ارتباط را در خودمان تقویت کنیم؟
به طور کل جوهره انسان اجتماعی است. انسانها هیچ زمان نتوانستهاند بدون تعامل همدیگر زندگی کنند و کیفیت زندگی مطلوبی داشته باشند. انسانها حتی اگر تمام تلاش خود را به کار بگیرند باز در نهایت به یکدیگر نیازمندند و اگر با یکدیگر تعامل نداشته باشند سرانجام به امراض گوناگون جسمی و روحی دچار میشوند همچون در خودماندگی، ناامیدی، تنهایی، افسردگی اساسی و … .
حتی در زمان انسانهای نخستین هم انسانها به صورت اجتماع و قبیلهای زندگی میکردند تا توانستند زنده بمانند و زندگی کنند و از خطر حیوانات درنده و وحشی در امان بمانند. بعدها هم تعامل به شکلی دیگر رواج داشته مثلا تبادل کالا به کالا. خلاصه نمیتوان کسی را یافت که به انسان دیگری محتاج نباشد حالا فرق ندارد در چه سطح، سمت یا جایگاهی قرار داشته باشد.
در روزگار امروز در هر جایگاهی که باشیم نیازمند تعاملات و ارتباطات هستیم تا به موفقیت برسیم، منظور از ارتباطات صرفا رانت و پارتی نیست مثلا فرض کنید که شما استاد دانشگاه یل معلم باشید اگر نتوانید با دانشآموز یا دانشجوی خود ارتباط برقرار کنید چگونه موفق میشوید؟
برای خواندن مقاله چگونه دوست پیدا کنیم و دوست داشتنی باشیم و اطلاعات بیشتر درباره ایجاد ارتباط و قوی کردن ارتباطات خود روی لینک زیر کلیک کنید!
((چگونه دوست پیدا کنیم و دوست داشتنی باشیم))
از چه نوع ارتباط هایی باید فرار کرد؟
با اینکه ارتباطات برای انسانها ضروری و سودمند محسوب میشوند اما ارتباطات به دو نوع هدفمند یا سودمند و یا بی هدف و مصر تقسیمبندی میشوند. صرفا هر نوع ارتباطی سبب پیشرفت و موفقیت افراد نمیشود بلکه برخی ارتباطات ما را از اهداف اصلی مان دور میکند به همین دلیل دانستن اینکه با چه کسی و چگونه ارتباط برقرار کردن مهم و بولد میشود.
قبل از ایجاد هر تعامل و ارتباطی باید به این موضوع بپردازیم که باید از چه نوع ارتباط هوایی فرار کرد. اگر این موضوع تا به الان برایتان کم اهمیت بودن یا از اهمیت آن مطلع نبودید تا ادامه این مقاله با ما همراه شوید.
اولین ارتباطی که باید از آن فرار کرد: افرادی که شما را از هدفتان دور میکنند
فرض کنید شما یک هدف والا در زندگیتان دارید که علاقهمند و مصر هستید تحت هر شرایطی به آن دست پیدا کنید و با کسی ارتباط میگیرید که هیچ هدفی در زندگی ندارد و بی هدف پیش میرود هر زمان که بخواهد به تفریح و گردش میرودیا در خیابانها این طرف و آن طرف میرود متقابلا هر زمان که بخواهد جایی برود شما را وسوسه کرده و به همراه خود میبرد به نظر شما با چنین شرایطی شما به هدف خود دست پیدا میکنید؟
یک جمله معروف هست که میگوید:«اگر میخوای کسی رو بشناسی به اطرافیانش نگاه کن» انسانها پس از مدتی به افرادی شبیه میشوند که بیشتر از سایرین با آنها در تعامل بودهاند پس باید در انتخاب چهار نفری که بیشتر از سایرین با آنها در تعاملید دقت لازم را داشته باشد.
دومین ارتباطی که باید از آن فرار کرد: ارتباط با افراد ناهمخوان با عقاید شما
انسانها باید افراد همسو از لحاظ عقیده و افکار خود را برای ارتباط و تعامل بیشتر برگزینند. فردی که از نظر اعتقادی با ما متفاوت است افکار و عقاید ما را به همان سویی میبرد که خودش میخواهد و این گونه ما آزادی عقیده و تفکر نخواهیم داشت و این در دراز مدت آسیب رسان است.
سومین ارتباطی که باید از آن فرار کرد: ارتباط با افراد پایینتر از خودمان
ارتباط موثر ارتباطی است که سبب پیشرفت و ارتقای ما میشود. ارتباط با فردی که از نظر جایگاه رشدی، تحصیلی، اجتماعی، جایگاهی، تعاملی و … پایینتر از خودمان باشد حامل هیچ رشدی برای ما نمیباشد بلکه در بعضی شرایط سبب نزول ما از شرایطی که در آن بودیم هم میشود. پس سعی کنید همیشه با افرادی ارتباط بگیرید که حتی اگر شده یک سطح بالاتر از شما باشند.
مهارت ارتباط به چه معناست؟ چرا باید با دیگران ارتباط برقرار کنیم و مهارت ارتباط را در خودمان تقویت کنیم؟ از چه نوع ارتباطهایی باید فرار کرد؟ ارتباط موثر به چه معناست؟ آیا ارتباط همیشه سودمند است؟ کدام ارتباطات مضر هستند؟ امیدواریم مقاله فوق، در توسعه و بهبود فردی شما موثر بوده باشد. با بهارمن به بهار زندگیتان نزدیک شوید. شاد و سلامت باشید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
1 نظر
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
از وقتی که مقالتون رو مطالعه کردم نسبت به انسان های دور برم بیشتر توجه میکنم و با هرکسی ارتباط دوستی برقرار نمیکنم
با تشکر ازشما