آموزش برنامه ریزی+9 تکنیک برنامه ریزی هفتگی
اگر دوست دارید آخر هفتهها تعطیلات خود را با خیال راحت بگذرانید و کار و تفریح خود را باهم پیش ببرید؛ برنامه ریزی هفتگی به شما کمک میکند تا به مدیریت زمان و افزایش عملکرد برسید و یاد بگیرید چگونه کارهای خود را اولویتبندی کنید. داشتن برنامه ریزی هفتگی به برقراری تعادل بین کار و زندگی کمک میکند. در این مقاله با تکنیک های برنامه ریزی هفتگی و چالش های بی برنامگی آشنا میشویم.
در این مطلب به سؤالات زیر پاسخ خواهیم داد:
- چگونه دفتر برنامه ریزی داشته باشیم؟
- برنامه ریزی هفتگی چیست؟
- تکنیک های برنامه ریزی هفتگی چیست؟
- مزایا و معایب بی برنامگی چیست؟
- آموزش برنامه ریزی افراد موفق چگونه است؟
- چگونه برنامه ریزی سالانه کنیم؟
مهارت برنامه ریزی
روزهای زندگی هر چه بیشتر پیش میرویم و تلاش میکنيم و به پيشرفت هایی هم میرسیم، شلوغ تر ميشود. ممکن است در ازدحام کارها و قرار هاي مختلف، بخشي از وظايف خود را به درستي انجام ندهيم. انسان هاي مسئوليت پذير اما با مهارت برتامه ريزي کارها و وظايف خود را مديريت ميکنند.
اگر اصول برنامه ریزی را یادبگیرید به اهداف کوچک و بزرگ خود خواهید رسید. این مهارت مهم نظم را به زندگی شما هدیه میکند. در برنامه ریزی باید بدانید که داشتن یک دفتر یا نوت گوشی و یادداشت کردن ضروری و مهم است. با نوشتن می توانید بهتر همه چیز را به ذهن بسپارید و اگر فراموش کردید بتوانید مجددا برای خود از روی لیست یادآوری کنید. ما به شما برای کسب مهارت برنامه ریزی و یادگیری اصول برنامه ریزی هفتگی کمک خواهیم کرد.
بهارمن مطالعه مقاله «برنامه ریزی سالانه» را به شما پیشنهاد میکند.
برنامه ریزی هفتگی
وقتی یک هفته را بدون برنامه ریزی پشت سر میگذارید، اضطراب و استرس گریبان آدم را میگیرد و آب خوش از گلوی آدم پایین نمیرود. اگر کاری را شروع کنید که تصور دقیق از مراحل و زمانبندی انجام آن ندارید معلوم نخواهد شد که چند ماه زمان ببرد تا بتوانید به پایان برسانید. برای دوری از استرسهای غیرضروری و تنشهای ناخواستهای که کارهای بیبرنامه ایجاد میکنند، توصیه میکنیم برای خود برنامه ریزی هفتگیی داشته باشید.
وقتی هفته خود را از قبل برنامه ریزی میکنید، زمان و فضای کافی برای طراحی برنامهای در اختیار خواهید داشت که شما را به سمت رسیدن به خواستههایتان سوق میدهد. در زندگی شخصی یا مسائل کاری شما تلاش میکنید در آن پیشرفت کنید، برنامه ریزی هفتگی به شما کمک میکند تا به هدف خود برسید.
تکنیکهای برنامه ریزی هفتگی
1. برنامه ریزی بلندمدت
اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که اهداف سالانهای را که برای خود تعیین کردهاید مرور کنید. سپس به اولویتها و برنامههای ماهانه بروید و رویدادها یا قرار ملاقاتهایی را که باید برای آن برنامهریزی کنید، یادداشت کنید. برای داشتن یک برنامه ریزی موقت هفتگی این مرحله لازم نیست اما برای داشتن یک برنامه ریزی منظم و مدوام لازم است برنامه ریزی بلندمدت سالانه و ماهانه داشته باشید.
