اگر کنکور، آزمون وکالت، نظام مهندسی و آزمونهای مهم دیگر در پیشروی خود دارید حتما این مطلب را تا انتها با دقت بخوانید. تقویت حافظه برای کنکور یکی از اصلیترین کارهایی است که شما باید هر روز وقتی را برای آن اختصاص دهید. یادتان باشد که آماده نشدن برای چیزی، آماده شدن برای شکست هست. بنابراین در ابتدا حافظه خود را برای آزمونهای سخت آماده کنید.
در این مطلب پاسخ سوالات زیر را پیدا میکنید:
- چرا باید مغز خودمان را قبل از آزمونهای مهم آماده کنیم؟
- برای تقویت حافظه چه بخوریم؟
- خوردن قرصهای تقویت حافظه چه بلایی سرمان میآورد؟
- چرا باید از آموزشهای اینستاگرام و فضاهای شلوغ دوری کنیم؟
- اولین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ مغزتان را آماده کنید
- دومین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ افزایش عملکرد
- سومین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ یادگیری اصولی
- چهارمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ نقشه ذهنی
- پنجمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ خوراکیها
- ششمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ تنفس دیافراگمی
- هفتمین راهکار تقویت حافظه برای آزمون ـ خویشتن دوست باشید
- هشتمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ تمرینات تقویت حافظه
- حرف پایانی و پیشنهادی جذاب
اولین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ مغزتان را آماده کنید
مغز ما همانند عضلههای دیگر بدن است. اگر شما در باشگاه ورزشی از دستتان زیاد کار بکشید، بعد از چند ثانیه دیگر قادر به کار کردن با او نیستید. این اتفاق برای مغز شما هم صادق است. اگر اطلاعات زیادی را وارد مغزتان کنید، مغز شما به صورت خودکار اطلاعات قبلی خود را پاک میکند. دلیل آن هم این است که شما میخواهید حجم اطلاعات زیادی را به یکباره وارد مغز خودتان بکنید.
گنجایش مغز برای اطلاعات زیاد
مغز شما به این اطلاعات زیاد عادت ندارد و این باعث میشود که اطلاعات قبل را پَس بزند(مغز ما یک گنجایشی دارد) برای حجم اطلاعات بالا باید مغزمان را آماده کنیم. به خاطر همین هست که بعضی افراد چند ماه مطالعه میکنند و چند ماه هیچ مطالعهای ندارند.
دلیل علمی آن این است که زمانی که مغز خسته شود حس و حالی را در فرد ایجاد میکند که به سراغ یادگیری و مطالعه نرود. حتی اگر شما ارادهای قوی داشته باشید و به مطالعه بپردازید، یادگیری خوبی ندارید و بعد از مدتِ کوتاهی تمام اطلاعات را فراموش میکنید. بنابراین تقویت حافظه برای قبل از آزمون بسیار مهم است و باید آن را جدی بگیرید. در ادامه راهکارهای خوبی به شما ارائه میشود.
میخواهم مقاله “روش حفظ سریع مطالب” را مطالعه کنم، کلیک کنید
دومین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ افزایش عملکرد
آمیگدال در بخش کوچکی از سیستم لیمبیک مغز وجود دارد که وظیفه به خاطر سپاری اطلاعات را دارد. حین انجام کارهای دیگر نمیتوانیم خوب یاد بگیریم. زیرا آمیگدال نمیتواند به خوبی اطلاعات را در ذهن نهادینه کند. در اینستاگرام هر چقدر پیجهای بیشتری را فالو کرده باشید، یادگیری خوبی ندارید.
طبیعتا اگر خودتان چندین پیج را همراهی کرده باشید، همین الان این موضوع را درک کردهاید. اینستاگرام به خاطر شلوغی زیاد، فضای خوبی برای یادگیری و آموزش نیست. به همین دلیل مجموعه بهارمن تصمیم گرفته است که آموزشهای خود را در واتسآپ برای همراهان خودش ارسال کند. این کار به نیروی انسانی زیادی نیاز دارد و برای مجموعه بهارمن هزینه بردار است. اما ارزشش را دارد. یکی از راهکارهایی که باعث میشود حافظه بهتری داشته باشید، استفاده از روش جی تی دی است.
