چگونه از مغز خود کار بکشیم؟
چگونه از مغز خود کار بکشیم؟ طبیعتا شما هم میدانید که ما انسانها از تمام ظرفیت مغز خود، استفاده نمیکنیم. این بدان معنی نیست که ما بخشهایی از مغزمان را دست نخورده کنار گذاشتهایم. بلکه تقریبا تمامی نقاط مغز ما در کارها و افکار مختلف درگیر میشوند و این موضوع در طولانی مدت صدمات جبران ناپذیری را به فرد وارد میکند که مهمترین آن آلزایمر زودرس و سایر اختلالات است. اما این سئوال مهم پیش میآید که چگونه از مغز خود کار بکشیم؟
بهرهوری و عملکرد مغز انسانها تغییر میکند. این تغییر تا حد زیادی اکتسابی است. یعنی با تمرین کردن و رفتارهای روزانه، میتوانیم در تقویت حافظه بهتر عمل کنیم. در این مطلب میخواهیم به این موضوع بپردازیم که چگونه از مغز خود کار بکشیم؟ و چگونه حافظه خود را تقویت کنیم؟
قدرت مغز شما
با اینکه علم و تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده است اما هنوز دانشمندان و محققان اطلاعات زیادی را راجب 2 موضوع نمیدانند.
-
- موضوع اول کهکشان و فضای بالای سرمان است.
- موضوع دوم مغز است.
برای اینکه بدانیم مغز ما چقدر پیچیده و قدرتمند است، لطفا فیلم پایین را از امیرحسین حامدی مشاهده کنید.
چگونه از مغز خود کار بکشیم ؟
میخواهیم به سراغ 4 راهکار ساده و کاربردی برویم که خیلی راحتتر متوجه شویم چگونه از مغز خود کار بکشیم؟ و به دستاوردهای خوبی برسیم.
برای اینکه بخواهیم عضله و ماهیچه های بدنمان را قوی کنیم نیاز است روزها و سالها تمرینات سخت و دشوار انجام دهیم، مغز و حافظه همچون عضلههای بدن است که برای آنکه آن را قوی کنیم باید روزانه تمرینهایی انجام دهیم. در زیر به چهار راهکار مهم اشاره کردهایم.
1- درست فکر کنید
متاسفانه به ما انسانها یاد ندادند که چگونه فکر کنیم. همچنین سیستم درستی برای فکر کردن نداریم. طرح سوالات خوب باعث میشود ما به جوابهای خوبی دست پیدا کنیم. اگر سوال اشتباه از خودمان بپرسیم به جوابهای اشتباه میرسیم.
اهمیت طرح سوال را جدی بگیرید. بسیاری از کتابهایی که از سال 2015 به بعد به چاپ رسیدند از اهمیت طرح سوال صحبت به عمل آوردهاند؟ آیا شما سوالات خوبی از خود میپرسید؟
ما همیشه باید بزرگترین سوالات زندگی و کسبوکار خودمان را مورد بررسی قرار دهیم.
برای مشاهده مقاله تقویت حافظه برای آزمون کلیک کنید.
سوالاتی مثل:
- چگونه هوشمندانهتر در ……. باشم؟
- مهمترین هدف من الان چیست؟
- چه کاری را باید در …….. متفاوت انجام بدم؟
- چک لیست چه چیزهاییرو باید درست کنم؟
- چه چیزی دارد وقت من را میگیرد؟
- ارزشهای زندگی من چیست؟ آیا آنها را مرور کردهام؟
- در چه آموزشی باید شرکت کنم؟ چه مهارتی را باید یاد بگیرم؟
- کجا میتوانم بازاریابی کنم؟
- چگونه درآمد بیشتری داشته باشم؟
- پولهای خودم را چگونه بودجهبندی کنم؟
- چگونه کیفیت رابطه خودم را به عزیزان زندگیم بهتر کنم؟
برای اینکه از مغز خود بهتر کار بکشید، سوالات را روی کاغذ بنویسید. به جواب آنها فکر کنید. زمانی که ما چیزی را روی کاغذ مینویسیم، عملکرد مغز ما بهبود پیدا میکند. حتی با همین راهکار ساده یعنی نوشتن شما بازدهی مغزی بیشتری دارید. نوشتن باعث میشود که نورونهای مغزی بهتر عمل کنند. بنابراین سوالات بالا را بنویسید و به آن عمل کنید.
آماده هستید مهمترین نکته این مقاله را متوجه شوید:
سوالات مهم زندگی خود را در جایی یاد داشت کنید. مثلا من این سوالات را در برنامه پاورپوینت خود قرار دادم. سوالهای بالا بخش کوچکی از سوالاتی هستند که من در برنامه پاورپوینت برای خود آماده کردهام.
شما میتوانید سوالات مهم زندگی خود را روی برنامه ورد، کاغذ، قسمت نوت گوشی و…. فضاهای مختلف دیگری داشته باشید.
2- به صورت سیستمی فکر کنید
برای پاسخ دادن به این سوالات هر هفته زمانی را مشخص کنید. مثلا صبح روزهای جمعه به سراغ این سوالات بیایید و برای پاسخ دادن به آنها وقت بگذارید. این تعهد را داشته باشید که در ماه حداقل 4 بار را برای فکر کردن عمیق زمان اختصاص میدهید. یادتان باشد که سوالات درست زندگی ما را تغییر میدهند. بنابراین با اختصاص دادن روزی در هفته برای فکر کردن، تفکر را به صورت یک سیستم در زندگی خودتان به راه بیاندازید.
مغز انسان از فکر کردن فرار میکند
آگاه باشید که مغز انسانها برای راحتی ما ساخته شده است. مغز نمیخواهد شما اذیت شوید و عاشق دوپامین است. بخاطر همین خاطر شما وقتی که ناراحت هستید ناخودآگاه سر از اینستاگرام یا تلویزیون و… سر در میآورید. مغز ناراحتی شما را درک میکند و به فکر ترشح دوپامین میکند تا حال شما خوب شود.
برای مشاهده مقاله هورمون های یادگیری کلیک کنید.
بخاطر همین موضوع ما به مشکلات زندگیمان فکر نمیکنیم و طبیعتا این مشکلات با این سبک زندگی هر روز بزرگتر میشوند. مغز ما انسانها حاظر نیست وقتی را برای سوالات مهم زندگی در نظر بگیرد. به عنوان مثال خیلی از انسانها از سوالات عکس پایین فرار میکنند.
اگر میخواهید جواب سوالات بالا را پیدا کنید و سرنخهای برای پاسخ درست پیدا کنید مقاله شناخت رسالت زندگی را مطالعه کنید.
3- گلوکز و کارکرد مغز
تقویت حافظه
مغز ما برای عملکرد بهتر به گلوکز احتیاج دارد. بهترین خوراکیهایی که میتوانید استفاده کنید، خرما، توت خشک، انجیرخشک و عسل هستند. خوراکیهایی که گفته شد به شما کمک میکند، در مدت زمان طولانی بهرهوری مغز خود را بالا نگه دارید.
شیرینیهای خیلی شیرین را مثل انواع کیکها، قطاب، پولکی و… را برای بهبود عملکرد مغز استفاده نکنید. بدن برای جذب این همه قند، انسولین زیادی ترشح میکند و به همین خاطر شما بعد از چند دقیقه عملکرد مغز شما کاهش پیدا میکند.
4- صبح زود از خواب بیدار شوید
برای اینکه بهتر از ظرفیت مغز خود استفاده کنید سحرخیز باشید. سحرخیزی به شما کمک میکند در ساکتترین زمان شبانه روز بهترین نتیجه را از مغز خود بگیرید. زمانی که سحر از خواب بیدار میشوید، سطح اکسیژن خالص روی زمین بیشتر از هر زمان دیگر است. مغز استراحت خود را داشته است و آماده است که شما به کارش بیاندازید. من نوشتن این مطلب را ساعت 5:30 دقیقه صبح شروع کردم. بنابراین موضوع عملگرایی هم بسیار مهم است.مغز ما انسانها میتواند در صبح بهترین عملکرد را داشته باشد.
اگر میخواهید سحرخیز شوید پیشنهاد میکنم مقاله چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم را مطالعه کنید.
5- تمرکز کنید
تمرکز مهارت است. مثل هر مهارت دیگری که تا به الان آموختهایم. آیا میتوانید یک ساعت روی کار یا پروژه خود متمرکز شوید. ذهن خود را کنترل کنید تا به سراغ افکار دیگری نرود. همچین تا جایی که میتوانید عوامل حواسپرتی را مثل گوشی موبایل، سر وصدا، شلوغیها و…. را کم کنید. بنابراین چگونه از مغز خود کار بکشیم؟
با تمرکز میتوانیم خروجی و بازدهی مغز خود را افزایش دهیم و تقویت حافظه بهتری داشته باشیم. تمرکز مهارت مهمی است که در دنیای شلوغ امروز باید یاد بگیریم. در تصویر پایین شما متوجه میشوید که ما بعد از 45 دقیقه به اوج تمرکز خود دست پیدا میکنیم.
شاید تکنولوژی به ما خیلی کمک کرده باشد. اما گوهر های ارزشمندی را مثل تمرکز، مثل فکرکردن درست و…. را از ما گرفته است. پیشنهاد میکنم برای اینکه کیفیت و توجه خود را روی کارهای مختلف بیشتر کنید، مقاله افزایش تمرکز را مطالعه کنید.
چگونه از مغز خود کار بکشیم؛ نتیجه گیری
کافیست چند کار ساده را انجام دهید. میتوانید با تکنیک های مختلف از بیشتر قدرت مغز خود استفاده کنید. برای استفاده بهینهتر از مغز خود باید محیط و کارهای خود را سازماندهی کنید. سحرخیز باشید، مهارت تمرکز کردن را یاد بگیرید، از خود سوالات درست بپرسید و نکات ریزی که در مقاله راهکار های موثر برای تقویت حافظه گفته شد را رعایت کنید. کارهایی که انجام دادن آنها ساده است. انجام ندادنش هم ساده است.
بنابراین شما پی بردید که چگونه بهتر زندگی کنیم و چگونه از مغز خود کار بکشیم؟
اما آیا آموزشهای خود را در زندگیتان پیادهسازی میکنید؟ امیدوارم که از خواندن این مطلب لذت برده باشید.
سلام استاد خدا قوت
مقاله واقعا مفیدی بود برام ممنونم از تک تک حرفاتون استفاده میکنم
یه سوالی برام پیش اومد تا وقتی فرد عملگرا نباشه نمیتونه از مغزش استفاده کنه پس چطوری یه فرد عملگرا باشیم؟ 🙂
لایک
عالی بود استاد👌🏼
ما با فهمیدن رسالت زندگیمون و بالا بردن تمرکز و پرسیدن سوالات درست و تغذیه مناسب به تقویت عملکرد مغزمون کمک میکنیم😊
انجام دادن این کار ها کار سختی نیست امیدوارم هممون بتونیم از پسش بر بیایم
لایک
ما بایددرست فکر کنیم از خودمون سوال بپرسیم سوال های درست پاسخ های درست داره و سوال اشتباه پاسخ های اشتباه به همراه داره و باید سحرخیز باشیم و از سطح اکسیژن صبح بالا هس استفاده کنیم و مغز ما به کلوگز نیاز دارد
لایک
سلام وقت بخیر اموختم که ما اونطور که باید از مغز خودمون استفاده نمی کنیم، نه اینکه قسمت هایی از مغز رو به صورت دست نخورده ازش کار نکشیم ولی می تونیم عملکرد مغز خودمون رو بهتر کنیم.
دانشمندان با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی هنوز اطلاعات زیادی درباره کهکشان ها و مغز ما نمی دانند.
من در این مقاله متوجه شدم که باید درست فکر کنیم و از خودمون سوالات درستی رو بپرسیم.
نوشتن باعث میشه عملکرد مغز ما بهبود پیدا کنه.
سوالات مهم رو باید یادداشت کنیم.
یاد گرفتم که مغز برای راحتی ما ساخته شده. با تغذیه صحیح می تونیم عملکرد مغزمون رو بهتر کنیم.
لایک
سلام وقت بخیر
این مقاله هم مثل مقاله های قبل عالی و کاربردی بود و باعث افزایش اطلاعات شد ممنون از زحمات شما 🙏🌹
لایک
سلام استاد حامدی وقت بخیر
خسته نباشید
این مقاله مثل مقاله های پیشین خیلی خوب و عالی بود🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
1
سلام
ممنون از مقاله درجه یکتون
فکر کردن سیستماتیک خیلی نکته مهمی در زندگی یک فرد می تونه باشه
و اینکه ما برای انجام هر کاری باید فکر کردن عمیق داشته باشیم پس ۴ بار فکر عمیق در یک ماه از اهمیت بالایی بر خبردار است
لایک
سلام آقای حامدی خسته نباشید و خدا قوت
این مقاله مثل مقاله های قبلیتون عالی بود من متوجه شدم که با وجود پیشرفت تکنولوژی و دانش باز هم دانشمندان اطلاعات زیادی درباره مغز و همینطور کهکشان ندارند
و اینکه ما تنها از نیمی از مغز خود کار میکشیم و مغز ما راحتی رو به همه چیز ترجیح و علاقه زیادی به دوپامین دارد
همین طور برای تقویت حافظه مواد مغذی مثل عسل ، توت خشک ، خرما و…. میتونه به ما کمک کنه
لایک
مثل تمامی مقاله ها خیلی عالی بود
مطالب واقعا مفید و قشنگ بودن
و مطمئنا استفاده روزمره از این راهکار ها عملکرد مغز رو خیلی بهتر میکنه.
ممنون بابت این مقاله عالی.
لایک
سلام استاد حامدی عزیز
ممنونم بابت این همه مقاله ی خوب و مفیدتان💪🏻😍
طبیعتا شما هم میدانید که ما انسانها از تمام ظرفیت مغز خود استفاده نمیکنیم. این بدان معنی نیست که ما بخشهایی از مغزمان را دست نخورده کنار گذاشتهایم. بلکه تقریبا تمامی نقاط مغز ما در کارها و افکار مختلف درگیر میشوند. اما بهرهوری و عملکرد مغز انسانها تغییر میکند. این تغییر تا حد زیادی اکتسابی است. یعنی با تمرین کردن و رفتارهای روزانه بهتر میتوانیم در تقویت حافظه بهتر عمل کنیم.
کافیست چند کار ساده را انجام دهید. میتوانید با تکنیک های مختلف از بیشتر قدرت مغز خود استفاده کنید. برای استفاده بهینهتر از مغز خود باید محیط و کارهای خود را سازماندهی کنید. سحرخیز باشید، مهارت تمرکز کردن را یاد بگیرید، از خود سوالات درست بپرسید و نکات ریزی که در مقاله راهکار های موثر برای تقویت حافظه گفته شد را رعایت کنید. کارهایی که انجام دادن آنها ساده است. انجام ندادنش هم ساده است.
لایک
سلام مقاله تون عالی بود
یادگرفتم که در مطالعه از خوراکی های استفاده کنم که باعث زیاد ترشح نشدن گلوکز نشود مثل انجیر خشک توت خشک خرما عسل استفاده کنیم که تغذیه مناسب یکی از مسائل مهم در مطالعه است
لایک
سلام استاد بسیار زیبا و بی نظیر بود این مقاله مثل خیل یاز مقاله های دیگه ای که نوشتید و از خوندنش لذت بردم و منو حیرت زده کرد این اطلاعات .کار های ساده ای که ما برای کار کشیدن از مغزمون انجاممیدیم بسیار ساده و در عین حال جالبه از شما ممنونم که چنین اطلاعات مفید و بسیار خوبی رو در اختيار ما قرار میدهید همیشه و در همه زمینه ها موفق و سربلند و ثروتمند باشید
لایک
سلام خسته نباشید
در این مقاله راهکار های فوق العاده برای استفاده از مغز مطالعه کردم و متوجه شدم که باید به صورت سیستمی فکر کنم و در ماه حداقل 4 بار را برای فکر کردن عمیق زمان اختصاص بدهم .