بهارمن مطالعه مقاله «3 گام موثر در برنامه ریزی ماهانه» را به شما پیشنهاد میکند.
2. دفتر برنامه ریزی
داشتن یک دفتر که هر روز با درج تاریخ و نام هفته کارهایتان را یادداشت کنید و پس از انجام آنها تیک بزنید در برنامه ریزی هفتگی بسیار کاربردی است. این کار اولویتها و کارهای کوچک و بزرگ را به خاطرتان میآورد و از فراموشی و حواسپرتی جلوگیری میکند. ما به شما برای داشتن ایده های بیشتر مطالعه مقاله «دفتر برنامه ریزی بولت ژورنال» را پیشنهاد میکنیم.
3. سه اولویت اول
در دفتر برنامه ریزی خود علاوه بر کارهای ریز و درشتی که دارید میتوانید گاهی برنامه ریزی خود را انگیزشیتر کنید یکی از تکنیکهای برنامه ریزی هفتگی این است که سه کار اصلی مهم در هر روز برای خود تعیین کنید. تا پایان روز این سه کار نسبت به کارهای دیگر اولویت دارند و چون معمولاً این کارها سختتر هستند انجامشدن آنها به شما احساس خوبی میدهد.
بهارمن مطالعه مقاله «بهترین تکنیک های اولویت بندی کارها» را به شما پیشنهاد میکند.
4. روزهای نامدار
در طول هفته روزهای خود را برای کارهای معین تنظیم کنید. مثلاً سهشنبهها روز نظافت باشد. از تمیزکردن خانه تا مرتبکردن لباسها و اتوکردن و… روز دوشنبه مخصوص نوشتن باشد همه نامهها و نوشتههای شخصی خود را در آن روز جمع کنید و بهیکباره بنویسید.
انجام همه این کارها به صورت پراکنده در طول هفته امکانپذیر است؛ اما وقتی یک روز را به آن تعلق میدهید و همه کارهای مشابه را جمع میکنید برای انجامدادن آنها تمرکز بیشتری خواهید داشت.
بهارمن مطالعه مقاله «بهترین نرم افزارهای برنامه ریزی» را به شما پیشنهاد میکند.
5. برنامه ریزی موفق
کلهایی را که در طول ماه باید انجام دهید در چهار هفته تقسیم کنید. مشخص کنید که چه بخشی از کار و پروژه خود را این هفته باید انجام دهید و به صورت دقیق به چه پیشرفتی باید برسید. همه کارهایی که در طول این هفته انجام باید بدهید را میتوانید در تقویم روزانه و هفتگی خود علامت بزنید.
بهارمن مطالعه مقاله «برنامه ریزی برای داشتن زندگی موفق» را به شما توصیه میکند.
6. روتینها و عادتها
بعضی کارها هر روز و یا با یک نظم خاصی مثلاً یک روز در میان باید انجام شوند. این کارها را در دفتر برنامه ریزی خود یادداشت کنید عادتها را باید هر روز انجام دهید و با کوککردن ساعت میتوانید به خود یادآوری کنید. برای مثال داشتن عادت صبحگاهی، هر روز خوردن یک عدد سیب و یا خواندن حداقل 5 صفحه کتاب.
برای این که نظم و توجه بیشتری به کارهای خود داشته باشید در دفتر برنامه ریزی روزانه حتماً یک تیتر کارها داشته باشید و یک تیتر مجزا برای عادتها و روتینها.
بهارمن مطالعه مقاله «برنامه ریزی تحصیلی» را به شما توصیه میکند.
7. حفظ تعادل در کارها
باید در طراحی و انجام فرایند برنامه ریزی به این نکته مهم توجه کنید؛ در هیچ کاری زیاده روی نکنید. همانطور که برنامه ریزی برای آینده میتواند استرس ها را کم کند و به شما آگاهی و اطمینان میبخشد اگر بیش از جد برای خود مقررات وضع کنید نتیجه عکس دارد. برنامه ریزی های زیاد و پیچیده باعث می شود که شما برای انجام دادن کارهای سده نیز استرس داشته باشید.
بهارمن مطالعه مقاله «چگونه از زمان درست استفاده کنیم؟» را به شما پیشنهاد میکند.
همیشه زمان هایی که برای انجام کار مشخص میکنید به درستی اجرا نخواهد شد برای همین بهترین راه برای برنامه ریزی هفتگی و جلوگیری از قربانی شدن نظم کاری این است که مقداری قبل و بعد از هرکار را آزاد بگذارید. در اینجا چند نکته وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید:
- برای رویدادی که بیش از یک ساعت طول میکشد و افراد دیگر را درگیر میکند، همیشه 15 دقیقه اضافی وقت تعیین کنید.
- زمان را برای فعالیتهای روزانه در نظر بگیرید. صبحانه، دوشگرفتن، آماده شدن و… زیرا هیچچیز بدتر از عجله در صبح نیست.
- همیشه زمان (حداقل یک ساعت) را برای جمعکردن کارها اختصاص دهید.
8. معایب برنامه ریزی
داشتن برنامه ریزی بسیار مفید است اما باید از جنبه های تاریک آن نیز ترسید و مراقب بود تا در تله آن نیافتید. برنامه ریزی بزرگترین دشمن بداهه پردازی و اتفاقات و رویدادهای ناگهانی و خلاقانه است. گاهی اوقات، اتفاقاتی برای شما غیرمنتظره میافتد و تنها کاری که باید انجام دهید این است که همسو با جریان پیش بروید.
نکته این است که شما باید برای چیزهایی که حتی فکرش را هم نمیکنید آماده باشید و بهجای عصبانیت و ناراحتی سعی کنید برای زمانهای برنامهریزی نشده، برنامهریزی کنید. بهترین کاری که میتوانید در چنین شرایطی انجام دهید تصمیم گیری در لحظه است. اگر یک روز صبح وقتی از خواب بیدار شدید و با وجود هزاران کار مهمانانی از شهرستان به سراغتان آمدند باید به خود یادآوری کنید که امروز میتواند چالش خوبی برای من باشد.
9. تفریحات هفتگی
علاوه بر برنامه ریزی کارها و مدیریت زمان در انجام کارهای روزانه لازم است برای تفریحات خود نیز برنامه ریزی داشته باشید. این در بهرهوری و افزایش عملکرد شما بسیار مؤثر است؛ زیرا تمام احساسات و هیجانات خود را با یک تفریح خوب تخلیه میکنید و سرزندهتر خواهید بود.
یک لیست تفریحات و شادی تهیه کنید، یعنی تمام تفریحات خانوادگی و دوستانه و فردی که به آن ها علاقه دارید. سپس به نسبت کارهای خود در طول هفته یک یا دو تفریح جمعی خوب و چند تفریح فردی داشته باشید.
چکلیست تفریحات فردی
- خواندن کتاب
- نقاشی
- آشپزی کردن
- دیدن فیلم
- یادداشت نویسی
- خواندن جوکهای طنز
- شنا و ورزش روزانه
مزایای بی برنامگی در زندگی
1. عملگرایی
برنامه ریزی مانع از عمل میشود. مدیران میتوانند آنقدر روی برنامه ریزی و تلاش برای برنامه ریزی برای هر اتفاقی متمرکز شوند که هرگز به اجرای برنامهها نرسند. به این میگویند “مرگ با برنامه ریزی”. برنامه ریزی اگر به کارکردهای دیگر منتهی نشود، فایده چندانی ندارد. این یک چالش است که ما در مقاله «چگونه برنامه ریزی خود را عملی کنیم؟» به آن پاسخ دادهایم .
2. رضایت کاذب
برنامه ریزی منجر به رضایت کاذب میشود. داشتن یک برنامه خوب میتواند مدیران را به این باور برساند که میدانند سازمان به کجا میرود و چگونه به آنجا خواهد رسید. این ممکن است باعث شود که آنها در نظارت بر پیشرفت طرح یا تشخیص تغییرات در محیط شکست بخورند. برنامه ریزی یک فرآیند یکباره نیست. برنامه ها باید به طور مستمر در حین اجرا تنظیم و ارزیابی شوند.
3. عدم انعطاف
برنامهها از انعطاف پذیری جلوگیری میکنند. اگر چه برنامههای خوب میتواند به انعطافپذیری منجر شود، عکس آن نیز میتواند رخ دهد. مدیران سطوح متوسط و پایین ممکن است احساس کنند که باید از یک برنامه پیروی کنند، حتی زمانی که تجربه آنها نشان میدهد که این برنامه کارساز نیست.
به جای گزارش مشکلات به مدیران بالادستی به منظور ایجاد تغییرات، آنها همچنان زمان و منابع خود را به اقدامات ناکارآمد اختصاص میدهند. هرگز با برنامه ریزی که جواب نمیدهد و انعطاف ندارد پیش نروید.
4. خلاقیت در کار
بعضی برنامه ریزیها مانع از خلاقیت میشوند. افراد در سازمان ممکن است احساس کنند باید فعالیت های تعریف شده در برنامه را انجام دهند. اگر احساس کنند بر اساس میزان خوب انجام وظایف برنامه ریزی شده مورد قضاوت قرار خواهند گرفت، در این صورت خلاقیت، ابتکار و آزمایش مهار میشود. موفقیت اغلب از نوآوری و همچنین برنامه ریزی ناشی میشود و برنامهها نباید مانع خلاقیت در سازمان شوند.
5. ماجراجویی
برنامه ریزی سفت و سخت ممکن است جلوی ماجراجویی شما را بگیرید و اجازه تجربه های جدید را ندهد. آیا این بهتر نیست که از داشتن یک زندگی سرگرم کننده و پرشور به دلیل اینکه خیلی مشغول دنبال کردن یک برنامه منظم هستید خود را محروم کنید؟ برنامه ریزی نباید دست شما را از تجربه کردن ببندد اما باید این را در نظر بگیرید که هر تجربهای مفید نیست و ممکن است منجر به شکست سختی شود.
معایب بی برنامگی در زندگی
1. بی هدفی و افسردگی
وقتی برنامه ریزی برای کارهایمان نداشته باشیم ممکن است تا چند ماه و چند سال فکر کنیم که زندگی چقدر شیرینتر است اما به مرور احساس پوچی و بی هدفی ذات انسان را اذیت میکند. زیرا فکر کردن به آینده آرام آرام استرس را به شما میخوراند و اگر به دنبال تغییر باورهایتان نباشید.
2. عقب افتادن کارهای مهم
وقتی ما روزهایمان را با بی برنامگی در زندگی میگذرانیم، معمولا کارهای مهم و سنگین مدام عقب میافتند و در قول های فردا حتما انجامش میدهیم، دفن میشوند. در کار مدیریتی اگر برنامه وجود نداشته باشد کسی نیست که انجام کارها را پیگیری کند و هرج و مرج کارها باعث عقب افتادن پروژه ها میشود. برنامه ریزی باعث انسجام طرح ها و کارها می شود و اجازه نمی دهید کاری جا بماند.
3. اهمال کاری و تنبلی
وقتی ندانید صبح که بیدار میشوید تا شب چه کارهایی دارید برای گذراندن روز احساس بی انگیزگی میکنید. کارها را جدی نمیگیرید و کم کم به تنبلی و اهمال کاری دچار میشوید. بی انگیزگی و تنبلی از معایب بی برنامگی در زندگی است.
آموزش برنامه ریزی افراد موفق چگونه است؟
افراد موفق برنامهریزی دقیق و اصولی دارند. حتی آب خوردن این افراد به اندازه از روی نظم و به موقع است. پیشنهاد می کنم مقاله ی همه چیز را تغییر بده را مطالعه بفرمایید. این افراد برای هر کار خود برنامهریزی دارند و هیچ کاری را بیهوده و بی هدف و بی برنامه انجام نمیدهند.
شایعترین راهکار این افراد استفاده از دو راهکار است. راهکار اول: استفاده از اپلیکیشن to do
با نوشتن برنامه دقیق خود در این اپلیکیشن و زمامداری و استفاده از آلارمعای مختلف کمک میکند شما هر کاری را به موقع انجام دهید. زیرا تلفن همراه شما همیشه با شما همراه است.
راهکار دوم: استفاده از دفتر planner
شاید این جمله که ضعیفترین جوهرها از قویترین حافظهها ماندگارترند را شنیده باشید. نوشتن برنامه خود سبب میشود که کارها به موقع یاداورتان شود و آنها به فراموشی سپرده نشوند.
البته این اپلیکیشن و دفتر به تنهایی سبب موفقیت نمیشوند این نظمی که فرد را همراهی میکند سبب موفقیت فرد میشود. البته این موضوع که با نوشتن فرد نسبت به زمان خود و فرصتهایی که به بطالت میگذراند آگاهی پیدا میکند و سبب میشود با این خودآگاهی در صدد برطرف کردن آن برآید هم موثر است.
چگونه میتوانیم جزئی از افراد موفق شویم؟
همه ما صفات نیکو را دوست داریم. موفقیت و موفق بودن یکی از برترین صفاتی است که همه ما در جهت آن در حرکتیم و دوست داریم برای لحظهای هم که شده طعم آن را بچشیم. برای موفقیت کاری جز رد کردن موانع کوچک و بزرگ، درس گرفتن و تجربه از شکستها، تلاش و کوشش مستمر و مداوم و همت بلند نیاز است.
ما برای موفقیت به مهارتهای گوناگونی چون مهارت نه گفتن، مهارت برنامهریزی، مهارت مدیریت زمان و غنیمت شمردن فرصتها و … استفاده کرد.
راه موفقیت سخت نیست این انگیزه بالاست که میتواند ما را از دام شکست برهاند و به موفقیت برساند. ما باید راههای افزایش اراده و انگیزه را در خود تقویت کنیم تا به موفقیت نزدیک شویم.
اهمیت برنامه ریزی سالانه
در برنامه ریزی سازمان و یا کارگروهی اینکه همه کارکنان و اعضا بدانند در 5 سال آینده به دنبال چه اهدافی هستند و برای به دست آوردن چه چیزی تلاش میکنند مهم است. با داشتن برنامه آنها انگیزه قویتری خواهند داشت. چند مورد از مزایای برنامه ریزی سالانه در سازمان:
- ایجاد ارتباط قویتر با برنامه استراتژیک
- قراردادن مأموریت سازمان در عمل روزانه
- ایجاد حس جهتگیری روشنی برای کارگران در بخشها یا نقشهایشان
چگونه برنامه ریزی کنیم؟
گام اول: مقدمه برای برنامه ریزی
قدم اول آمادهسازی برای ایجاد یک برنامه سالانه است. قبل از اینکه بتوانید به آینده نگاه کنید، ابتدا باید به گذشته نگاه کنید، چیزهایی را که یاد گرفتهاید بردارید و دوباره به ارزشها و اولویتهای شرکت خود متعهد شوید؛ بنابراین، بررسی برنامه قدیمی خود و ارزیابی نتایج آن در برابر انتظارات اولین قدم مهم است.
اگر درباره آینده بیشتر دوست دارید بدانید و اینکه چگونه زندگی بهتری برای خود فراهم کنید، مطالعه مقاله «ساختن زندگی بهتر» برای شما مفید و کاربردی میباشد.
گام دوم: هدف و برنامه ریزی
شما باید اهداف سالانه خود را مشخص کنید. نکته مهم در این مرحله این است که هدف شما نباید خیلی دور از دسترس باشد و یا هدفی کوچ که در طی یک ماه محقق شود. برای اینکه بتوانید هدف بلندمدت سالانه خود را مشخص کنید از تکنیک زیر استفاده کنید. تعیین اهداف به روش SMART میتوانند بسیار کارآمدتر باشند.
اسمارت مخفف ملاکهایی برای تعیین هدف است، یعنی هدف شما باید قابلاندازهگیری، قابلدستیابی، مرتبط، محدود به زمان باشد. این روش به شفافسازی ایدههای شما، تمرکز بر تلاشها، اطمینان از استفاده مفید از زمان و منابع و افزایش احتمال موفقیت شما کمک میکنند. اگر دوست دارید بیشتر درباره روش کاربردیSMART بدانید مقاله «نحوه برنامه ریزی بلند مدت» را مطالعه کنید.
گام سوم: بودجه و امور مالی
یک برنامه ریزی سالانه همچنین شامل پیشبینیهای مال و هزینهها در 12 ماه آینده میشود. پیشبینیها به شما کمک میکند تا برای کاهش جریان نقدی برنامه ریزی کنید، نیازهای مالی را مشخص کنید و بهترین زمانبندی پروژهها را تعیین کنید.
بخشی از این شامل توسعه پیشبینیهای مالی ماهانه با ثبت درآمد مورد انتظار بر اساس پیشبینیهای فروش و هزینههای پیشبینیشده برای نیروی کار، منابع، سربار و غیره است. تهیه صورت سود و زیان پیشبینی شده عاقلانه است.
بهارمن مطالعه مقاله « استقلال مالی» را به شما پیشنهاد میکند.
گام چهارم: جدول برنامه ریزی سالانه
در گام بعدی حالا که اهداف و بودجه مالی خود را برای هر کار مشخص کردهاید، لازم است که جدول برنامه ریزی سالانه تیم خود را طراحی کنید و مانند تقویم مشخص کنید که شروع هر طرح و مراحل انجام آن تا چه زمانی رخ خواهد داد.
پس برای رسیدن به جایی که میخواهید کسبوکارتان در یک سال باشد، اهداف بزرگتر خود را در نظر بگیرید و آنها را به اهداف کوچکتری تقسیم کنید و در جدولهای زمانی قرار دهید. همانطور که ضربالاجل خود را تعیین میکنید، معیارهایی را در نظر بگیرید که نشان میدهد چقدر در دستیابی به اهداف خود موفق بودهاید.
بهارمن مطالعه مقاله «انواع برنامه ریزی با تحقیقات روز دنیا» را به شما پیشنهاد میکند.
گام پنجم: تقسیم کار
انتظارات و مسئولیتها را به اعضا با توجه به اهداف سالانه به وضوح بیان کرد. یک طرح و برنامه ریزی کسبوکار سالانه اگر قابلدستیابی باشد، با اهداف عملی که به زبان واضح بیان شده باشد، بهترین نتیجه و خروجی را خواهد داشت.
به این شکل که مشخص کنید هر فرد در تیمها یا بخشها مسئول کدام کار و مرحله از برنامه هست. با توجه به اینکه تقریباً درصد زیادی از کارمندان نمیدانند که در محل کار از آنها چه انتظاری میرود، کمی شفافیت میتواند شما را در ریل موفقیت قرار دهد.
داشتن برنامه در زندگی
راز تعادل در زندگی
هنگامی که با یک برنامه زندگی شروع میکنید، زندگی را ایجاد میکنید که بین کار، اوقات فراغت، خانواده، معنویت و هر چیز دیگری که برای شما مهم است تعادل برقرار میکند. اگر بر مدار بی برنامگی در زندگی پیش برووید، همه چیز به سرعت از تعادل خارج میشود.
ممکن است متوجه شوید که خانواده و معنویات خود را نادیده میگیرید، زیرا اجازه میدهید کار شما را تحت الشعاع قرار دهد. از طرف دیگر، ممکن است متوجه شوید که زمان زیادی را صرف حضور در کنار خانواده و رئیس خود میکنید، اما زمان کافی برای پیگیری علایق خود ندارید.
اولویت های مهم
اکنون میتوانید اولویت های خود را تعیین کنید. چه چیزی برای شما یک زندگی عالی به نظر میرسد؟ آیا میخواهید سفر کنید، کسب و کار خود را راه اندازی کنید یا یک رمان بنویسید؟ آیا کار، اشتیاق شما خواهد بود، یا صرفاً وسیله ای برای تأمین مالی فعالیت هایی خواهد بود که واقعاً دوست دارید.
بی برنامگی در زندگی اولويت ها را از ياد شما ميبرندنوشتن برنامه زندگی به شما کمک میکند تا این اولویت ها را مرتب کنید. سپس، هنگامی که با تصمیمات زندگی روبرو میشوید، میتوانید به برنامه زندگی خود نگاه کنید و تعیین کنید که کدام تصمیم با آن مطابقت دارد.
خودشناسی و تغییر مثبت
ایجاد یک برنامه ریزی برای زندگی شما را وادار میکند که واقعیت فعلی خود را بررسی کنید. قبل از اینکه بتوانید برنامه ای برای آینده ایجاد کنید، باید نگاهی قوی به موقعیت فعلی خود بیندازید. ممکن است سخت باشد، اما مجبور کردن خود به انجام چنین بررسی واقعیت در نهایت چیز خوبی است.
با بررسی خود و توجه به نقاط مثبت و منفی شخصیت خود، میتوانید هر تغییری را که لازم است در هنگام نوشتن برنامه زندگی خود ایجاد کنید. ما متوجه خواهیم شد که چگونه باورهایمان را تغییر دهیم؟ تا شخصیت قوی تری داشته باشیم و پیشرفت کنیم.
سخن پایانی در برنامه ریزی هفتگی
در این مقاله ما به تکنیک ها و اصول برنامه ریزی هفتگی اشاره کردیم. کارها و برنامه های شما با داشتن برنامه ریزی، منظم تر میشود. استرس به پایان رساندن کارها کاهش مییابد و میتوانید با برسی نتایج هفتگی برنامه ریزی خود را در هفته های بعد بهبود بخشید.
اگر فکر میکنید که در انجام این کار هنوز نیاز به راهنمایی و آموزش بیشتر دارید و یا درباره تنظیم برنامه هفتگی هنوز سوالاتی دارید، فرم زیر را پر کنید تا مشاوران بهارمن در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و ابهامات شما را برطرف کنند:
از همین امروز برنامه ریزی روزانه زندگی خود را آغاز کنید تا لذت رسیدن به موفقیت های کوچک و بزرگ را بچشید و نتایج و تجربه خود را از برنامه ریزی با ما به اشتراک بگذارید. شما چه چالش هایی در انجام برنامه ریزی هفتگی داشتهاید؟
شاد و موفق باشید.
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
برای برنامه ریزی کردن باید ابتدا اهداف سالانه،ماهانه و هفتگی و... رو مشخص و اولویت بندی کنیم.
اگر در طول روز اتفاق غیرمنتظره ای افتاد، به چشم چالش نگاه کنیم و منعطف باشیم
پیشنهاد میکنم حداقل یک کتاب درباره برنامه ریزی بخونید
سلام. واقعا داشتن دفتر برنامه ریزی خیلی مهمه. من اپلیکیشن های متفاوتی رو برای موبایل و نرم افرازهایی رو در دسکتاپ تست کردم ولی هیچکدوم به اندازه داشتن دفتر برنامه ریزی تاثیر نداشت برام. داشتن دفتر باعث میشه تمرکز بیشتری روی کارها داشته باشم.
سلا و درود محسن عزیز
برای هرکس روش برنامه ریزی متفاوت هست و برای شما به نظر میاد که داشتن دفتر تاثیر بیشتری دارد.
خوشحالم که با برنامه ریزی تمرکز بیشتری روی کارهاتون دارید
شاد و سلامت و ثروتمند باشید.