قبولی در دانشگاه با طعم بغل استاد حامدی
در کل، برای سه ماه آینده، مدارس برنامهریزی کلاسهای آمادگی برای کنکور داشتند و مشاور نیز فراهم بود. من با اصرار زیادی خواستم به این کلاسها بروم، اما مادرم همیشه میگفت که باید خودم بخوانم و اصلاً نیازی به حضور در کلاس ندارم، ولی خب اصلا متوجه نمیشدم.
من به هر روشی که ممکن بود اطلاعات جمع میکردم، از منابع مختلف از جمله کتب و فیلمهای آموزشی در اینترنت استفاده میکردم. به هر صورت، به طور تصادفی در تلگرام با یک پیام از بهارمن برخورد کردم که برام خیلی عجیب بود. این پیام در مورد نخبگان و روشهای یادگیری برای خواندن کتابها در یک ساعت بود. این موضوع برای من جذاب بود و انگیزه بیشتری به من میداد.
من تصمیم گرفتم که دوره نخبگان تندخوانی و تقویت حافظه رو تهیه کنم. با ورود به سایت، متوجه شدم که هزینه یک دوره کمی بالاست. با اصرار بسیار به مادرم توانستم در ماه فروردین دوره را خریداری کنم.
وقتی دوره رو خریدم، شروع کردم از همون اول گوش کردن و دیدن، برام خیلی جذاب بود و نوت برداری میکردم، مخصوصا چهار گامشون….
توانستم استرس خودم را کنترل کنم و انگیزهام را افزایش دهم، که باعث تمرکز بیشتری در مطالعه شد. همچنین، دو کلاس دیگر نیز ثبت نام کردم. تا سال کنکور، چهار ماه آخر تمام وقت مطالعه کردم و در نهایت به رشته مهندسی صنایع مبلمان در دانشگاه تهران پذیرفته شدم.
2 نظر
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلامو عرض ادب و تبریک سال نو
من چندتا از دوره های استاد حامدی رومث مدیریت زمان یا سحرخیزی روشرکت کردم و به جرأت میتونم بگم انرژی و انگیزه ای که در طول اون دوره ها داشتم هنوز تکرار نشده موفق و عزتمند باشید
داستان جالبی بود 🙂