ممنون از شما و تیم خوبتون
لایک
سلام قسمت نتیجه گیری کلی که چطور از مغز کار بکشیم دوس داشتم و از مطالعه مقاله لذت بردم ممنون .
لایک
سلام به همه دوستان
من توی این مقاله یاد گرفتم که ما اونطور که باید از مغز خودمون استفاده نمی کنیم، نه اینکه قسمت هایی از مغز رو به صورت دست نخورده ازش کار نکشیم ولی می تونیم عملکرد مغز خودمون رو بهتر کنیم.
دانشمندان با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی هنوز اطلاعات زیادی درباره کهکشان ها و مغز ما نمی دانند.
من در این مقاله متوجه شدم که باید درست فکر کنیم و از خودمون سوالات درستی رو بپرسیم.
نوشتن باعث میشه عملکرد مغز ما بهبود پیدا کنه.
سوالات مهم رو باید یادداشت کنیم.
یاد گرفتم که مغز برای راحتی ما ساخته شده. با تغذیه صحیح می تونیم عملکرد مغزمون رو بهتر کنیم.
لایک
سلام خسته نباشید استاد
مقاله ووفیلم نکات جالبی داشتن و من متوجه شدم که با انجام کار های ساده میتوانیم عملکرد مغز و بهروری آن رو افزایش بدیم برای مثال صبح زود بیداد بشیم چون اکسیژن زمین در صبح زیاده و ….
ممنونم استاد💛
لایک
سلام مطالب به کار برده شده در مقاله بسیار فوق العاده و جذاب بودن
همون طور که گفتین ما هنوز یاد نگرفتیم به طور کامل از تمام اپشن های یا توانی مغز خودمون استفاده کنیم . با توجه به راهکار های که در این مقاله و مقاله های دیگر گفتین با انجام دان راهکار های ساده میتونیم عملکرد مغز مون رو تا حدود زیادی افزایش بدیم در نتیجه با افزایش لملکرد مغز سرعت سطح درک و…. مغز افزایش میابد
لایک
سلام خدمت دوستان عزیز و آقای حامدی
۰۰
باز هم یک مقاله مفید دیگر
قبل از خوندن این مقاله داشتم مقاله سحر خیزی رو مطاله
میکردم و من چند وقتیه که این مقاله ها رو روی زندکی خودم پیاده کردم و به شخصه تاثیرش رو دیدم
طراحی سوال خوب و پاسخ درست دادن به آن
یک راه عالی برای بیلان درست هدفتون میتونه باشه
در راه رسیدن به هدف تغذیه و خواب واقعا اهمیت داره که استاد زحمت بیان اون رو به طور کامل کشیدن
توت خشک و عسل به طور عالی میزان بهره وری مغز رو افزایش میدن
و همچنین چون صبح ها میزان اکسیژن در سطح زمین بیشتره
زود بیدار شدن یک چیز بسیار مفید برای شما خواهند بود
و تیتر اخر مقاله که دیروز مفصل در مورد آن در مقاله قبلی بحث شد هم خیلی خوبه که از همین الان کم کم ازش فاصله بگیرین
ممنون از همه ی شما❤❤🥰❤🥰🥰🥰🥰❤
لایک
سلام وقت بخیر
ویدئو خیلی عالی بود
لایک
با سلام و خسته نباشیدی دوباره
.
.
خلاصه نکات مقاله امروز :
تغییر استفاده از مغز مهارت اکتسابی است که باعث تقویت حافظه می شود
در مغز ۱۰۰ میلیارد نورون وجود دارد که نورون ها فقط ۲۰ درصد از مغز را تشکیل می دهند و بقیه سلولهای دیگر هستند که زمان شمارش تعداد نورون های مغز ۳۱۷۰ سال به طول میانجامد هر نورون ۱۰۰۰۰ ارتباط با سایر نورون ها دارد که با مواد شیمیایی و پالسهای الکتریکی انجام می شود
درست فکر کردن : طرح سوال * کتاب های ۲۰۱۵ به بعد صحبت شده درباره اهمیت طرح سوال * بهتر کار کشیدن با نوشتن سوال روی کاغذ و فکر کردن به جواب آن ها * عملکرد بهتر نورون های مغزی * بازدهی مغز
سیستمی فکر کردن : زمانی را برای جواب دادن به سوالات انتخاب کنید * مغز عاشق دوپامین است که زمان شادی ترشح می شود
گلوکز و کارکرد مغز : گلوکز برای عملکرد بهتر مغز و خوراکیهای مانند خرما توت خشک انجیر خشک و عسل در مدت طولانی باعث بهرهوری بهتر مغز میشود * استفاده نکردن شیرینیهای خیلی شیرین زیرا باعث ترشح انسولین میشود
تمرکز : مهارتی اکتسابی * دور کردن عوامل حواس پرتی که باعث افزایش خروجی و بازدهی مغز تقویت حافظه بهتر میشود * و اوج تمرکز ۴۵ دقیقه بعد زمان مطالعه است
خلاصه کل : محیط کارهای خود را سازماندهی کنید
سحرخیز باشید
یادگیری مهارت تمرکز کردن
پرسش سوالات درست
لایک
سلام خسته نباشید
ویدئو مقالتون خیلی خوب بود
قسمتی که درباره ی فکر و تمرکز گفتید خیلی درسته من الان خیلی استرس و مشکلات درسی دارم و هر اتفاقی باعث میشه که بخوام به بهونه ای دوری کنم و اصلا تمرکز ندارم با کمک گرفتن از مقالتون ایشالا بتونم وضعمو مثل بقیه ی مقاله هاتون بهتر کنم ممنونم
لایک
سلام استادوقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
سوال پرسیدن درزندگی خیلی مهمه من بعضی اوقات وقتی سعی میکردم که از خودم سوال بپرسم بعدازمدت کوتاهی خودمومشغول کاردیگه ای میکردم وعلتشم نمیدونستم
لایک
من کاملا با اینکه مغز میخواد از فکر کردن و توجه کردن به مشکلات دوری کنه موافقم…ممنون از شما😍👍🏻
لایک
استاد این وسایل جدید مثل گوشی خیلی تمرکز رو کم میکنن و بدبختی اینه که وقتی خاموششون میکنیم هم باز تمرکز نداریم همش ذهنمون میره به اینکه چی شده نکنه الان که خاموش کردیم کسی زنگ بزنه و…….برای اینها باید چیکار کنیم؟
لایک
ویدیو استاد تو مقاله ها واقعا انگیزه بخشه بازم بزارین😍
لایک
سلام مطالب به کار برده شده در مقاله بسیار فوق العاده و جذاب بودن
همون طور که گفتین ما هنوز یاد نگرفتیم به طور کامل از تمام اپشن های یا توانی مغز خودمون استفاده کنیم . با توجه به راهکار های که در این مقاله و مقاله های دیگر گفتین با انجام دان راهکار های ساده میتونیم عملکرد مغز مون رو تا حدود زیادی افزایش بدیم در نتیجه با افزایش لملکرد مغز سرعت سطح درک و…. مغز افزایش میابد
لایک
کاملا درسته ما باید سوال های مفید بپرسیم از خودمون و رسالت زندگیمون رو بررسی کنیم کارکرد روزانه و... و درجعت ترقی خودمون پیش بریم❤
لایک
تشکر فراوان عالی بود مرسی بهار من❤💫
لایک
سلام کاملا درسته هرچیزی ی نحوه استفاده ما مربوطه حتی همین پیشرفت فناوری یا حتی موبایل هم میتونه به ما کمک کن هم میتونه ب ماضرر برسون و ب نحوه استفاده ما مربوطه💫
لایک
سلام خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه بسیار مقاله پر محتوا عالی بود من تا به الان فکر میکردم برای تقویت مغز باید از خوراکی های مختلفی استفاده کرد اما الان متوجه شدم فقط خوردن باعث تقویت حافظه نمیشه بلکه خیلی از عوامل دیگه ای هم باعث تقویت حافظه بهبود عملکرد مغز میشه من تا به الان متوجه این نشده بودم واقعا مغز ما از اون سوال ها فراری هس و دوس نداره جوابی بهشون بده اما الان متوجه شدم که مهم ترین سوال های زندگی من اون سوال هایی بودن که ازشون فرار میکردم از این به بعد خیلی بیشتر بهش فکر میکنم خیلی هم از شما ممنونم آقای حامدی عزیز
لایک
سلام خسته نباشید
خیلی خوشحالم که این مقاله ها میتونه به بهبود فردی ما کمک کنه و مارو تو راه درست قرار بده
یک سری نکاتی گفته میشه که شاید خیلی از اون هارو تا قبل از این نمیدونستیم و یا اشتباه میدونستین
سحرخیز بودن خیلی تو عملکرد مغز تاثیر داره چون اول صبح میزان انرژی خالص روی کره زمین بیشتر از هر موقعی هست و ما میتونیم اون رو تنفس کنیم
خیلی جالب بود متوجه شدم که چطور میشه که خوردن خوراکی های خیلی شیرین باعث کاهش عملکرد مغز میشه
چون بدن برای جذب این همه قند درواقع باید انسولین زیادی ترشح کنه و این ترشح زیاد انسولین باعث کاهش عملکرد مغز ما میشه
پس باید از خوردن شیرینی های خیلی شیرین تا حد ممکن پرهیز کنیم
راه دیگه افزایش عملکرد مغز تمرکز هست
تمرکز یک مهارته و باید اون رو مثل مهارت های دیگه یاد بگیریم تا به نتیجه خوبی برسیم
لایک
باعرض سلام و خسته نباشید
خیلی عاااااااالی
چقد عالیه کع بتونیم با راهکار های ساده مثل سحر خیزی و خوردن گلوکز های طبیعی عملکرد مغز رو افزایش بدیم من حتما به اطرافیان پیشنهاد میکنم
اما متاسفانه پیشرفت فناوری همیشه به سود انسان نیست و گاهی به ضرر انسان تموم میشه مثل موبایل و ماشین حساب و….
البته استفاده درست هیچ ضرری نداره
سپاااااااس فراوان از شما
لایک
سلام، خسته نباشید
واقعا من فکر مسکردم باید برای استفاده از مغز کار های زیادی انجام بدیم ولی حالا فهمیدم که با راه های خیلی ساده میشه به موفقیت رسید. از شما خیلی ممنونم قول میدم از این به بعد هنه نکات رو در زندگی میاده کنم. موفق باشید
لایک
تشکر فراوان ازشما،عالی بود
لایک
سلام آقای حامدی امیدوارم که حالتون خوب باشه خیلی مقاله خوب و عالی بود مخصوصا استفاده از خوراکی هایی که معرفی کردید و خیلی راه های خوبی هست که اگر بهش عمل کنیم بهترین نتیجه و میگیریم
ممنونم از زحماتتون انشاالله همیشه موفق باشید
لایک
عرض خسته نباشید بسیار عالی و فوق العاده هست مطالبتون، امیدوارم که استفاده بهینه ببریم از این مطالب از این به بعد با راهکارهای عالیتون بتونم به درستی از مغزم استفاده کنم
لایک
عالی من خیلی چیزا فهمیدم از سوال، کردن از خود تمرین عالی بود مثل همیشه
لایک
سلام ممنونم خیلی مفید بود مخصوصا بخش تمرکز و سحر خیزی
و طرح سوالات درست و پاسخ دادن به اونها در یک تایم مشخص فوقالعاده است و اثر مستقیم در موفقیت داره
لایک
باسلام خدمت استادحامدی عزیز
دراین مقاله نکات جالبی وجود داشت اینکه چگونه با چهار راهکار از مغز خود کار بکشیم :درست فکر کردن وطرح سوالات درست از خودمان ،تاثیر گلوکز برکارکرد مغز،زود بیدار شدن وتمرکز کردن.همچنین تاثیر خوراکی هایی نظیر خرما وتوت خشک ،انجیر خشک وعسل .ودرآخر راهکارهای موثر بر تقویت حافظه را رعایت کنیم ممنون ازشما
لایک