6 اصل خویشتن داری چیست؟
خویشتن داری چیست؟ در مدیریت خانواده اصول خویشتن داری و کنترل خود در برابر ناملایمتها، تعارضها و… بسیار اهمیت دارد. برای حفظ روابط اجتماعی لازم است به سؤال خویشتن داری چیست؟ پاسخ دهیم و آن را تمرین کنیم. خویشتن داری مهارتی است که باید در خانوادههای آموزش داده شود و همه اعضای خانواده آن را تمرین کنند.
در این مطلب به سؤالات زیر پاسخ خواهیم داد:
- خویشتن داری چیست؟
- خویشتن داری یعنی چه؟
- اصول خویشتن داری چیست؟
خویشتن داری یعنی چه؟
خویشتن داری یعنی یا توانایی مدیریت هیجانات و احساسات و رفتارهای خود برای دستیابی به اهداف بلندمدت و کوتاه مدت خود. خویشتن داری یکی از مهارتها و ویژگیهایی است که انسان را از بقیه موجودات عالم متمایز میکند. خویشتن داری یا خودکنترلی اساساً در قشر جلوی مغز ریشه دارد. این قسمت مرکز برنامه ریزی، حل مسئله و تصمیم گیری است.
بهارمن مطالعه مقاله «چگونه استرس را به آرامش تبدیل کنیم؟» را به شما پیشنهاد میکند.
مهارت خویشتن داری چیست؟
توانایی تنظیم احساسات و رفتار یکی از جنبههای کلیدی عملکرد اجرایی است، مجموعه مهارتهایی که به فرد امکان میدهد برنامه ریزی، نظارت و دستیابی به اهداف را انجام دهد. در مورد درجهای که خودکنترلی یک تفاوت فردی ذاتی است، در مقابل یک مهارت آموخته شده، بحث وجود دارد.
اکثر کارشناسان معتقدند افرادی که تمایل به سطوح پایینتری از خودکنترلی کمتری دارند، همچنان میتوانند عادات سالمی را پرورش دهند و برای کنترل رفتار خود اقدامات متقابلی انجام دهند.ایده خودکنترلی به عنوان یک ویژگی پایدار همیشه درست نیست.
سطح خودکنترلی یک فرد در طول روز افزایش یافته و کاهش مییابد که نشان میدهد خودکنترلی کمتر شبیه یک ظرفیت ذهنی مانند هوش است و بیشتر یک منبع نوسان در طول خطوط انرژی فیزیکی است. بهارمن مطالعه مقاله «چگونه مهارت های موفقیت در زندگی را یاد بگیریم؟» را به شما پیشنهاد میکند.
چه چیزی خویشتن داری را تقویت میکند؟
توانایی اعمال خودکنترلی اغلب به عنوان نیروی اراده شناخته میشود. این به افراد اجازه میدهد تا علیرغم وجود محرکهای رقابتی توجه خود را معطوف کنند و زیربنای انواع موفقیتها از مدرسه تا محل کار است. برای روابط نیز مفید است.
تغییر عادت های غلط و تقویت نیروی ارده در زندگی می تواند ما را فرد خویشتن داری کنید. چالش های بیشتر در زندگی ما را در آزمون صبر آزمایش می کند و نسبت به ناملایمات بزرگ تر تقویت می کند. برای رسیدن به خویشتن داری چیست؟ و چگونه آن را تقویت کنیم؟ باید ارده خود را افزایش دهیم.
برای یادگیری بیشتر درباره موضوع خویشتن داری چیست؟ بهارمن مطالعه مقاله «6 تکنیک اراده قوی» را به شما پیشنهاد می کند.
اصول خویشتن داری چیست؟
خویشتن داری یک عامل کلیدی در دستیابی به موفقیت است. ما نمیتوانیم همه چیز را در زندگی کنترل کنیم، اما قطعاً میتوانیم خود را کنترل کنیم. با یادگیری اصول خویشتن داری میتوانید این مهارت را در وجودتان افزایش دهید. 5 اصل خویشتن داری چیست؟ رهایی از وسوسهها، ارزیابی رفتار، مدیریت استرسها، اولویت بندی کارها و پذیرش خود. این 5 اصل خویشت داری و رسیدن به اهداف زندگی است. در ادامه همه موارد را کامل توضیح میدهیم.
1. وسوسه را از بین ببرید
ما نمیتوانیم به طور مداوم در برابر وسوسه مقاومت کنیم، یک مطالعه نشان داد که روشی که اکثر مردم در برابر وسوسه مقاومت میکنند، حذف وسوسه است؛ بنابراین میتوانید به دلیل نداشتن کنترل زیادی دست از سرزنش خود بردارید، ما برای این کار آماده نیستیم؛ بنابراین اگر مردم برای داشتن خودکنترلی سیمکشی نشدهاند، افراد منضبط چگونه وجود دارند؟ آنها وسوسه را از بین میبرند و خودکنترلی بیدردسر ایجاد میکنند.
به جای مبارزه برای مقاومت در برابر وسوسه، وسوسه را از بین ببرید. با مدیریت خود و محیط اطراف خود با حذف وسوسهها، خود را برای موفقیت آماده کنید. این کمک میکند که تصمیمات به صورت خودکار و خود تقویت شونده باشد، بنابراین میتوانید روی اولویتها و تصمیماتی که اهمیت بیشتری دارند تمرکز کنید.