اقتصاد توجه
تمامی افراد در اینستاگرام با کارهای مختلف میخواهند توجه شما را درگیر خودشان کنند. توجه شما برای آنها به منزله پول در آوردن است. چون میتوانند از آمار بازدید پست و استوریهای خود، تبلیغات بگیرند. انرژی و توجه شما سرمایه بزرگی است، لطفا در اینستاگرام هدرش ندهید. هر کجا که میبینید بیهوده دارید سرمایههای خودتان را از دست میدهید، آن فضا را ترک کنید.
بنابراین در این بخش متوجه شدیم که هنگام یادگیری، حواسپرتیها را به حداقل برسانیم و عمق یادگیری خود را بیشتر کنیم. یادتان باشد که هنگام مطالعه گوشی موبایل را کنار خود قرار ندهید تا آمیگدال مغزتان به خوبی کار خودش را انجام دهد.
سومین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ یادگیری اصولی
- تا به حال به این فکر کردهاید که در طول روز باید چند کتاب را مطالعه کنید؟
- تنوع درسی واقعا تا چه اندازه مهم است؟
- در طول روز چند کتاب را برای کنکور مطالعه کنیم؟
مغز شما تنوع را دوست دارد و این که مباحث مختلفی را در طول روز مطالعه میکنید باعث ترشح دوپامین میشود. همچنین هنگام آزمون شما باید در مدت زمان کمی پاسخ تستها و سوالات مختلفی را بدهید و اگر تنوع درسی شما بالا باشد میتوانید تستهای آزمون را بهتر پاسخ بدهید.
اما…
تنوع درسی زیاد به از لحاظهایی خوب نیست. اگر تنوع درسی زیاد از حدی داشته باشیم، نتیجه معکوس میگیریم. زمانی که ما حین درسهای مختلف استراحت میکنیم یا میخوابیم، مغز ما شروع به دسته بندی اطلاعات میکند. اگر تنوع درسی برای مغز ما زیاد باشد مباحث مختلف را در هم مخلوط میکند. به عنوان مثال اگر شما درس شیمی، فیزیک و ریاضی خوانده باشید، مباحث ریاضی را در فیزیک دسته بندی میکند، شیمی را در فیزیک و…
برای این که حافظه بهتری حین آزمون داشته باشیم، بهتر است تنوع درسی کمی در طول روز داشته باشیم. اما بهترین تعداد تغییر درسها چه مقدار است؟
بهترین تنوع درسی
بهترین تنوع درسی که میتوانید داشته باشید، چهار عدد است. نکته مهمتر این است که هنگام تغییر درس خود، حتما 20 دقیقه استراحت درست و اصولی داشته باشید. این 20 دقیقه به شما کمک میکند که اطلاعات در جای درستی از مغزتان تثبیت شوند. مغز ما در زمان های استراحت اطلاعات را به قسمت های مختلف مغز انتقال میدهد.
میخواهم مقاله “بهترین زمان یادگیری” را مطالعه کنم، کلیک کنید
چهارمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ نقشه ذهنی
نقشه ذهنی یا مایند مپ یک روش خلاصه نویسی مبتنی بر مغز است. به شما کمک میکند که:
- یادگیری خود را به 5 برابر برسانید
- سرعت مرور خود را حداقل 10 برابر بیشتر کنید
- از دونیم کره مغز خود در یادگیری استفاده کنید
- یک کتاب درسی خود را در یک برگه خلاصه کنید
یکی از مهارتهای ضروری که بهتر است یاد بگیرید، مهارت رسم نقشه ذهنی است. یادتان باشد که این مهارت را تعداد کمی از افراد دارند. شما میتوانید با یادگیری این مهارت به راحتی از دیگران سبقت بگیرید.
پنجمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ خوراکیها
استرس دشمن بزرگ حافظه است. خوردن قهوه قبل از ساعت 11صبح به هیچ عنوان توصیه نمیشود. زیرا سطح کورتیزول شما را افزایش میدهد. همین امر باعث میشود که استرس شما بیشتر شود. از مصرف قهوه در صبحانه خودداری کنید. همچنین به هیچ عنوان از قرصهای شب آزمون استفاده نکنید چون در بلند مدت نتایجی فاجعهباری برای شما به همراه میآورد.
تقویت حافظه با مغزیجات
تا جایی که میتوانید از مصرف خوراکیهای شیرین مثل شکلات قندی و شیرینیجات خودداری کنید. به جای آن از مغزیجات استفاده کنید. توت خشک، انجیر خشک، خرما، عسل و شکلات تلخ از بهترین خوراکیهایی هستند که میتوانید استفاده کنید.
ششمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ تنفس دیافراگمی
اگر تنفس دیافراگمی داشته باشید، میتوانید حجم بیشتری از هوا را وارد ریههای خود کنید. حجم هوای بیشتر یعنی رسیدن اکسیژن بیشتر به اندامهای مختلف بدن از جمله مغز.
میخواهم مقاله “چگونه صبح زود سرحال بیدار شویم” را مطالعه کنم، کلیک کنید
خب حالا چگونه تنفس دیافراگمی داشته باشیم؟
لطفا یک نفس عمیق بکشید. اگر قفسه سینه شما به جلو حرکت کرد، یعنی تنفس درست و اصولی ندارید. اما اگر شکم شما به سمت جلو حرکت کرد یعنی تنفس دیافراگمی دارید و میتوانید هوای بیشتری را وارد ریههای خود کنید. دقت کنید که بچههای نوزاد چگونه نفس میکشند. آنها شکمشان به سمت جلو حرکت میکند.
هفتمین راهکار تقویت حافظه برای آزمون ـ خویشتن دوست باشید
مغز ما به احساسات ما پاسخ میدهد و این به خاطر ساختار ذهن است. اگر شما به خود بگویید که خنگ هستم، فراموشکارم، همه چیزو یادم میره و…
فراموشی برای شما بیشتر میشود. بخواهم راحت بگویم باید کاری کنید که مغزتان به شما بگوید دمت گرم. هوای مغزتان را داشته باشید. او به طرفداری شما نیاز دارد. هیچ زمانی نباشد که با افکار و رفتار خود او را تخریب کنید.
هشتمین راهکار تقویت حافظه برای کنکور ـ تمرینات تقویت حافظه
در ابتدای متن متوجه شدیم که باید مغز خودمان را برای آزمونها آماده کنیم. تمرینات مختلف بسیار زیادی وجود دارد که میتوانید مغز خود را به چالش بکشید و آن را برای آزمونهای مهم آماده کنید. یکی از این چالشها یاد گرفتن مهارتهای جدید است. اگر میخواهید برای آزمون مهم خود مهارتی هدفمند را یاد بگیرید، پیشنهاد میکنم مهارتهای مطالعه را یاد بگیرید. مهارتهایی مثل تندخوانی، نقشه ذهنی، تمرکز و…
برای خواندن مقاله آخرین روزهای مانده به کنکور 1401 و اطلاعات بیشتر درباره اقدامات قبل از کنکور روی لینک زیر کلیک کنید!!
((آخرین روزهای مانده به کنکور 1401))
حرف پایانی و پیشنهادی جذاب
این مهارتها هم مغز شما را به چالش میکشد و هم در راستای رسیدن به هدفتان است. تحقیقاتی که در دانشگاههای برتر دنیا مثل دانشگاه کینگز کالج لندن و دانشگاه هاروارد شده است، نشان میدهد که 80 درصد افرادی که در این دانشگاهها قبول میشوند، مهارتهای مطالعه را فرا گرفتهاند.
یک بار برای همیشه مهارتهای مهم مطالعه را یاد بگیرید. یادتان باشد که آزمونهای مهم مسیر زندگی ما را تغییر میدهند. بنابراین ارزشش را دارد که برای رسیدن به رتبه بهتر، روی خود سرمایه گذاری کنید. اگر میخواهید شما جز آن 80 درصد باشید و خیلی راحتتر یاد بگیرید، دوره رایگان نخبگان یادگیری و حافظه را مشاهده کنید.
سلام مرسی از شما عالی بود🤩❤
1
اینستاگرام و کلا گوشی مدارهای عصبی رو تغییر میده و باعث میشه نتونیم تمرکز کنیم
ممنون از مقاله مفیدتون🌺
1
سلام واقعا راهکار هایی که گفته شد عالی بود
مخصوصا راهکار نقشه ذهنی که بی نظیره این کار حتما انجامش میدم، و نکته بعدی اینکه در روز سعی کنیم بیشتر از چهار تا درس هم نخونین هم حائز اهمیت بود و همچنین تنفس دیافراگمی که در مقالات قبل هم آموزش داده شده بود من امتحان کردم و واقعا عالی بود و روی تمرکز اثر بسیار زیادی داشت
1
سلام
واقعا عالییی بسیار عالی بود این خیلی خوبه که قبل آزمونی ذهن آدم آمادگی داشته باشه و این باعث میشه که ما اون نتیجه ای رو که میخوایم رو بگیریم روش هاتونم بسیار عالی و کاربردی ممنون از راهنمایتون
منم این مشکلم بود که چطور باید ذهن خودمو آماده کنم و باعث تقویت ذهنم بشم تشکر😍🤩
1
ممنون عالی بود.
دوره نخبگان خیلی عالی بود واقعا ارزش هزینه کردن رو داشت و قیمتش هم نسبت به آموزشگاه های دیگه خیلی مناسب تره درصورتی که مطالبش هم قوی تر و مهم تره
من رو که خیلی جلو انداخت سپاس از مجموعه بهار من🌹🌹🌹
1
سلام استاد خسته نباشید
مقاله واقعا مفیدی بود و به نظرم هر کنکوری باید این مقاله رو بخونه ^ᴗ^
ولی یه سوال شما گفتید ۵۲ دقیقه کار کردن (درس خوندن) و ۱۷ مین استراحت درسته؟
1
درسته این بهترین حالت هست
1
سلام استاد خداقوت مطالب عاالی بودن
تنوع درسی در مطالعه خیلی مهمه
من در روز بین ۵ تا۶ درس مطالعه میکردم
در مقاله گفته شده که بهترین تنوع درسی ۴ درس در روز هست
حتما سعی میکنم کاهش بدم
سپاس از شما
1
سلام، وقتتون به خیر باشه انشالله، ممنون بابت این مقاله ی خوب. واقعا این مغز یک نعمت بزرگ و مهم و خوب از طرف خدای مهربان است که ما ارزانی شده، ما باید با کمک خدا بتونیم استفاده ای درست داشته باشیم، چیزهای جدیدی یادگرفتم مثل هورمون آمیدگل، خوراکی های مفید برای مغز،تنفس دیافراگمی، نقشه ذهنی و…..
فقط من باز یادآوری میکنم حفظ قرآن خیلی خیلیییییییییییی تاثیر داره.
پس از فرصت هامون خوب استفاده کنیم مهارت زندگ رو رعایت کنیم و یاد بگیریم و با توکل بر خدا تلاش کنیم به قول معصومین علیه السلام : از دست دادن فرصت ها موجب غم و اندوه میشود.
خدایا شکرت. 💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1
سلام سلامممم به همگی مرسی از این مقاله پر محتوا و عالی من حتما اون ۲۰ دقیقه استراحت و انجام میدم بدون گوشی و بازدهم کلی بالا. رفته مرسی ازتون
1
سلام خسته نباشید آمیگدال در بخش کوچکی از سیستم لیمبیک مغز وجود دارد که وظیفه به خاطر سپاری اطلاعات را دارد. حین انجام کارهای دیگر نمیتوانیم خوب یاد بگیریم. زیرا آمیگدال نمیتواند به خوبی اطلاعات را در ذهن نهادینه کند
1
سلام وقتتون بخیر
مثل همیشه عالی بود و اینکه مروری روی مقاله های قبل مثل تنفس دیافراگمی و نقشه ذهنی داشت خیلی خوب بود.
این نکته که گفته بود قبل از ساعت۱۱قهوه نخورید هم برای من مفید بود چون همیشه تو صبحونه قهوه میخوردم🌹💫
1
سلام درود 🌸🌸
مقاله فوق العاده بود
بخش خوراکی مفید که موقع مطاله باید استفاده بشه فوق العاده بود من خودم از شکلات و شیرینی استفاده میکردم و این کار منو گرسنه تر میکرد ولی از وقتی که خوراکی هایی مثل خرما . اجیر خشک . مغزیجات رو جایگزین کردم خیلی راندمانم بیشتر شده
ممنون بابت مطالب عالیتون 🌟
خداقوت 🧿
1
سلام استاد.خیلی خوبه قبل هرکاری اول مغزمون اماده کنیم وبا راه کارهایی مثل نقشه ذهنی یاتنفس دیافراگمی میتونم این کار را راحت انجام بدیم استفاده از خوراکی هایی که باعث افزایش کارکرد مغز میشه هم مفید ه.بااستفاده از راهکارهای که ارائه کردین امیدوارم بتونم منم موفق باشم.ممنون از مقاله خوبتون
1
تنوع برنامه درسی خوبه دیگه ادم توی یه روز درس تکراری نمیخونه که خسته بشه ازش
۲۰ دقیقه استراحت زمان مناسب بین مطالعه درس هاست
1
عالی ۴ درس در روز مرسی یاددادین
1
تنوع درسی حداکثر ۴ درس خیلی مفید بود و بین هر درس ۲۰ دقیقه استراحت داشته باشیم. از خوردن شیرینیجات زیاد پرهیز کنیم و از توت خشک انجیر خشک عسل و خرما استفاده کنیم
1
مقاله خوبی بود.چون در مقاله های قبلی در مورد بعضی موارد مانند تنفس دیافراگمی بحث شده و واژه تقویت حافظه هم آورده شده بود. اما در مورد تقویت حافظه زیاد بحث نشده بود و این مبحث مهم نیاز به یک مقاله اختصاصی داشت که خدا رو شکر توانست به بسیاری از سوالات ما را جواب داده و خلا های به وجود آمده را پر کند.
دمتون گرم🥰❤
1
استاد
میتونیم یک درس تخصصی مثل فیزیک و یک درس غبرتخصصی مثل عربی یا زبان رو بخونیم؟
1
سلام
اصلی ترین کار برای شرکت در آزمون های معم تقویت حافظه است که راهکار های این امر به شرح زیر است:
۱. آماده کردن مغز
۲. افزایش عملکرد
** آمیگدال بخش کوچکی از سیستم لیمبیک که وظیفه به خاطر سپاری اطلاعات را دارد.
۳. یادگیری اصولی
**بهترین تنوع درسی ۴ عدد است و نکته مهم هنگام تغییر درس ۲۰ دقیقه استراحت درست است.
۴. نقشه ذهنی
۵. خوراکی ها
۶. تنفس دیافراگمی
۷. خویشتن دوست بودن
۸. انجام تمرینات تقویت حافظه
** یادگیری مهارت های جدید به خصوص مهارت های مطالعه که ذهن را به چالش می کشد و در راستای اهداف ماست.
سپاس فراوان از اطلاعات سودمندی که به ما هدیه می دهید 🦋🥰💝
1
باسلام ودرود
مطالب جالبی در مقاله ذکر شده بود . اینکه نهایتا ۴ نوع درس طی روز مطالعه داشته باشیم و بین هر درس ۲۰ دقیقه استراحت لازم وضروری است . خوردن مغزها از جمله توت خشک وکشمش وانجیر و مغزهاو شکلات تلخ برای مغز مفید است ومیبایست از خوردن شیرینی جات پرهیز کنیم .
باسپاس از ارسال مقاله های مفید واموزنده شما استاد عزیز
1
سلام خدمت اقای حامدی بزرگوار
زمانی که مغز خسته میشه حس و حالی رو در ما ایجاد میکنه که به سراغ یادگیری و مطالعه نره مغز ما تنوع را دوست داره و اگه مباحث مختلفی رو در طول روز مطالعه کنیم باعث ترشح دوپامین میشه و اگر تنوع درسی بیش از حدی داشته باشیم نتیجه معکوس میگیریم ومایندمپ خیلی توی یادگیری تاثیرداره مایندمپ یا همون نقشه ذهنی یک روش خلاصه نویسی مبتنی بر مغز هست که به ما کمک میکنه یادگیری خودمون رو به 5 برابر برسونیم و سرعت مرور خودمون رو حداقل تا 10 برابر بیشتر کنیم وخوراکی های خوب برای یادگیری هم تاثیرداره که مهم ترینشون توت خشک انجیرخشک وخرما هستن
مقاله بسیار مفیدی بود ممنون از شما🌷🌷
پاسخ
1
سلام و وقت بخیر
عاااالی استاد.
ولی من واقعا نمیدونم چرا این مشاورا اینقد به تنوع درسی بالا تاکید میکنم. من واقعا نمیتونم بیشتر از ۴ درس در روز بخونم. و احساس میکنم کلی کیفیت یادگیریم کم میشه ولی همون درسارو با نهایت تمرکز با وقت بیشتر میخونم، و این به نظر منم خیلی ارزشش بیشتره.
ممنون از تمامی نکات خوبتون
1
سلام وقت بخیر
یکی از سوال های من راجب تعداد تنوع درسی در طول وز و تایم مابینشون برا تعویض کتاب بود که اینجا کاملا بهش اشاره شده بود. مقالع مفید و تک نکات مناسبی بود.
انتقاد:اگر مقدور بود که ادمین ها به کامنت ها و سوال های بچه ها زیر هرمقاله پاسخ بدن واقعا عالی میشد و اینطوری سیل عظیمی از سوال ها کمتر و انگیزه بیشترمیشد. از حق نگذریم تا همینجاشم مزیت های سایت و دست اندرکاران اونقدری زیاد بود که شخصا مدیون شما هستم. ممنون از شما.
1
سلام خیلی عالی بود باید برای تقویت حافظه خواب کافی داشته باشیم و تنفس دیافراگمی،قهوه قبل از ساعت یازده نخوریم باعث افزایش استرس میشود و نقشه ذهنی یا مایندمپ باعث میشه که موقع خواندن بهتر حواسمان رو اون باشه و مغزمون تقویت بشه و بهترین یادگیری رو داشته باشیم و تنفس دیافراگمی باعث میشه که استرس کمتری داشته باشیم خیلی ممنون بابت نوشتن این مقاله مفید و آموزنده خسته نباشید خدانگهدار
1
بسیار عالی و اصولی👌✌️
به نظر من یکی ازدغدغه که الان همه انسانها دارد اینکه اطلاعاتی که وارد مغز می کنم چیکار کنم برای مدت طولانی در ذهنم باقی بمونه به خصوص برای دانشآموزانی که میخوان کنکور بدن و کنکور که باید یک عالمه حجم اطلاعات در مغز آن داشته باشیم و اگر این روشها رو ندونست باشیم این اطلاعات یا پاک میشن یا مخلوط و قاطی پاتی میشن
پس بهتره که این روشها را به کار بگیریم و اطلاعات را دسته بندی و مدت زمان ماندگاری بیشتر بکنیم .🙂
ممنون از شما استاد عزیز واقعاً مقاله های بسیار کاربردی و مفید می نویسید
1
سلام خداقوت آقای حامدی و تیم بهار من ، ممنونم از مقاله های درخشانتون.🙏🌹
راهکار هایی برای تقویت حافظه برای کنکور: ۱) مغز مانند عضله های بدن است یعنی اطلاعات زیادی که یاد میگیریم از مغز ما پاک میشود ۲) افزایش عملکرد یعنی بخشی از آمیگدال مغز که اطلاعات را به خاطر میسپارد ۳) تنوع درسی یعنی یهتر است روزی ۴درس مطالعه کنید که اطلاعات را خوبی یاد بگیریم ۴) نقشه ذهنی ، یادگیری ما به ۵برابر می رسد / مرور ما به ۱۰ برابر می رسد / از دونمیکره راست و چپ میتوانیم استفاده کنیم / یک کتاب در یک کاغذ میتوانیم خلاصه نویسی کنیم ۵) خوراکی ، قهوه را قیل ساعت۱۱ بهتر است نخورید و قرص هم در هنگام آزمون استفاده نکنید چون برای بدن مفید نیست و عسل و خرما و توت و… در هنگام آزمون ها استفاده کنید ۶) تنفس دیافراگمی اگر داشته باشیم حجم بیشتری از هوا را وارد ریه های خود میکند ۷)خویشتن دوست باشید یعنی وقتی به خود میگویید من فراموش کارم یعنی فراموشکاری پس باید از جملات مثبت استفاده کنید و بر روی مغز ما تاثیر میگذارد ۸) تمرینات تقویت حافظه یعنی مغز خود را به چالش بکشیم بهتر است که یک مهارت جدید یاد بگیریم.
آقای حامدی برای یادگیری اصولی وقتی که ۴کتاب میخوانیم باید چند درس عمومی و اختصاصی باشد ، ۳درس اختصاصی و۱درس عمومی ؛ درسته؟
1
خیلی عالی و بجا👏💓
بله دقیقا وقتی یه مدت از خوندن یه مطلب میگذره ما اونوفراموش میکنیم چون مغزمادیگه گنجایش نداره وباید اطلاعات قبلی رو پس بزنه وبصورت خودکار پاک کنه.
شکلات تلخ بنظرم خیلی میتونه عالی باشه وروی عملکرد مغز تاثیرمثبتی بذاره.وهمینطور مغزیجات که سعی میکنم واقعا استفاده کنم.
و مایندمپ یاهمون تصویرسازی رو هم که باعث فعال شدن دوتا نیمکرمون میشه روداخل برنامم قراربدم👌🧡🧡
1
مغز ماها به اطلاعات زیاد عادت نداره وقتی یه مطلب جدید یاد میگیریم باعث میشه اطلاعات قبلی از ذهنمون پس زده و دلیلش اینه زمانی که مغز خسته میشه حالی رو در ما ایجاد میکنه که به سراغ یادگیری و مطالعه نره مغز ما تنوع را دوست داره و اگه مباحث مختلفی رو در طول روز مطالعه کنیم باعث ترشح دوپامین میشه ولی اگر تنوع درسی بیش از حدی داشته باشیم نتیجه مثلا بیشتر از ۷درس نتیجه عکس میگیریم
1
سلام و قداقوت😇
خیلی ممنون بابت این مقاله خوب و عالی تون.
نکاتی رو همیشه میذارید ک بدرد میخوره
هنگامی ک ما در طول روز مطالعه داشته باشیم باعت ترشح شدن دوپامین میشه ولی اگه تنوع زیاد مطالعه داشته باشیم مغز برعکس عمل میکنه
خیلی ممنون و خسته نباشید بابات زحماتتون🤗
1
سلام استاد
مقاله خیلی خوبی بود
ولی برای آزمون ها باز هم از شکلات استفاده نکنیم و از مغزیجات استفاده کنیم !؟
1
سلام و درود 🌸✨
این مقاله خیلی مهم بود و نکاتی خیلی ریز و مهمی داشت.
من تا الان هرچی مقاله از سایت بهارمن خوندم فهمیدم که مهارت تندخوانی خیلی خیلی عالی و بدردمون میخوره و یکی از مهارتهای ضروری که بهتر است یاد بگیریم، مهارت رسم نقشه ذهنی است که توی خیلی از مقاله هاتون ازش نام بردین👌
و باز هم ممنون بابت یک مقاله مفید و عالی دیگه 😍🙏🏻
1
سلام ممنون به خاطر نکاتی که داخل مقاله گفتید
بسیار نکات مفیدی برای یک کنکوری داخل مقاله نام بردید که میتونه باعث بشه در این راه به موفقیت برسه
1
سلام وقتتون بخیرنکاتی که بهشون اشاره کردین خیلی عالی بودن مغز ما به اطلاعات زیاد عادت نداره و این باعث میشه که اطلاعات قبلی رو پس بزنه یعنی مغز ما یک گنجایشی داره و دلیل علمیش این هست؛ زمانی که مغز خسته میشه حس و حالی رو در ما ایجاد میکنه که به سراغ یادگیری و مطالعه نره مغز ما تنوع را دوست داره و اگه مباحث مختلفی رو در طول روز مطالعه کنیم باعث ترشح دوپامین میشه و اگر تنوع درسی بیش از حدی داشته باشیم نتیجه معکوس میگیریم ومایندمپ خیلی توی یادگیری تاثیرداره مایندمپ یا همون نقشه ذهنی یک روش خلاصه نویسی مبتنی بر مغز هست که به ما کمک میکنه یادگیری خودمون رو به 5 برابر برسونیم و سرعت مرور خودمون رو حداقل تا 10 برابر بیشتر کنیم وخوراکی های خوب برای یادگیری هم تاثیرداره که مهم ترینشون توت خشک انجیرخشک وخرما هستن
1
باسلام ودرود
مطالب جالبی در مقاله ذکر شده بود . اینکه نهایتا ۴ نوع درس طی روز مطالعه داشته باشیم و بین هر درس ۲۰ دقیقه استراحت لازم وضروری است . خوردن مغزها از جمله توت خشک وکشمش وانجیر و مغزهاو شکلات تلخ برای مغز مفید است ومیبایست از خوردن شیرینی جات پرهیز کنیم .
باسپاس از ارسال مقاله های مفید واموزنده شما استاد عزیز
1