11 کلید چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟
چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ با هزینههای زیاد اقتصادی باید برای استقلال مالی خود برنامه داشته باشید و برای پیدا کردن شغل مناسب، سخت تلاش کنید. انتخاب شغل و کسب درآمد و پساندازکردن کار آسانی نیست. ما در این مقاله نکات مهم آموزش استقلال مالی را به شما خواهیم گفت تا بتوانید از وابستگی مالی به دیگران رها شوید و به پس انداز و سرمایه مالی خوب برسید.
در این مطلب به سؤالات زیر پاسخ دهید:
- فواید استقلال مالی چیست؟
- چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟
- مهارت بودجه بندی چیست؟
- قانون بودجه 50/30/20 چیست؟
فواید استقلال مالی
متأسفانه، بسیاری از افراد درباره استقلال مالی خود بسیار کوتاهی میکنند. حتی بدون شرایط اضطراری مالی گاه به گاه، افزایش بدهی به دلیل خرج بیش از حد میتواند نگران کننده باشد. هنگامی که یک بحران بزرگ مانند یک بیماری و خراب شدن خودرو و… به طور کامل همه برنامهها را مختل میکند، چالشهای مالی میتواند برنامه و اهداف ما را به تأخیر بیندازد.
چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ بهارمن با نکات استقلال مالی مهارت پساندازکردن و حل مسئله مالی را به شما خواهد آموخت. مشکل تقریباً برای همه اتفاق میافتد، اما این 8 عادت میتوانند شما را در مسیر درست قرار دهند.
استقلال مالی یعنی چی؟
مستقل بودن از نظر مالی به معنای داشتن درآمد، پسانداز یا سرمایهگذاری کافی برای زندگی راحت و انجام تمام تعهدات خود بدون اتکا به چک است. این هدف نهایی یک برنامه مالی بلندمدت است. بهارمن مطالعه مقاله شغل مناسب برای دختر جوان را به شما پیشنهاد میکند.
چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟
1. چگونه اهداف مالی تعیین کنیم؟
چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ چه اهدافی در زندگی دارید؟ برای رسیدن به آنها چگونه مدیریت مالی داشته باشیم شما باید در مورد درآمد، خرج و مخارج و پس انداز و… مشخص کنید. هرچه اهداف شما دقیقتر باشد، احتمال دستیابی به آنها بیشتر است. این سه هدف را بنویسید:
- آنچه سبک زندگی شما نیاز دارد
- چقدر باید در حساب بانکی خود برای این هدف داشته باشید؟
- مهلت پس انداز این مبلغ تا چه زمانی است؟
در مرحله بعد برای رسیدن به اهداف خود برنامه ریزی کنید و به دنبال منبع درآمد و شغل باشید. تمام مبالغ و مهلتها را بادقت یادداشت کنید و دفتر برنامه ریزی خود را در جلوی چشم قرار دهید.
2. مهارت بودجه بندی چیست؟
تهیه بودجه ماهانه بهترین راه برای تضمین پرداخت تمام قبوض و پس انداز در مسیر درست است. همچنین این یک روال منظم است که اهداف شما را تقویت میکند و عزم شما را در برابر وسوسه ولخرجی تقویت میکند.
قانون بودجه 50/30/20 چیست؟ 50 درصد از درآمد خود را به نیازها، 30 درصد را به خواستهها و 20 درصد را به پس انداز و بازپرداخت بدهی اختصاص دهید. این روش یک برنامه منظم برای پس انداز کردن در بلندمدت است. چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ با روش 50/30/20 میتوانید به استقلال مالی برسید.
3. پرداخت بدهیها
وامهای سنگین و بدهیهای زیاد سمی برای استقلال مالی هستند. برای پرداخت بدهیهای خود زمان مقرری را مشخص کنید تا فراموش نشود و تا آن تاریخ هزینه آن را فراهم کنید. چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ با استراتژی های بدهی میتوانید چالش های مالی خود را حل کنید.
استراتژی بدهی
وقتی لیستی از بدهیها را در طول ماه دارید، عاقلانه است که قبل از هر پس اندازی بدهیهای خود را پرداخت کنید. چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ پرداخت بدهیها در یک اولویت مهم برای رسیدن به استقلال مالی در زندگی است.
ابتدا بدهیهای بزرگتر را پرداخت کنید، زیرا این قبوض در طول زمان بیشترین هزینه را برای شما خواهد داشت و بعد بدهیهای کوچکتر را پرداخت کنید. استراتژی بدهی شما هرچه که باشد، پرداخت به موقع تمام صورت حسابها را در اولویت قرار دهید تا بتوانید اعتبار خود را حفظ کنید.
بهارمن مطالعه مقاله «راههای استقلال مالی» را به شما پیشنهاد میکند.
4. چگونه پس انداز کنیم؟
یک حساب پس انداز باز کنید و ماهانه مقدار معینی واریز کرده و دست به آن نزنید. چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ این کارت پس انداز شما باید با کارتهایی که هزینهها و خریدهای خود را انجام میدهید فرق داشته باشید و متمایز باشد تا وسوسه خرجکردن آن به سراغتان نیاید.
بهارمن مطالعه مقاله چگونه پولدار شویم را به شما پیشنهاد میکند.
5. سلامت شما، سرمایه شماست
آیا میدانستید که مراقبت از سلامت جسمانی میتواند تأثیر مثبتی بر سلامت مالی شما داشته باشد؟ متأسفانه، اگر به حفظ سلامتی خود توجه نکنید، میتواند بر اهداف مالی شما تأثیر منفی بگذارد.
برای مثال، اگر شرکت شما روزهای مرخصی محدودی دارد، اگر از مرخصی با حقوق استفاده کنید و همچنان نیاز به غیبت داشته باشید، ممکن است درآمد خود را از دست بدهید و یا وضعیت نامناسب سلامتی ممکن است شما را مجبور به بازنشستگی کند قبل از اینکه آماده شوید و درآمد ماهانه کمتری نسبت به آنچه انتظار داشتید برایتان به ارمغان بیاورد.
چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ از جنبه مثبت، با مراجعه منظم به پزشکان، دندانپزشکان و سایر ارائه دهندگان مراقبتهای بهداشتی و پیروی از توصیههای مربوط به هر مشکلی که پیش میآید، میتوانید سرمایه گذاری اساسی در سلامت جسمی و مالی خود داشته باشید. بسیاری از مسائل پزشکی را میتوان با تغییرات اساسی در سبک زندگی، از جمله، پیشگیری یا مدیریت کرد.
بهارمن مطالعه مقاله «اشتغال زنان و استقلال مالی» را به شما پیشنهاد میکند.
6. آموزش و مشاوره مالی
تغییرات مربوطه در قانون مالیات را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که از تغییرات مطلع هستید. با اخبار و تحولات مالی در بازار سهام همراه باشید و در تنظیم سرمایه گذاری خود هوشیار باشید. دانش همچنین بهترین دفاع در برابر کلاهبردارانی است که با اسم سرمایه گذاری سریع و… افراد ناآگاه را فریب میدهد.
7. حفظ دارایی
مراقبت خوب از اموال باعث میشود همه چیز از ماشین و خانه گرفته تا کفش و لباس دوام بیشتری داشته باشد. خوب نگهداری کنید تا هزینه تعویض یا تعمیر کمتری را بدهید و سرمایه خود را حفظ کنید.
بهارمن مطالعه مقاله «بهترین شغل برای زنان خانه دار» را به شما پیشنهاد میکند.
8. چرا صرف جویی کنیم؟
سبک زندگی خود را اصلاح کنید و به دنبال صرفه جویی در هزینهها باشید. لیستی از خرجهای ماهانه خود بنویسید و آمار خرجهای بیهوده و غیرضروری را به دست آورید. به سادگی یاد بگیرید بین چیزهایی که نیاز دارید و چیزهایی که میخواهید تمایز قائل شوید و سپس تنظیمات کوچکی انجام دهید که دستاوردهای بزرگی برای استقلال مالی شما ایجاد میکند.
چقدر پول نیاز دارم تا از نظر مالی مستقل باشم؟
مقدار پولی که برای رسیدن به استقلال مالی نیاز دارید به اهداف شما بستگی دارد. در ابتدای کسب و کار و درآمد خود انتظار یک زندگی باثبات مالی نداشته باشید. بلند پرواز نباشید و به دنبال یک دفعه پولدار شدن نباشید. برای پولدار شدن باید برنامه ریزی بلند مدت کنید. سعی کنید در هر وضع مالی که هستید، هزینههایتان کمتر از درآمدتان باشد.
سخن پایانی چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟
با برنامه ریزی مالی، پس انداز و بودجه بندی میتوانید به چالش چگونه استقلال مالی داشته باشیم؟ پاسخ دهید و پیشرفت مالی، درآمد و سرمایه گذاری برسید و پولدار شوید. شاد و موفق باشید.
همچنین پیشنهاد می کنیم از سایر مقالات استقلال مالی هم دیدن بفرمایید.
1 نظر
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
کمک کننده بود مطالب♥️