بهارمن مطالعه مقاله «تفاوت اعتماد به نفس و عزت نفس چیست؟» را به شما پیشنهاد میکند.
چگونه از وسوسه دوری میکنید؟
همیشه از موقعیتهایی که میدانید با وسوسه روبرو خواهید شد اجتناب کنید. به عنوان مثال، اگر وسوسه میشوید که غذاهای ناسالم بخورید، از رستورانهای فستفود دوری کنید و به خود زحمت نکشید که از راهروهای میانوعده یا پختوپز سوپرمارکت سر بزنید. اجتناب از محرکها کلیدی است.
بهارمن مطالعه مقاله «چگونه استرس را مدیریت کنیم؟» را به شما پیشنهاد میکند.
2. پیشرفت را ارزیابی کنید
آنچه اندازه گیری میشود مدیریت میشود. نظارت بر پیشرفت و عملکردها و رفتارهای خود میتواند در خویشتن داری مؤثر باشد. خویشتن داری خود را ارزیابی کنید و تمرکز و دقت خود را روی اهداف پیش رویتان بالا ببرید. نظارت و ارزیابی به ما کمک میکند تا در مورد رفتار خود متخصص شویم و عادات را برای اداره و تغییر کمتر دشوار میکند.
بهارمن مطالعه مقاله «کاربرد هوش هیجانی چیست؟» را به شما پیشنهاد میکند.
3. استرس را مدیریت کنید
توقف و چند نفس عمیق به کاهش ضربان قلب شما کمک میکند که به شما کمک میکند در لحظه آرام شوید. مطمئن شوید که به طور منظم ورزش کنید، خوب غذا بخورید و مطمئن شوید که خواب کافی دارید. همه اینها تمرکز، عملکرد شناختی و سلامت شما را بهبود میبخشدو استرس ها و نگرانی هایتان را از بین می برد.
زمانی که قند خونتان پایین است و کمخواب هستید، تصمیمات اشتباهی میگیرید. ورزش به شما کمک میکند بهتر بخوابید و به شما کمک میکند تا در رژیم غذایی خود نظم داشته باشید. یادگیری نحوه مدیریت استرس به روشهای سالم تضمین میکند که در زمانی که کار و زندگی طاقتفرسا به نظر میرسد، انرژی لازم را برای ادامه کار دارید.
بهارمن مطالعه مقاله «قرص کاهش استرس سخنرانی» را به شما پیشنهاد میکند.
4. کارها را اولویت بندی کنید
برای هر روز، هفته و ماه فهرستی از کارهایی که باید انجام دهید تهیه کنید، تا زمانی که احساس خستگی میکنید، بدانید که در حال پیشرفت هستید و بهترین کاری را که میتوانید انجام میدهید. این باعث میشود احساس کنید که کنترل بیشتری به شرایط دارید، زیرا احساس غرق شدن و اینکه چیزهایی خارج از کنترل شما هستند، تنها منجر به بی نظمی، استرس و اتلاف وقت میشود.
بهارمن مطالعه مقاله «بهترین تکنیک های اولویت بندی کارها» را به شما پیشنهاد میکند.
5. خودتان را ببخشید
شما شکست خواهید خورد، شکست بخشی از زندگی است. خودت را ببخش و ادامه بده. یکی از اصول خویشتن داری این است که به خودت مهرورزی کنی و بااحساس سنگین گناه همراه نشوی. همچنین بهارمن مطالعه مقاله «شکست در زندگی و 9 راه غلبه بر آن» را به شما پیشنهاد می کند.
نکته مهم این است که در مسیر اهداف خود بدانید “موفقیت شامل رفتن از شکست به سمت شکست بدون از دست دادن اشتیاق و علاقه است.” ۸۰ درصد رسیدن به یک هدف، نگرش شماست و نگرش خوب، یک انسان شاد میسازد و اگر میخواهید خودکنترلی و خویشتن داری چیست؟ را درک کنید و به اهداف بلندپروازانه دست یابید، باید یاد بگیرید که چگونه با خوشحالی کار کنید و برای شکستهای خود متوقف نشوید.
بهارمن مطالعه مقاله «تفاوت تحمل و پذیرش چیست؟» را به شما پیشنهاد میکند.
سخن پایانی خویشتن داری چیست؟
در این مطلب با تعریف خویشتن داری چیست؟ سعی کردیم اصول خویشتن داری و گامهای خویشتن داری را آموزش دهیم. در طول روز وسوسهها را کنترل کنید و با تمرکز بر اهدافتان به سمت موفقیت پیش بروید، استرس را از خود دور کنید و از شکست نترسید. به همین راحتی شما به خویشتن داری رسیدید. شاد و موفق باشید.
4 نظر
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عالیییییییی بود
خوشحالم که براتون لذت بخش بوده
موفق باشید.
سلام استاد من با چه جستجویی میتونم مقاله پنجاهمتون رو بخونم.
منظورم اینه که چی چیزی باید جستجو کنم؟
البته فقط برای مقاله ۵۰ نه، منظورم همه مقالات هست. یعنی اینکه چی میتونم جستجو کنم که یک مقاله رو (با شماره اش یا طبق شماره اش ) پیدا کنم؟؟؟
سلام ابوالفضل عزیز
در قسمت سرچ سایت هر موضوعی که بخواهید میتونید جستوجو کنید.
بازم اگر سوال داشتید میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید